Svatební šaty - líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.20 13:13
@mamina2017 píše:
a z čeho budeš mít kytky a v jaké barvě? Já měla růžové růže, bílé frézie a nevěstin závoj.

Typ ještě vybraný nemám, ale rozhodně chci bílé květy a něco zeleného do toho. :-)

Jee, to muselo být krásné, nemáš foto? Pro inspiraci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16267
11.2.20 13:27
@Anonymní píše:
Typ ještě vybraný nemám, ale rozhodně chci bílé květy a něco zeleného do toho. :-)Jee, to muselo být krásné, nemáš foto? Pro inspiraci :pankac:

Mně osobně se třeba nelíbí kytice bez dostatku zelených listů. U většiny nevěst mám pocit, že v ruce drží něco umělého se závojem okolo nebo barevnou mašlí. Když pak vidím nevěstu s kytičkou, u které je dost toho zeleného, tak to najednou vypadá tak svěže a čerstvě, na fotkách to nesplývá se šaty. Obzvlášť u bílých květů si dej na to splývání pozor - kamarádka měla bílé růže (kolem jen pár stébel nějaké trávy a spoustu toho tylu okolo a na držení kytice) - samotná ta kytice byla hezká, ale když ji držela v ruce, tak na fotkách na první pohled není kytka skoro vidět, a působí to hrozně smutně a ponuře. Schválně se podívej na spoustu fotek nevěst v podobných šatech s kytkou.
Třeba z netu pro srovnání - tahle nevěsta kdyby měla kytici zasazenou víc do zelených listů, tak je ta fotka podle mě hezčí (ona má za sebou krásné zelené pozadí, ale kdyby byla fotka z interiéru, je rozdíl víc vidět). Ale smozřejmě každému se líbí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková