Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
28.4.11 16:46
Ivca22 píše:
no upřímněm musím přiznat že tato akce mne víc než rozesmála. Tohle je opravdu hrozně vtipný. Myslím že tento pán ještě nepotkal mně měl by další slípku do sbírky. Začínám se pomalu dávat dohromady, pořád to sice bolí ale jak se říká všechno bolí a přebolí a tak doufám že i tato děsná zkušenost. A hlavně hlavu vzhůru bude líp
:palec: :potlesk: DRŽ SE!! :hug: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
26
28.4.11 17:12

moc dekuji jste vsichni hrozne moc zlati, nikdy bych neverila ze svym zpusobem mi tolik dokazou pomoci cizi lide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.11 15:01

ty chlapi jsou fakt sráči… Drž se holka..... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.10.11 16:25

ahoj jak to nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Střídavka
27.10.11 18:16
zanetka2712 píše:
ahoj jak to nakonec dopadlo?

Podle posledních zpráv Ivci22 asi špatně. Chlap, který neustojí svou vlastní nevěru a rozbije kvůli tomu svou rodinu - no, co k tomu dodat… Jinde kritizuju nezodpovědné matky, které rozbíjejí rodiny, ale stejně tak existují samozřejmě i takoví otcové…

• Citovat
  • Upravit
8283
27.10.11 18:43

tak já myslela s porodem a tak… jestli to ustála v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.11 08:58

ivca22

Ahojky, no dopadlo to jak jsme vsichni predpokladali. Resim rozvod. Bohuzel se silene zmenil asi ta uzasna slecna na nej ma super vliv, proste uz to neni ten citlivy hodny kluk co chtel rodinu a syna za ktereho by dychal je z nej akorat sobec. Ale verim ze jak se rika na kazdeho jednou dojde tak veroim ze se jim to vsechno jednou vrati. Mam krasneho chlapecka a on ma co?? hloupou bezpaterni slepicku porad jsem na tom podstatne lepe. Porad to boli ale zivot jde dal a verim ze na nas nekde ceka ten pravy tatinek ktery si dokaze vazit noveho zivota :-))) bohuzel smutny to pribeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Střídavka3
2.11.11 13:10

Váš partner se zachoval opravdu nepěkně (viz můj příspěvek výše). Pozor ale na to, hledat dítěti nového „tatínka“. Toho má jen jednoho, stejně jako má jednu maminku. A přejme dítěti, aby aspoň ve vztahu k němu časem přišel k rozumu.

• Citovat
  • Upravit
Kittienka
12.6.14 12:30

.

• Citovat
  • Upravit
12.6.14 12:47
@Kittienka píše:
Ahojky holky, prosím o radu.

Ona ta Barbína, co má za sport dělat zářez na pažbě s každým zadaným a movitým Kenem ho šetřit vůbec nebude. Hodně brzo se bude marně trefovat do vrat od stodoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kittienka
12.6.14 12:57

.

• Citovat
  • Upravit
5453
12.6.14 13:07

Tohle je proste hrozny.Ja nevim jestli bych neveru odpustila, mozna ano
ale uz bych neodpustila, ze se zamiloval jinde a navic, ze je to tskovy hovado, ze to udelal v tehotenstvi.Je to debil, ale to vis sama. Treba se mu rozsviti, a kdyz ne urcite se najde pozdeji nekdo jinej, kdo te bude mit rad doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 11:17

Ahoj holky zkusím obnovit tuhle diskuzy. Jsem ve třetím měsíci těhotenství a zjistila jsem že mě můj partner podvádí. Je to bohužel jeho láska z mládí a dokonce mi i řekl že tu ženu miluje. Dá se říct že náš 6 ti letej vztah prošel hodně krizema. Nicméně jsme to ustáli, já se v září loňského roku dozvěděla že budu muset na operaci e Endometriózou - doktorka mi doporučila ihned otěhotnět. To se také zadařilo. Jenže co teď? Partner mi řekl že to chce zkusit kvůli dítěti … jak by jste se zachovali vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.18 11:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky zkusím obnovit tuhle diskuzy. Jsem ve třetím měsíci těhotenství a zjistila jsem že mě můj partner podvádí. Je to bohužel jeho láska z mládí a dokonce mi i řekl že tu ženu miluje. Dá se říct že náš 6 ti letej vztah prošel hodně krizema. Nicméně jsme to ustáli, já se v září loňského roku dozvěděla že budu muset na operaci e Endometriózou - doktorka mi doporučila ihned otěhotnět. To se také zadařilo. Jenže co teď? Partner mi řekl že to chce zkusit kvůli dítěti … jak by jste se zachovali vy?
  • Citovat
  • Upravit
3736
19.9.18 11:20

Pokud tě manžel podvádí a navíc tu ženu miluje, tak už toho asi moc nezachráníte. Pokud to zvládneš sama, tak bych se rozvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí