Svěření dítě do matčiny péče

Anonymní
14.8.22 13:53

Svěření dítě do matčiny péče

Ahoj, chci se zeptat jestli náhodou nevíte jak velkou šanci mám získat syna do péče. S partnerem se jen hádáme, nejsme manžele, dnes při hádce řekl ze se mnou už být nechce. Máme spolu 6,5 měsíčního syna. Partner je podnikatel má svůj dům + byt. Já jsem zaměstnaná u nej ve firmě, než jsme se poznali bydlela jsem u rodičů. Chce si syna nechat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
14.8.22 14:07
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli náhodou nevíte jak velkou šanci mám získat syna do péče. S partnerem se jen hádáme, nejsme manžele, dnes při hádce řekl ze se mnou už být nechce. Máme spolu 6,5 měsíčního syna. Partner je podnikatel má svůj dům + byt. Já jsem zaměstnaná u nej ve firmě, než jsme se poznali bydlela jsem u rodičů. Chce si syna nechat…

Statisticky tak 99%. A proč se nechceš zkusit dohodnout na společné péči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
14.8.22 14:13

Tak malý mimino nechají u matky. Musela by si být feťačka apod. aby měl nějakou šanci. Časem ale může dostahnout stridavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.8.22 14:36

Tak malý mimino dostaneš na 100% do svojí péče, leda bys byla narkomanka nebo něco podobného, neschopná se o dítě starat. Ale časem samozřejmě může žádat o stridavku, až bude dítě větší, plus samozřejmě nějaký styk s dítětem určitě mít bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 14:51

Partner mě několikrát zbil, proto se na střídavé péči nechci zatím dohodnout.

• Citovat
  • Upravit
wo2
2125
14.8.22 14:53
@Anonymní píše:
Partner mě několikrát zbil, proto se na střídavé péči nechci zatím dohodnout.

Máte to sepsané na policii? Zdokumentované? Svědci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 14:56

@wo2 bohužel ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.22 16:14

@smile_xxx protože jsme se pak nějak vždycky usmířili… jsem blbá ze jsem ho nenahlásila :zed:

• Citovat
  • Upravit
35786
14.8.22 17:05
@Anonymní píše:
@smile_xxx protože jsme se pak nějak vždycky usmířili… jsem blbá ze jsem ho nenahlásila :zed:

Tak to příště udělej at máš něco v ruce jako důkaz. S většinou dítě zůstává s tím kdo se o něj primárně stará, což asi na rodičovské budeš ty. Nebude on by šel z práce na rodičovský? Asi těžko co. To kolik vydělává v tom nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2125
14.8.22 17:53
@Anonymní píše:
@smile_xxx protože jsme se pak nějak vždycky usmířili… jsem blbá ze jsem ho nenahlásila :zed:
… chlap, kterej vztahne ruku na zenu vlastne neni chlap … uhodil nejednou a to mu zustane.
Bez ohledu na soudy budouci se postarejte o vlastni bydleni a nereste ted stridavku. S nasilnikem zit nechcete ani kvuli diteti - to vite uz snad sama moc dobre! To jaky bude chtit byt otec do budoucna az ho opustite, nevi ani on sam. Kdyz mlati zenu, nebude mit problem vyhrozovat vam prostrednictvim ditete - muzu se mylit. Jeho uz neposlouchejte a nenechte se deptat!
Good luck
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
14.8.22 17:57
@Anonymní píše:

A jakpak to budeš dělat s prací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 18:00

@Takco to nevím 🤷🏻‍♀️ Kvůli nej jsem změnila práci a nechala se zaměstnat v jeho firmě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.22 18:01

@wo2 taky to jednou nebylo 😞

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení