Svatební šaty - líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7208
10.2.20 20:27

Nenadchly mě, líbí se mi šaty bez rukávů a jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 20:30
@jasatko píše:
Takže diskuze k ničemu :potlesk: A bohužel ani mě se šaty nelíbí. Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství :palec:

Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství - aspoň to “květnový” manželství?
Jinak, jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - mně - 3.pád komu, čemu a 6. pád o kom, o čem, pak máme mě - 2.pád koho, čeho a 4.pád koho, co. :-)
Diskuze je pěkných pár měsíců stará, teď už k ničemu je. Teda ne… alespoň si zde pár osůbek zvedne sebevědomí.. :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7208
10.2.20 20:31
@yocheved píše:
Můj styl to absolutně není, ale samozřejme záleží, jak se chcete stylizovat. Co se mi ale nelíbí je ten závoj a vlečka, jinak vám sluší a jste moc hezká v obličeji. Hlavně, ať se cítite vy, ostatním do toho nic není, i kdybyste se vdávala v teplákách :kytka:P. S. přidávám své šaty (samozřejme nelze srovnávat, máme svatbu v úplně jiném stylu)

Ty jsou nehezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 20:32
@GabinkaCh píše:
Nenadchly mě, líbí se mi šaty bez rukávů a jednodušší

Já původně chtěla bez rukávů, ale mám široká plavecká ramena a to nebylo ani trochu hezké. :-)
Jinak budou bez závoje s jednoduchým účesem a jednoduchou kyticí, pak to nebude přeplácané. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7208
10.2.20 20:32
@Anonymní píše:
Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství - aspoň to “květnový” manželství?
Jinak, jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - mně - 3.pád komu, čemu a 6. pád o kom, o čem, pak máme mě - 2.pád koho, čeho a 4.pád koho, co. :-)
Diskuze je pěkných pár měsíců stará, teď už k ničemu je. Teda ne… alespoň si zde pár osůbek zvedne sebevědomí.. :D :mavam:

Už se poprali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 20:34
@GabinkaCh píše:
Už se poprali?

To za to, alespoň mně, nestojí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
10.2.20 20:38
@Anonymní píše:
Diskuze je pěkných pár měsíců stará, teď už k ničemu je. Teda ne… alespoň si zde pár osůbek zvedne sebevědomí.. :D :mavam:
Jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - by jsi opravdu není správně ;) .
@Anonymní píše:
To je tvůj názor. ;)
Mohla by jsi prosím postnout, co za styl se líbí tobě?
  • Citovat
  • Upravit
24897
10.2.20 20:40

ANO! jsou luxusní, i TY jsi v nich Luxusní :srdce: tak nepochybuj, buď to cítíš, nebo Ne.. za mne ANO.. v čem je problém? ujistit se?? je to vážně dokonalé a tuhle klasiku Miluji a přeji vše Nej :srdce: :kytka: :andel:.. každá můžeme být Princezna ;) :kytka: :andel:

Příspěvek upraven 10.02.20 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.2.20 20:40
@Anonymní píše:
To je tvůj názor. ;)
Mohla by jsi prosím postnout, co za styl se líbí tobě?

Jednodušší, čistší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 20:41
@Yorkmut píše:

Uznávám. :D
Ale stejně…To je za to rýpání, ať aspoň to manželství klapne. To si mohla paní trochu odpustit… :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.20 20:44
@terien píše:
Jednodušší, čistší

Já bych raději viděla něco na tobě. Víš ono jít s představou do salonu je jedna věc. Druhá je pak to, co člověku sluší. :-) Ale za mě, každá nevěsta je krásná - ty si myslíš, že ne? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Makca87
10.2.20 20:46
@Anonymní píše:
Já původně chtěla bez rukávů, ale mám široká plavecká ramena a to nebylo ani trochu hezké. :-)
Jinak budou bez závoje s jednoduchým účesem a jednoduchou kyticí, pak to nebude přeplácané. :mavam:

Budeš krásná ;) :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
24897
10.2.20 20:48

Jéé - mně přijde trapné, když se tu 1/2 e-mimi nevdala.. a pak tu ta skoro stejná skupina zaryje i do šatů..
přitom krásné, romantické, krajkové, elegantní, klasické -
CO za šaty navrhují tedy kritičky??? není to jen závist?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.2.20 21:01
@Anonymní píše:
Já bych raději viděla něco na tobě. Víš ono jít s představou do salonu je jedna věc. Druhá je pak to, co člověku sluší. :-) Ale za mě, každá nevěsta je krásná - ty si myslíš, že ne? :kytka:

Jakože mám jít zítra do salonu a něco ti nafotit? :lol: a ne, nemyslím si, že každá nevěsta je krásná. Když nemá vkus, tak to nezachrání jen to, že je nevěsta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 21:05
@terien píše:
Jakože mám jít zítra do salonu a něco ti nafotit? :lol: a ne, nemyslím si, že každá nevěsta je krásná. Když nemá vkus, tak to nezachrání jen to, že je nevěsta.

Nebo mi pošli ty tvé. :mavam:
A nebo internet. :-)
On je taky vkus a vkus - stejně jako názor a názor. Každý má jiný a nikdy to neznamená, že je jen jeden správný… :pankac:
Mohu se jen zeptat, kolik ti je let? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková