Svatební šaty - líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5574
25.10.19 22:04
@terien píše:
To on už pak nevěstě řekne málokdo, hele Máňo, ty šaty jsou děsný :lol:

Tak to jsem v klidu, protože jsem od určitých členů rodiny slyšela tolik hnusu a podrazů, že by si rozhodně nedělali nasilí a velmi rádi by mi to šplichli rovnou do ksichtu a ještě v tom nejnevhodnějším okamžiku. Třeba rovnou v kostele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 22:06
@Bubla Bůčková píše:
Líbí. Já bych chtěla být v šatech celý den ale, půjde to?

Půjde, jsou lehoučké a vlečka se potom knoflíkem připne a schová. :-) a závoj samosebou po obřadu půjde dolů. 8)

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
25.10.19 22:20

Za mě dokonalost! Předpokládám, že první zkouška, takže se budou ještě upravovat tobě přímo na postavu, ale až budou uzpůsobené přímo na tebe, tak budeš nevěsta jak z pohádky :srdce: Gratuluji, přeji hodně štěstí a ať se v těch šatech hlavně cítíš skvěle :-)

• Citovat
  • Upravit
1695
25.10.19 22:23

Šaty se mi na tobě líbí, jediné co není úplně hezké jsou ty hrnouci se rukávy. A taky abys i v době svatby měla stejný odstín kůže a té tělové látky na šatech. A určitě bych nedávala tak mohutný závoj.. Účes bych potom volila nějaký jednoduchý. Každopádně hodně štěstí, budeš krásná nevěsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
25.10.19 22:23

Podle me jsu na ne dost vyrazny typ. Dala bych neco jednodussiho, tohle je kyc, jak bic.

• Citovat
  • Upravit
13010
25.10.19 22:24

Moc pěkné, chválím, sluší Vám, jste v nich opravdu hezká
ten kontrast Vám sekne, super, rovná záda a úsměv k tomu a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.10.19 22:24
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
co na ně říkáte? Dnes jsem si je zkoušela a měla jsem pocit, že jsem našla to pravé.
Spíše mě zajímá názor ostatních, objektivní… Myslíte, že mi opravdu sedí, nebo se mi jen líbí ty šaty?
Moc moc děkuji za názory! :kytka:
PS. zveřejňuji přes účet kamarádky, proto anonym. :)

Jsou nádherné, jste v nich krásná…líbí se mě moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 22:25
@Alushka.S píše: Šaty se mi na tobě líbí, jediné co není úplně hezké jsou ty hrnouci se rukávy. A taky abys i v době svatby měla stejný odstín kůže a té tělové látky na šatech. A určitě bych nedávala tak mohutný závoj.. Účes bych potom volila nějaký jednoduchý. Každopádně hodně štěstí, budeš krásná nevěsta.

Svatba je na jaře, takhle snědá jsem stále, letos jsem žádné moře ani opalovačky nestíhala… :nevim: :)
Děkuji! Ten rukáv, to vím, šaty se budou upravovat, pokud si je vyberu..:) O

• Citovat
  • Upravit
13010
25.10.19 22:28

Ano, ten rukáv, tak to se snad zvládne.
Jste výrazný typ, šaty jsou pěkné a v pořádku, některá bledulka by se v nich „utopila“ a vybledla, převálcovaly by jí, u Vás ne, fakt sluší, ráda očumuju nevěsty a tohle je fakt dobré :palec: směle do nich a hlavně rovná záda,
občas když vidím hezkou nevěstu a záda do oblouku v parádních šatech aj jaj

to nebude Váš případ, nehledejte jiné, tyhle jsou přesně to „vono “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.10.19 22:30

Ps. kdy bude svatba? na jaře? na jaro jsou jako dělané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
25.10.19 22:33

Líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
25.10.19 22:34

Přijdou mi dost přeplácané. Jsi krásně výrazný typ + máš hodně pěknou postavu, v nějakých jednodušších hladkých šatech bys vynikla. Ale jestli je tvůj styl tohle, jdi do toho (možná bych se ještě poohlédla po něčem s lépe padnoucími rukávy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 22:35
@Borrealis píše:
Ps. kdy bude svatba? na jaře? na jaro jsou jako dělané…

V půlce května, jdeme co se pověr týče, proti proudu, babičky už to rozdýchaly… :nevim: :) O

• Citovat
  • Upravit
5950
25.10.19 22:40

Třeba tohle, tam máš i trochu zdobení:

https://www.ucenterdress.com/…p715682.html

A šel by k tomu i ten dlouhý závoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.10.19 22:42
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
co na ně říkáte? Dnes jsem si je zkoušela a měla jsem pocit, že jsem našla to pravé.
Spíše mě zajímá názor ostatních, objektivní… Myslíte, že mi opravdu sedí, nebo se mi jen líbí ty šaty?
Moc moc děkuji za názory! :kytka:
PS. zveřejňuji přes účet kamarádky, proto anonym. :)

Jsou nádherné! Sluší ti, navíc, když je ti v nich dobře, není, co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková