Svědění - syn se škrábe do krve!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
12.2.11 22:13

to malá dělala taky a pak na doporučení kožařky kupuju LETI-AT4 šampon,mýdlo a krém na tělo,obličej objed.přes net v lekárnách to moc nemají používám rok a super :palec:

Intenzivní změkčující a zklidňující neparfémovaný krém,pro kojence, děti i dospělé. Kosmetický krém s velmi silným zklidňujícím a změkčujícím účinkem může být používán také součastně jako podpůrný prostředek při nepříjemných projevech atopické a velmi suché kůže nebo samostatně pro zmírnění projevů porušené atopické kůže . Dodává kůži složky, které podporují regeneraci přirozené kožní bariéry. Napomáhá přecházet ztrátě lipidů z kůže (pro fillagrin systém) a tím působí proti suchosti. Specifická efektivní formule pomáhá působit proti 4 hlavním projevům atopické kůže: infekce, svědění, podráždění a suchost . Použití: nanášejte na postižená místa denně dle potřeby. Neparfémováno. Bez kortikoidů. Dermatologicky testováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
12.2.11 22:18

Blanko - můžeš sem prosím napsat složení? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.2.11 22:18

zkoušela jsem i jak píšeš řadu Linole a to strašně svědí já sama mám exzém na dlaních a jak jsem malou mazala tak jsem myslela,že mi upadnou ruce :cert: to samé u exomega LETI - AT4 zabíra jak u malé tak u mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.11 22:19

Ach jo,holky, je to boj..ale ja doufam,ze ho vyhrajeme, musime!!!

jj, chodime na homeopatii … dr.se snazi,ale zatim na naseho Fildu nic nezabira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
12.2.11 22:19

MaCZeško - vím, o čem píšeš,je mi tvého syna upřímně líto :cry:
mně pomohla homeopatika- rhus tox a oplachovat ve studený vodě, teplá mě nutila škrábat to víc, drbala jsem se v podstatě do té doby, než bolest přebila svědění a věta „nedrbej se“ mě přiváděla k šílenství :twisted: . A pak mi kamarádka poradila spej a ten mi moc pomohl. Jmenuje se skin-cap,je to na bázi zinku, svědit mě to přestalo takřka okamžitě a ekzém mi po něm úplně zmizel. Teď se mi objeví, jen když to flákám :wink:
koukni na www.komvet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.11 22:20

Blani a co ze vam zabiralo?

Linola nam taky moc nesedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.2.11 22:20

ahojky,
a co zkusit homeopatika? Já jsem měla ekzém když jsem byla malá. Cpali do mě všechny možný prášky, dávali různý masti, nic nezabíralo.
Pak to mámu přestalo bavit, změnila doktorku, tak mi dala homeopatika a od tý doby sem ekzém už neobjevil :-)
Synovi se teď taky objevil ekzém, doktor mi napsal hormonální mastičku,ale s tím, že je potřeba to řešit zevnitř.A hlavně ať se hodím do pohody, jinak se mu to nezlepší vůbec! Mastičku jsem mu vůbec nedala.
Teď mu dávám čistící čaj, mažu sádlem, mám po zkouškách takže nestresuju a ekzém už mizí…

maCZeška píše:
Jsem take ekzematik od mala a byla jsem dost osklivej ekzematik a s vekem to vse ustalo,ted jsem total bez ekzemu jiz delsi dobu…
Verim,ze i u syna tomu tak bude, ale je to hrozne videt ho jak trpi a nemoci mu pomoci…
Je mi vzdycky do breku…kricim pak uz nedrapej se,nedri, jen to hlad…a nic pak nepomaha..jak zacne drbat,tak to je konec…
  • Citovat
  • Upravit
12.2.11 22:22
Blanka S píše:
to malá dělala taky a pak na doporučení kožařky kupuju LETI-AT4 šampon,mýdlo a krém na tělo,obličej objed.přes net v lekárnách to moc nemají používám rok a super :palec:

Intenzivní změkčující a zklidňující neparfémovaný krém,pro kojence, děti i dospělé. Kosmetický krém s velmi silným zklidňujícím a změkčujícím účinkem může být používán také součastně jako podpůrný prostředek při nepříjemných projevech atopické a velmi suché kůže nebo samostatně pro zmírnění projevů porušené atopické kůže . Dodává kůži složky, které podporují regeneraci přirozené kožní bariéry. Napomáhá přecházet ztrátě lipidů z kůže (pro fillagrin systém) a tím působí proti suchosti. Specifická efektivní formule pomáhá působit proti 4 hlavním projevům atopické kůže: infekce, svědění, podráždění a suchost . Použití: nanášejte na postižená místa denně dle potřeby. Neparfémováno. Bez kortikoidů. Dermatologicky testováno.

To je ono Blani?
http://www.lekarna.cz/…y-krem-50ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.2.11 22:22

kupuju to tady ://www.levnalekarna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.2.11 22:24

Maseško, z toho co píšeš, se obávám, že to nebude jen problém svědění a exému, ale i psychický. I na kožním mi řekli,ž e je to pravděpodobně psychického původu.

Mi se stává s blbou mykozou, že se rozškrábu do krve a vlasntě cokoliv kde zasvědí, mám šílené nutkání se škrabat a nedá se to ovládnout. Manžel mi už kolikrát držel ruce, aby pominulo to nejhorší. nedávno sjem si neumyla hlavu včas. a rozškrábala jsme si temeno do krve.

Nacvíc se mi při strasu dělá i šíleně svědící vyrážka a když ji poškrábu, rozlije se, zčervená, oteče, zapálí a svědí a svědí..... a to vše psychika nebo stres. Z takto malé dítě může mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.2.11 22:25

jojo přesně
tělové mléko je moc slabé lepší je te tělový krém vystačí tak na dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.11 22:26
Alda01 píše:
MaCZeško - vím, o čem píšeš,je mi tvého syna upřímně líto :cry:
mně pomohla homeopatika- rhus tox a oplachovat ve studený vodě, teplá mě nutila škrábat to víc, drbala jsem se v podstatě do té doby, než bolest přebila svědění a věta „nedrbej se“ mě přiváděla k šílenství :twisted: . A pak mi kamarádka poradila spej a ten mi moc pomohl. Jmenuje se skin-cap,je to na bázi zinku, svědit mě to přestalo takřka okamžitě a ekzém mi po něm úplně zmizel. Teď se mi objeví, jen když to flákám :wink:
koukni na www.komvet.cz

Jejda, slusna cena tedy..

Kdybyste videli,co jsme toho uz vyzkouseli,neskutecne mnozstvi ruznych kremu, masti,a vseho mozneho…na prirodni bazi i ciste medicinske..

A nic extra se nam neosvedcilo,krom promazavaci masticky z lekarny se syndermanem…

Ale proste to svedeni je u nas problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
12.2.11 22:27

Tak toto téma taky řešíme a zatím bez výsledku. Rukavičky jsem našila přímo na rukávy, jenže ona si je přišlápne kolínkem a vyndá ruce otvorem pro hlavu a celá se tak svlíkne a rve se a rve se :-( Investovala jsem i do pyžámka pro ekzematiky, ale i z toho se dostane.
Teď zkoušim nějaká homeopatika, ale zatím jsme ten správný lék nenašli. Sice ekzém zbledl, ale svědění se nezlepšilo ani o ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.11 22:30
Kik píše:
Tak toto téma taky řešíme a zatím bez výsledku. Rukavičky jsem našila přímo na rukávy, jenže ona si je přišlápne kolínkem a vyndá ruce otvorem pro hlavu a celá se tak svlíkne a rve se a rve se :-( Investovala jsem i do pyžámka pro ekzematiky, ale i z toho se dostane.
Teď zkoušim nějaká homeopatika, ale zatím jsme ten správný lék nenašli. Sice ekzém zbledl, ale svědění se nezlepšilo ani o ťuk.

Ach jo,ti nasi spuntici…

Co s nima? Clovek by jim pomohl,ale jak proboha?

My uz toho fakt vyzkouseli hromadu…ale zatim jsem neprisla na nic,co by mu vylozene delalo dobre..

Ted jsem jeste objevila tuhle masticku:
http://www.lekarna.cz/…0g-dr-popov/

Tak ji vyzkousime,pokud ji sezeneme…docela si ji lidi chvaleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.2.11 22:34

Naprostý souhlas!!! :palec:

Markit.Hl píše:
Maseško, z toho co píšeš, se obávám, že to nebude jen problém svědění a exému, ale i psychický. I na kožním mi řekli,ž e je to pravděpodobně psychického původu.

Mi se stává s blbou mykozou, že se rozškrábu do krve a vlasntě cokoliv kde zasvědí, mám šílené nutkání se škrabat a nedá se to ovládnout. Manžel mi už kolikrát držel ruce, aby pominulo to nejhorší. nedávno sjem si neumyla hlavu včas. a rozškrábala jsme si temeno do krve.

Nacvíc se mi při strasu dělá i šíleně svědící vyrážka a když ji poškrábu, rozlije se, zčervená, oteče, zapálí a svědí a svědí..... a to vše psychika nebo stres. Z takto malé dítě může mít problém.
Markit.Hl píše:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek