Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@jasatko píše:
Takže diskuze k ničemuA bohužel ani mě se šaty nelíbí. Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství
Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství - aspoň to “květnový” manželství?
Jinak, jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - mně - 3.pád komu, čemu a 6. pád o kom, o čem, pak máme mě - 2.pád koho, čeho a 4.pád koho, co. ![]()
Diskuze je pěkných pár měsíců stará, teď už k ničemu je. Teda ne… alespoň si zde pár osůbek zvedne sebevědomí..
![]()
@yocheved píše:
Můj styl to absolutně není, ale samozřejme záleží, jak se chcete stylizovat. Co se mi ale nelíbí je ten závoj a vlečka, jinak vám sluší a jste moc hezká v obličeji. Hlavně, ať se cítite vy, ostatním do toho nic není, i kdybyste se vdávala v teplákáchP. S. přidávám své šaty (samozřejme nelze srovnávat, máme svatbu v úplně jiném stylu)
Ty jsou nehezké
@GabinkaCh píše:
Nenadchly mě, líbí se mi šaty bez rukávů a jednodušší
Já původně chtěla bez rukávů, ale mám široká plavecká ramena a to nebylo ani trochu hezké. ![]()
Jinak budou bez závoje s jednoduchým účesem a jednoduchou kyticí, pak to nebude přeplácané. ![]()
@Anonymní píše:
Držím palce, ať klapne aspoň to „květnový“ manželství - aspoň to “květnový” manželství?
Jinak, jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - mně - 3.pád komu, čemu a 6. pád o kom, o čem, pak máme mě - 2.pád koho, čeho a 4.pád koho, co.
Diskuze je pěkných pár měsíců stará, teď už k ničemu je. Teda ne… alespoň si zde pár osůbek zvedne sebevědomí..![]()
Už se poprali?
@Anonymní píše:Jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - by jsi opravdu není správně
Jinak, jen malinká korekce, jelikož tam máš hrubku - mně - 3.pád komu, čemu a 6. pád o kom, o čem, pak máme mě - 2.pád koho, čeho a 4.pád koho, co.
Diskuze je pěkných pár měsíců stará, teď už k ničemu je. Teda ne… alespoň si zde pár osůbek zvedne sebevědomí..![]()
@Anonymní píše:
To je tvůj názor.
Mohla by jsi prosím postnout, co za styl se líbí tobě?
ANO! jsou luxusní, i TY jsi v nich Luxusní
tak nepochybuj, buď to cítíš, nebo Ne.. za mne ANO.. v čem je problém? ujistit se?? je to vážně dokonalé a tuhle klasiku Miluji a přeji vše Nej
.. každá můžeme být Princezna
![]()
Příspěvek upraven 10.02.20 v 20:41
@Anonymní píše:
To je tvůj názor.
Mohla by jsi prosím postnout, co za styl se líbí tobě?
Jednodušší, čistší
@Yorkmut píše:
Uznávám. ![]()
Ale stejně…To je za to rýpání, ať aspoň to manželství klapne. To si mohla paní trochu odpustit…
![]()
@terien píše:
Jednodušší, čistší
Já bych raději viděla něco na tobě. Víš ono jít s představou do salonu je jedna věc. Druhá je pak to, co člověku sluší.
Ale za mě, každá nevěsta je krásná - ty si myslíš, že ne? ![]()
@Anonymní píše:
Já původně chtěla bez rukávů, ale mám široká plavecká ramena a to nebylo ani trochu hezké.
Jinak budou bez závoje s jednoduchým účesem a jednoduchou kyticí, pak to nebude přeplácané.
Budeš krásná
.
Jéé - mně přijde trapné, když se tu 1/2 e-mimi nevdala.. a pak tu ta skoro stejná skupina zaryje i do šatů..
přitom krásné, romantické, krajkové, elegantní, klasické -
CO za šaty navrhují tedy kritičky??? není to jen závist?…
@Anonymní píše:
Já bych raději viděla něco na tobě. Víš ono jít s představou do salonu je jedna věc. Druhá je pak to, co člověku sluší.Ale za mě, každá nevěsta je krásná - ty si myslíš, že ne?
Jakože mám jít zítra do salonu a něco ti nafotit?
a ne, nemyslím si, že každá nevěsta je krásná. Když nemá vkus, tak to nezachrání jen to, že je nevěsta.
@terien píše:
Jakože mám jít zítra do salonu a něco ti nafotit?a ne, nemyslím si, že každá nevěsta je krásná. Když nemá vkus, tak to nezachrání jen to, že je nevěsta.
Nebo mi pošli ty tvé. ![]()
A nebo internet. ![]()
On je taky vkus a vkus - stejně jako názor a názor. Každý má jiný a nikdy to neznamená, že je jen jeden správný… ![]()
Mohu se jen zeptat, kolik ti je let? ![]()