Svatební šaty - líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
25.10.19 22:42

Správně.
Ta pověra je vážně úplně blbá. Kdysi dávno možná v ní i bylo nějaké opodstatnění, dnes už ne a je blbá. Já se jí taky držela…ani nevím proč.
Nejhezčí dny, rozkvetlá příroda…všechno voní…kašlat na blbou pověru.

nebrala bych k tomu nějakou velkou, rozsáhlou a pestrou kytici, jen malou kytku, konvalinky, bílo zelenou…nebo nějakou pastelovou jemnou jarní s bílou…a bude to krása :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 22:42
@blobfish píše:
Třeba tohle, tam máš i trochu zdobení:

https://www.ucenterdress.com/…p715682.html

A šel by k tomu i ten dlouhý závoj.

To je príma, ale nejhorší na tom je, že to na nafocené modelce vypadá krásně a ty to pk oblečeš a zíráš, jak to vypadá jinak… :nevim: Zkoušela jsem takhle čisté, bez rukávů to je u mě zlé, páč mám z plavání hodně široká ramena a s rukávy jsem se v nich ztratila, úplně… :nevim:
Ale na fotce jsou úžasné… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5571
25.10.19 22:43
@Anonymní píše:
V půlce května, jdeme co se pověr týče, proti proudu, babičky už to rozdýchaly… :nevim: :) O

My měli letos v květnu. Akorát sranda byla, že týden před svatbou bylo 30stupnňů a v den naší svatby bylo pouze 16stupnů, tak jsem ještě narychlo si půjčovala ještě pelerínu. Naštěstí déšť nás zastihl, až jsme měli hostinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.10.19 22:43

Pujdu proti proudu a reknu, ze… teda nic moc.

Ty kyticky se mi zdaji takove preplacane. Torzo vypada, jako by si pod temi kytickami byla hola. Vidim ale, ze tam je telovy podklad, takze to tak jenom vypada, nicmene vypadas v tom hola. Ty cary tech kyticek padajici pres sukni teda nic moc.

Celkove v tech satech pusobis mohutneji, nez asi jses. Saty nepusobi zrovna elegantne, jsou preplacane, prilis vyumelkovane… a to ja mam kyticky v podstate rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.10.19 22:45

Mmch pověstná je kytka kterou měla Mariah Carey, když si brala Motolu, tam to vypadá že kytka nese nevěstu, tak to obecně neeeee, ta byla vydatná, i když myslím jen bílo zelená, ale stejně

neumím vložit obrázek, ale kytku nezapomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 22:46
@mamina2017 píše:
My měli letos v květnu. Akorát sranda byla, že týden před svatbou bylo 30stupnňů a v den naší svatby bylo pouze 16stupnů, tak jsem ještě narychlo si půjčovala ještě pelerínu. Naštěstí déšť nás zastihl, až jsme měli hostinu. ;)

To si člověk nevybere s počasím :zed: :)
Ale co jsem zjistila je to, že se bereme přesně na den tři roky po tom, co mě můj nastávající požádal o ruku.. :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5950
25.10.19 22:48

U dlouhých rukávů je problém, že je to zase další část šatů, která musí perfektně sedět. Což je u šatů, které nejsou šité na míru, prostě problém :think: Já jsem měla svatbu na místě, kde se naprosto nehodily krátké rukávy nebo dokonce holá ramena, ale šaty jsem měla bez rukávů, takže jsem to vyřešila krajkovým bolerkem. A fungovalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
25.10.19 22:50

Jsou moc hezké a sluší ti :-) Možná bych nedávala ten závoj a hlavně to bude chtít jednoduchou kytku a účes, aby to nebylo moc. Známá měla podobné krásné šaty, ale kytici to bohužel úplně zabila, byla to velká škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
25.10.19 22:52

@Borrealis Jo tak to byly raný devadesátky, tam toho bylo z dnešního pohledu divnýho víc :mrgreen:

https://www.gettyimages.com/…ommy-mottola?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
25.10.19 22:55
@Anonymní píše:
To si člověk nevybere s počasím :zed: :)
Ale co jsem zjistila je to, že se bereme přesně na den tři roky po tom, co mě můj nastávající požádal o ruku.. :lol: :kytka:

Nakonec jsem byla ráda, že nebylo těch 30stupňů. Potila bych se až na …. :mrgreen: Akorát náš malej měl mít původně jen košili a vestu. Tak nakonec jsem sháněla čistě bílé bodýčko a sako ;) ale vyšlo nám to pěkně. V šatech jsem vydržela celou dobu (ač jsem měla koupené další 2 šaty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.10.19 22:56

@blobfish
no přesněěě :mrgreen:

ještě mě fascinovala Celine Dion, ta vypadala jako nějaká ruská dědička naftového pole, bylo to cele velmi…ruské a podivné…taky to bylo někdy v té době, kytku měla čímsi obalenou, asi proti mrazu, velice ruské

http://weddingcafeny.com/…g-dress.html

to se nedá zapomenout snad ani :-)

Příspěvek upraven 25.10.19 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
25.10.19 22:58

Mě se nelíbí ta sukně-sedela by mi k tomu vrchu spíš jednodušší… hlavně se v nich musíš cítit ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.10.19 23:12

To máš těžko, každý má jiný vkus, ale třeba podle mě je pěkná část, jako rukávy atd. ale přijdou mi ty šaty takové dost- babičkovské, prostě co bylo dřív, hodně všude všeho..
Sukně nabraná, vzadu hodně dlouhé závoj objemný..
Ale říkám, každý má jiný vkus..
Možná bez závoje a prostě dát do vlasů nějakou ozdobu než závoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.10.19 23:18

Mně se líbí, jsou takové tradiční a klasické. Já bych v nich vypadala jako kredenc, ale tobě sluší. Já naopak neholduju takovým těm moderním úzkým s odhalenými zády, které by šly použít i na jakýkoliv ples. A hlavně je teď obléká každá druhá nevěsta. Jen tedy bych podotkla, že předpokládám, že máte velkou a honosnější svatbu. Protože na svatbu na úřadě s pozdější grilovačkou na zahradě jsou fakt moc nóbl. Můj názor, i svatebky musí být přizpůsobené situaci :mavam: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.10.19 23:27

Podle mě jsi v nich nadherná. A to nejsou mým stylem. Fakt za mě bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková