Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuji poradit. Sestra se vdává v březnu a já nevím co bych si měla vzít na sebe. Měla jsem namyšlené krásné letní šaty a oni spěchají a termín stanovili nakonec na březen. Vůbec netuším jaké oblečení se hodí a má cenu nad tím přemýšlet, když obřad a focení nejspíš budu v bundě/kabátě? obřad bude na zámku a ten asi nebude vytopený.
Nemáte někdo zkušenost s takhle jarní svatbou? A do čeho obléci 8mi měsíční holčičku? Má cenu ji cpát do šatů? Aby zbytečně nemrzla ![]()
@čarodka ![]()
já bych si asi oblékla společenské kalhoty, nemusí být nutně černé a nějakou výraznou halenku se sáčkem, pěkné lodičky a psaníčko…
a pro malou princeznu? Klidně na obřad a focení šatičky, štrample a nějaký světřík a pak na později něco, v čem se cítí dobře. ![]()
My se brali 16.3 a bylo -20
na foceni jsem se obcas venku svlekla, ale jinak mam dost fotek v kabatu, nechtela jsem umrznout. Holky mely saty, na obrad lodicky, pak se prevlekly do kozacek.
To je dost předčasný to řešit teď, v březnu může být -20°C stejně jako +20°C ![]()
Já se vdávala v červenci, myslela jsem si, jak budu chcípat vedrem ve svatebních šatech a nakonec jsem byla ráda, že mi někdo půjčil pléd, abych si ho mohla hodit přes ramena. Bylo poměrně chladno a chvíli i pršelo ![]()
No tak jako v šatičkách bude malá určitě roztomiloučká…a těch 8měsíců jí je teď nebo jí budou v tom březnu. Pokud by ale byla zima určitě bych jí raději oblíkla než aby nastydla ![]()
Malé bude 8 měsíců právě v tom březnu. Řeším to už teď, protože mám ráda vše naplánované a nerada řeším věci na poslední chvíli. trochu magor, no ![]()
Je pravda, že může být i pěkné počasí, pak to bude jednodušší. Já hned vidím, že v březnu bude hnusně, zataženo, mrzne…
Asi to budu řešit tím převlékáním, nejdříve bude holčina za princeznu a pak šup do něčeho pohodlného.