Svatba tajně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
28.7.11 16:40

Temaho šak v pohodě nemusíš se omlouvat, akorát jsme si vyměnily názor, to je v pořádku, 1000 lidí 1000 jiných názorů to je v pořádku. Myslím, že vlasy si trhat nebudeme, to není zapotřebí :mrgreen: . Toho, že nemají tatínky, jsem si teda nevšimla :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.7.11 19:16

to ja jsem mela jiny nazor, a stojim si za tim, ze neni potreba delat obr svatbu, abych mela detem co vypravet :roll:
nase dcera byla na nasi svatbe, je na fotografiich a az se jednou bude ptat, ver, ze ji budu taky mit co povypravet…ale o tom to proboha neni.....my jsme se nebrali jen proto, abych mela na co vzpominat :roll: .....nema smysl diskutovat o blbostech.....tato diskuze byla o necem jinem a snad zakladatelka dostala odpovedi, ktere chtela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.11 19:50
Hanulka82 píše:
to ja jsem mela jiny nazor, a stojim si za tim, ze neni potreba delat obr svatbu, abych mela detem co vypravet :roll:
nase dcera byla na nasi svatbe, je na fotografiich a az se jednou bude ptat, ver, ze ji budu taky mit co povypravet…ale o tom to proboha neni.....my jsme se nebrali jen proto, abych mela na co vzpominat :roll: .....nema smysl diskutovat o blbostech.....tato diskuze byla o necem jinem a snad zakladatelka dostala odpovedi, ktere chtela :wink:

Tak to neřeš :palec: . Zakladatelce diskuse jsem řekla svůj názor nebo to se nesmí a vysvětlila jí i to, že jsem použila nevhodný výraz. Má to být jejich den a záleží jen na nich, jak se rozhodnou :palec: . Já se s tebou nezačla hádat ani do tebe rýt, ani bych si tě nevšimla, dej si čokoládu to pomáhá :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný