Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli náhodou nevíte jak velkou šanci mám získat syna do péče. S partnerem se jen hádáme, nejsme manžele, dnes při hádce řekl ze se mnou už být nechce. Máme spolu 6,5 měsíčního syna. Partner je podnikatel má svůj dům + byt. Já jsem zaměstnaná u nej ve firmě, než jsme se poznali bydlela jsem u rodičů. Chce si syna nechat…
Statisticky tak 99%. A proč se nechceš zkusit dohodnout na společné péči?
Tak malý mimino nechají u matky. Musela by si být feťačka apod. aby měl nějakou šanci. Časem ale může dostahnout stridavku.
Tak malý mimino dostaneš na 100% do svojí péče, leda bys byla narkomanka nebo něco podobného, neschopná se o dítě starat. Ale časem samozřejmě může žádat o stridavku, až bude dítě větší, plus samozřejmě nějaký styk s dítětem určitě mít bude.
Partner mě několikrát zbil, proto se na střídavé péči nechci zatím dohodnout.
@Anonymní píše:
Partner mě několikrát zbil, proto se na střídavé péči nechci zatím dohodnout.
Máte to sepsané na policii? Zdokumentované? Svědci?
@smile_xxx protože jsme se pak nějak vždycky usmířili… jsem blbá ze jsem ho nenahlásila ![]()
@Anonymní píše:
@smile_xxx protože jsme se pak nějak vždycky usmířili… jsem blbá ze jsem ho nenahlásila
Tak to příště udělej at máš něco v ruce jako důkaz. S většinou dítě zůstává s tím kdo se o něj primárně stará, což asi na rodičovské budeš ty. Nebude on by šel z práce na rodičovský? Asi těžko co. To kolik vydělává v tom nehraje roli.
@Anonymní píše:… chlap, kterej vztahne ruku na zenu vlastne neni chlap … uhodil nejednou a to mu zustane.
@smile_xxx protože jsme se pak nějak vždycky usmířili… jsem blbá ze jsem ho nenahlásila
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli náhodou nevíte jak velkou šanci mám získat syna do péče. S partnerem se jen hádáme, nejsme manžele, dnes při hádce řekl ze se mnou už být nechce. Máme spolu 6,5 měsíčního syna. Partner je podnikatel má svůj dům + byt. Já jsem zaměstnaná u nej ve firmě, než jsme se poznali bydlela jsem u rodičů. Chce si syna nechat…
A jakpak to budeš dělat s prací?
@Takco to nevím 🤷🏻♀️ Kvůli nej jsem změnila práci a nechala se zaměstnat v jeho firmě.