Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, zkoušeli jste z lékarny Miraclean? Na svědění dobře zabírá, pokožku rychle uklidní. http://www.docsimon.cz/…-emulze-50ml
jinak ten větší vyjde líp. Mě to zabírá na jiný svědivý kožní problém - mastocytoza. Přítel je atopik a taky mu to pomáhá
Tak jsem psala na ten KOMET.. a prislo mi toto…
Dobrý den,
na ekzém u dětí je vhodnější Skin-cap krém, protože spray obsahuje alkohol a
vysušuje pokožku. Posíláme vzroky krému.
S pozdravem
RNDr. Hana Komárková
Takže vyzkoušíme krémiky a uvidíme…
JInak dnešní noc naprosto šílená!!!! Dřel se,řval jak pavián,když jsme ho chtěli namazat,takže vzbudil celej panelák… Už jsme opravdu bezradní…
![]()
MaCZeško - ten krém vyzkoušej jen na maličký kousek, jak jsem psala, mě dost dlouho pálil.
Držím palce, aby zabral
.
Kdyžtak jim pak můžeš napsat, kdyby vám krém nevyhovoval, že jste ho vyzkoušeli a jestli by neposlali i vzorek spreje ![]()
je to trápení, moc bych vám přála, aby měl už malý pokoj ![]()
ALDO, presne tak to mam s nima domluvene, kdyby to nepomohlo,tak mi pry poslou ten sprej…
Diky.
Alda01 píše:
a ještě mě napadlo - zkoušeli jste kapky fenistil?
Jasny,Fenistilu mame zasoby.. ![]()
ALDO, psala jsem si s primařkou z kožního ohledně toho SKIN-CAP a její odpověď je zde:
Milá paní *****
v dematologické veřejnosti (resp. u nás starších pamětníků) je k preprátu Skin Cap velká nedůvěra. V roce 1998 nechal hlavní hygienik ČR provést analýzu přípravku SKIN CAP spray, se závěrem, že obsahuje clobetasol 17 propionát, tj. látku, kterou nelze používat do kosmetiky. Je to kortikosteroid s velmi silným účinkem. Výrobce potom stáhl i ostatní formy a mnoho let tu Skin Cap nebyl. Nyní se zase objevil asi v posledních 2 letech, ale pochybuji o jeho jiném složení.
Je veden jako kosmetika, tedy neprošel přísnými lékářskými zkouškami a může v něm být cokoliv. Pokud ho budete používat, tak jen krátce v nejhorším stadiu.
Takže tak, moc mne to nepotěšilo a používat ho rozhodně nebudu…
Radím i Tobě, raději ne…je to pěkný „sajrajt“ ![]()
Tak jsem teď poprvé na sobě vyzkoušela kalciovou mast.
Mám pocit, že se vše tak trochu lépe hojí a jakoby se na kůži udělal film či co.
Pokud se nezačnu škrábat, či jinak dráždit kůži, tak je to méně citlivé, ale jakmile se poškrábu apod. tak je to zas mám pocit potom citlivější, jako že to víc bolí.No aspoň mi to brání se víc škrábat.
Jo a taky pak nesnesu moc teplou vodu jako předtím.
My ted mame delanou masticku z lekarny: synderman a kalciova voda a je suprova!!! Je to stara receptura a fakt funguje.
Mam ji od dr. z MOTOLA!!!
a ten Synderman jakou má barvu a konzistenci, když to třeba přirovnáš k ambidermanu?
a udělají ti to bez předpisu?
maCZeška píše:
ALDO, psala jsem si s primařkou z kožního ohledně toho SKIN-CAP a její odpověď je zde:Milá paní *****
Takže tak, moc mne to nepotěšilo a používat ho rozhodně nebudu…
v dematologické veřejnosti (resp. u nás starších pamětníků) je k preprátu Skin Cap velká nedůvěra. V roce 1998 nechal hlavní hygienik ČR provést analýzu přípravku SKIN CAP spray, se závěrem, že obsahuje clobetasol 17 propionát, tj. látku, kterou nelze používat do kosmetiky. Je to kortikosteroid s velmi silným účinkem. Výrobce potom stáhl i ostatní formy a mnoho let tu Skin Cap nebyl. Nyní se zase objevil asi v posledních 2 letech, ale pochybuji o jeho jiném složení.
Je veden jako kosmetika, tedy neprošel přísnými lékářskými zkouškami a může v něm být cokoliv. Pokud ho budete používat, tak jen krátce v nejhorším stadiu.
Radím i Tobě, raději ne…je to pěkný „sajrajt“
cancerka píše:
a ten Synderman jakou má barvu a konzistenci, když to třeba přirovnáš k ambidermanu?
a udělají ti to bez předpisu?
My pouzivame synderman s aqua purif, nebo aqua destilata, ale ted mame z toho Motola tu s sol.calcii a je jina a podstatne lepsi. Je take dulezite,jak se udela.
Mame ji na predpis.
Ahoj holky. Precetla jsem si celou vasi diskuzi a musim rict.ze mame naprosto stejny problem jako zakladatelka. A timto bych se pani rada zeptala.jak to s malym vypada dnes. Mne sr dcerka rozskrabe do krve take kazdy vecer a to hlavne po koupani. Investicr do ruznych pripravku ci pradla pro atopiky jsou nemale. Docela nam pomaha syndermanka. kterou ma mladsi na opruzeniny.ale pry masti na zadecky obsahuji zinek.tak zkusim v lekarne poptat syndermanku na ekzem. A take nam nevadi kalciovka. Tim ale mame vyreseny pouze problem jaka mast na promastovani ji nebude drazdit..problem cislo dve je svedeni…zkousime take protopan.pry je to nejaka ucinna novinka. U nas ale zatim nic moc. Ja mam momentalne z tech mrazu popraskane prsty.ze je ani neohnu..