Svatební šaty - líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
10.2.20 21:08
@jasatko píše:
Takže diskuze k ničemu :potlesk: A bohužel ani mě se šaty nelíbí. Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství :palec:

taky jsem se vdávala v květnu a co? rozhodně se rozvádět nehodlám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.2.20 21:08
@Anonymní píše:
Uznávám. :D
Ale stejně…To je za to rýpání, ať aspoň to manželství klapne. To si mohla paní trochu odpustit… :think: :palec:

Jaký rýpání? :nevim: Jinak děkuji za opravu :palec: Tohle by snad nikoho soudnýho rozhodit nemohlo ;) Hlavní je, že manželství klape :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.2.20 21:13

@mamina2017 A nic :jazyk: Tak, jak zakladatelka vyzdvihla tu chůzi proti proudu, tak já vyzdvihla ten květen. Když jste s květnem za dobře, tak proč vás to teď čertí? Máte přece obrovskou výhodu :palec: V případě rozvodu to můžete svalit právě na ten květen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
10.2.20 21:19

Mne se libi, ale ten zavoj k nim absolutne ne. Spis jen neco velmi decentniho do vlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.2.20 21:22
@Anonymní píše:
Nebo mi pošli ty tvé. :mavam:
A nebo internet. :-)
On je taky vkus a vkus - stejně jako názor a názor. Každý má jiný a nikdy to neznamená, že je jen jeden správný… :pankac:
Mohu se jen zeptat, kolik ti je let? :kytka:

To tedy opravdu nepošlu, já žádný cizí hodnocení znát nepotřebuju. Pokud ti vadí jiný názor, tak proč zakladas diskuzi a vůbec se na nějaký názor ptáš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 07:23
@vodolejka píše:
Mne se libi, ale ten zavoj k nim absolutne ne. Spis jen neco velmi decentniho do vlasu.

Budou bez závoje. :-) Bylo to jen na zkoušku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 07:25
@terien píše:
To tedy opravdu nepošlu, já žádný cizí hodnocení znát nepotřebuju. Pokud ti vadí jiný názor, tak proč zakladas diskuzi a vůbec se na nějaký názor ptáš? :nevim:

Ale no tak, kde se v tobě bere ta jedovatost pořád? :D
Já jen chtěla, když říkáš, že tohle je de facto dno mezi svatebními šaty vidět, co je podle tebe vhodné, třeba by jsi mi rozšířila obzory… :kytka:
Pokud tu teda nechceš jen zbytečně prudit… :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 07:28
@jasatko píše:
@mamina2017 A nic :jazyk: Tak, jak zakladatelka vyzdvihla tu chůzi proti proudu, tak já vyzdvihla ten květen. Když jste s květnem za dobře, tak proč vás to teď čertí? Máte přece obrovskou výhodu :palec: V případě rozvodu to můžete svalit právě na ten květen :mrgreen:

Kde jsem vyzdvihla chůzi proti proudu? :think: :)

• Citovat
  • Upravit
34473
11.2.20 07:30
@Anonymní píše:
Ale no tak, kde se v tobě bere ta jedovatost pořád? :D
Já jen chtěla, když říkáš, že tohle je de facto dno mezi svatebními šaty vidět, co je podle tebe vhodné, třeba by jsi mi rozšířila obzory… :kytka:
Pokud tu teda nechceš jen zbytečně prudit… :D :palec:

Proc bych měla být jedovatá? 8o ty se ptáš na to, jestli se nám ty šaty líbí, někdo napsal, že ano, někdo napsal, že ne. Šatů je plný internet, můžeš si rozšiřovat obzory treba do rána, mě na to snad nepotřebuješ. Náš vkus evidentně nemůže být odlisnejsi, tak si vyber, co se ti líbí a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 07:54
@terien píše:
Proc bych měla být jedovatá? 8o ty se ptáš na to, jestli se nám ty šaty líbí, někdo napsal, že ano, někdo napsal, že ne. Šatů je plný internet, můžeš si rozšiřovat obzory treba do rána, mě na to snad nepotřebuješ. Náš vkus evidentně nemůže být odlisnejsi, tak si vyber, co se ti líbí a je to :nevim:

Přečti si po sobě pár příspěvků. :D Proč? To já nevím, jak to mám vědět… :nevim: :D
V tom případě napíšeš - ano líbí, nebo ne - nelíbí - ale ne rozhazovat moudra typu „tohle by si nikdo soudný do salonu nedal“ - prostě to, že se to nelíbí tobě ještě neznamená, že se to nelíbí třeba 70% lidí. :-)
Právě, protože je tak odlišný, zajímal mě příklad, co se líbí tobě :dance:

• Citovat
  • Upravit
34473
11.2.20 08:07
@Anonymní píše:
Přečti si po sobě pár příspěvků. :D Proč? To já nevím, jak to mám vědět… :nevim: :D
V tom případě napíšeš - ano líbí, nebo ne - nelíbí - ale ne rozhazovat moudra typu „tohle by si nikdo soudný do salonu nedal“ - prostě to, že se to nelíbí tobě ještě neznamená, že se to nelíbí třeba 70% lidí. :-)
Právě, protože je tak odlišný, zajímal mě příklad, co se líbí tobě :dance:

Nedal no, bohužel i lidi bez vkusu vlastní svatební salony, tak jim to asi nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 08:12
@terien píše:
Nedal no, bohužel i lidi bez vkusu vlastní svatební salony, tak jim to asi nepřijde :nevim:

Ty jsi to nepochopila. :D To, že se to nelíbí tobě neznamená, že je to hrozný. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
34473
11.2.20 08:16
@Anonymní píše:
Ty jsi to nepochopila. :D To, že se to nelíbí tobě neznamená, že je to hrozný. :mavam:

Prave, že tyhle šaty mají všechno, co by hezké svatební šaty mít neměly, takže ano, jsou hrozný. Ale jestli se líbí tobě, tak si je vezmi, nechápu, na co tyhle slohy kolem toho. Jestli se líbí mě není důležité, mě by spíš vadilo, že v nich vypadáš prostě zbytečně široká a to mi přijde škoda, ale poradit si nedáš, tak se v nich vdej a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 08:24
@terien píše:
Prave, že tyhle šaty mají všechno, co by hezké svatební šaty mít neměly, takže ano, jsou hrozný. Ale jestli se líbí tobě, tak si je vezmi, nechápu, na co tyhle slohy kolem toho. Jestli se líbí mě není důležité, mě by spíš vadilo, že v nich vypadáš prostě zbytečně široká a to mi přijde škoda, ale poradit si nedáš, tak se v nich vdej a je po problému.

No naopak v nich nevypadám tolik široká - nevíš, jakou mám doopravdy postavu. :-) Fotka navíc trochu zkresluje.
Poradit jsem si dala, ono také záleží, jak názor formuluješ. Jestli se vyjadřuješ normálně s RADOU, nebo prostě chodíš jen kritizovat a kazit lidem den. :nevim:
Mě spíš rozčiluje ta tvá sebejistota, co se modní kritiky týče. Můžeš to „všechno, co by hezké svatební šaty mít neměly“ blíže specifikovat?
Jsi prostě „rejpna“ co si myslí, že spapala Šalamounovo h**no. :lol: Sledovala jsem tě již ve více diskuzích. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
34473
11.2.20 08:26
@Anonymní píše:
No naopak v nich nevypadám tolik široká - nevíš, jakou mám doopravdy postavu. :-) Fotka navíc trochu zkresluje.
Poradit jsem si dala, ono také záleží, jak názor formuluješ. Jestli se vyjadřuješ normálně s RADOU, nebo prostě chodíš jen kritizovat a kazit lidem den. :nevim:
Mě spíš rozčiluje ta tvá sebejistota, co se modní kritiky týče. Můžeš to „všechno, co by hezké svatební šaty mít neměly“ blíže specifikovat?
Jsi prostě „rejpna“ co si myslí, že spapala Šalamounovo h**no. :lol: Sledovala jsem tě již ve více diskuzích. :mavam:

V tom případě nechápu, proč se mnou vůbec diskutuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková