Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nešla bych. Kamarádce bych to vysvětlila, hlavně zdůvodnila zdravotním stavem. Určitě to pochopí. Stačí jeden nemocný člověk, který ještě nebude mít příznaky a vezete se všichni…
@Anonymní píše:
Holky, krásný den. Předem prosím o zachování anonymu. Kamaradka má na konci května svatbu. Myslela jsem, že ji vzhledem k situaci zruší co přesune. Ale ne, chce ji. Původně bylo cca 130 lidi, nyní říkala že snad 50 je povoleno, ale myslí si, že vyjde i těch 130.Vsem nám dají vědět. No jenže za 1.dat mi vědět 14 dní dopředu bude mazec, mám X děti, musím nakoupit něco na sebe. Za 2.bihuzel jsem onemocněla a fakt se snažím s nikým nestykat, mám strach z nakažení. Nemám prostě z toho dobrý pocit. Vy by jste šla na tak velkou svatbu, teď v této situaci?
Abych pravdu řekla, tak já jdu za svědkyni.. za měsíc a půl. A teda mám trochu nervy. Nevěsta řekla že si všichni roušky sundají. Já jsem řekla že jestli pořád bude to nařízení tak si roušku nechám.. A ona z toho byla naštvaná že se vdává prvně v životě a budeme na fotkách vypadat jak idioti.. je to moje nejlepší kamarádka a fakt poprvé za 10 let jsme se v jediné věci neshodli ![]()
Ne, nesla bych kuli tvoji nemoci, plus z principu, jakoze cekat az mi nekdo da vědět a pak narychlo udavala nekam deti a sháněla saty
my taky meli mit svatbu zacatkem cervna o 100 lidech a zrusila sem ji, i kdyby to povolili, tak pochybuji ze by dorazil kazdy o koho tam stojim.
@Anonymní píše:
Holky, krásný den. Předem prosím o zachování anonymu. Kamaradka má na konci května svatbu. Myslela jsem, že ji vzhledem k situaci zruší co přesune. Ale ne, chce ji. Původně bylo cca 130 lidi, nyní říkala že snad 50 je povoleno, ale myslí si, že vyjde i těch 130.Vsem nám dají vědět. No jenže za 1.dat mi vědět 14 dní dopředu bude mazec, mám X děti, musím nakoupit něco na sebe. Za 2.bihuzel jsem onemocněla a fakt se snažím s nikým nestykat, mám strach z nakažení. Nemám prostě z toho dobrý pocit. Vy by jste šla na tak velkou svatbu, teď v této situaci?
Tak kdyz jsi ted nemocna tak na konci kvetna uz budes v pohode.My jdem na svatbu na zacatku cervna. A porad pocitam s tim ze jdem, bude tam cca 80 hostu. A naopak doufame ze nam hotel povoli byt tam bez rousek.
Uklidni se, na konci května budou svatby maximálně do 25 lidí, takže tam fakt nemusíš, ani by ses zřejmě nevlezla do počtu
@Ivana 85 vis ze jsou nemoci, které trvaji dyl jak mesic? Kuli ryme treba by se asi nebala nakazy ![]()
Já jdu na začátku června bráchovi. Ale je to brácha a svatbu mají malou, cca 20 lidí. V této situaci bych šla buď jen blízké rodině nebo nejlepšímu příteli a to ještě jen pokud jsem zdravotne v poradku
@Anonymní píše:
Pokud bych nešla za svědka, na svatbu bych nešla.
@Ivana 85 hotel nemá co povolovat a nepovolovat roušky - nošení roušek nařizuje vláda
@Ivana 85 píše:
@stinga na konci kvetna maji byt svatby v 50ti lidech
odkud tu informaci máš? já četla, že 25 lidí
@Tyhlezidle píše:
Abych pravdu řekla, tak já jdu za svědkyni.. za měsíc a půl. A teda mám trochu nervy. Nevěsta řekla že si všichni roušky sundají. Já jsem řekla že jestli pořád bude to nařízení tak si roušku nechám.. A ona z toho byla naštvaná že se vdává prvně v životě a budeme na fotkách vypadat jak idioti.. je to moje nejlepší kamarádka a fakt poprvé za 10 let jsme se v jediné věci neshodli
Roušku mít na focení na svatbě nemusíš. Už o tom mluvili, dělají se kolem toho i vtipy.