Svatba - OP nebo rodný list?

6792
24.4.11 23:34

svatba

ahoj holky do roka bych se chtela vdavat a zajima mne jedna vec staci k tomu obcanka a nebo musim mit rodnej list? proste nechci aby ho pritel z jednoho duvodu videl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
24.4.11 23:39

pokud si dobře vzpomínám je potřeba i rodný list

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
25.4.11 00:44

Je to tak, v patek jsme zrovna zarizovali a musi byt obcanka i rodny list. A tak kdyz budes mit doklady v ruce ty, pritel je videt nemusi, ne? Nebo nevim, nenapada me duvod, proc bych treba priteli koukala do RL :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarňátko
25.4.11 00:59

a proč by ho neměl vidět?? co je na RL tak tajného??

• Citovat
  • Upravit
Sisule
25.4.11 00:59
janca.markova1984 píše:
ahoj holky do roka bych se chtela vdavat a zajima mne jedna vec staci k tomu obcanka a nebo musim mit rodnej list? proste nechci aby ho pritel z jednoho duvodu videl :think:

Potřebuješ rodný list. A pak i když se Ti jednou narodí mimi třeba tak v porodce a vůbec všude …
Hele …nic mi po tom není …spíš taková úvaha ..myslíš, že nedůvěra vůči příteli je dobrej začátek manželství ?

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
25.4.11 08:00

Jak už tady holky psaly,je potřeba obojí,nechci se v tom vrtat a nic mi do toho není ale jen teoreticky : už tady bylo řečeno,co je na RL špatného,že by ho nemohl vidět přítel/manžel? To podle mě nebude ten nej vstup do manželství .. jasně,každý mějte své soukromí ale odsud podsud a ohledně RL,proč ho nesmí vidět ?

• Citovat
  • Upravit
3003
25.4.11 08:23

Ahoj, já se vdávala teď a na matrice je zapotřebí rodný list i OP. U obřadu ale jen OP. Pokud nechceš,aby přítel viděl tvůj RL,na matriku jdi sama,tam ho nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
25.4.11 09:14

ahoj, chápu že z nějakého důvodu nechceš aby ho viděl, já to tak měla taky, zajdi na matriku sama. Po vydání oddacího listu ale stejně budeš mít ty údaje tam..takže tak :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 10:30

Před měsícem a kousek jsem měla svatbu - je k tomu potřeba RL i OP :palec:

A nevím co je na RL tak zvláštního? Když máš před ním takové tajnosti, to si ho chceš brát?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.11 14:53

no holky to jste mne teda moc nepotesily :nevim: jako nemam tajnosti vse o mne vi ale je tam jeden trapas jako ja to teda napisu ale moc se za to stydim.moje mamka si brala meho biologickeho otce a jeho mama je napul cikanka,jmenuje se margita!!!!!!!!! boze to musite pochopit ze je to sileny vubec nechci aby to nekdo vedel,pritelovi jsem rekla jak vse je jako nejsem cikanka ze zizkova to ne :lol: jsem normalni ale to jmeno mi tam moc vadi a u ditete taky jo?tyjo no to je konec :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 15:00

A proč by to měl být konec, je to tvá minulost ne? Bere si tebe nebo tvé předchůdkyně??? :mrgreen:
Buď v klidu, a Margita není nijak zvláštní jméno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.11 15:09

neééé je to trapas hroznej jsem z toho uplne hotova aspon kdyby se jmenovala jinak ale diky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 15:11
janca.markova1984 píše:
neééé je to trapas hroznej jsem z toho uplne hotova aspon kdyby se jmenovala jinak ale diky :cry:

a proč vůbec řešíš takovou prkotinu? V RL jsou snad jen jména tvých rodičů ne?? Ne prarodičů, pokud chápu správně, tak je to tvá „babička“ :nevim:

V RL jsou jen jména tvých rodičů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.11 15:12
janca.markova1984 píše:
ahoj holky do roka bych se chtela vdavat a zajima mne jedna vec staci k tomu obcanka a nebo musim mit rodnej list? proste nechci aby ho pritel z jednoho duvodu videl :think:

musím tě zklamat, bez rodného listu to asi nepůjde. potřebují ho na matrice. mám to teď dost čerstvé. vdávala jsem se před 16dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 15:14
lennikk píše:
janca.markova1984 píše:
musím tě zklamat, bez rodného listu to asi nepůjde. potřebují ho na matrice. mám to teď dost čerstvé. vdávala jsem se před 16dny

už to máme vyřešené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria