Nevím, jestli s ním chci trávit čas

Anonymní
14.8.22 12:19

Nevím, jestli s ním chci trávit čas

Zdravím Vás,
Zajímalo by mě, jestli jste někdy zažívaly (zažívali) podobné pocity. S přítelem se vídáme dlouhodobě míň, než bych chtěla (jsme spolu 7 měsíců). Už jsem mu to říkala, ale nic se nemění. Poslední dobou, když se máme vidět, tak se mi za ním vyloženě nechce a nejradši bych byla v klidu sama. Přitom, když nejsme spolu a nic v plánu nemáme, tak se mi stýská :) nedovedu moc pochopit svoje myšlenkové pochody v tomto a chtěla bych si porozumět :zed:
Díky za reakce, zakl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22566
14.8.22 12:33
@Anonymní píše:
Zdravím Vás,
Zajímalo by mě, jestli jste někdy zažívaly (zažívali) podobné pocity. S přítelem se vídáme dlouhodobě míň, než bych chtěla (jsme spolu 7 měsíců). Už jsem mu to říkala, ale nic se nemění. Poslední dobou, když se máme vidět, tak se mi za ním vyloženě nechce a nejradši bych byla v klidu sama. Přitom, když nejsme spolu a nic v plánu nemáme, tak se mi stýská :) nedovedu moc pochopit svoje myšlenkové pochody v tomto a chtěla bych si porozumět :zed:
Díky za reakce, zakl.

Typická ženská, která neví, co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane? :nevim:

Nevím, co na to říct, tyhle rozporuplné pocity jsem nikdy neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
14.8.22 12:56

A když s ním jsi, tak si jeho přítomnost užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 12:58
@Daisy86 píše:
A když s ním jsi, tak si jeho přítomnost užíváš?

Spíš mi přijde, jako bych se nemohla uvolnit, jsem celá na trní a vlastně se ke konci většinou těším zase domů :zed: přijdu si zralá na chocholouška :lol:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
22566
14.8.22 13:01
@Anonymní píše:
Spíš mi přijde, jako bych se nemohla uvolnit, jsem celá na trní a vlastně se ke konci většinou těším zase domů :zed: přijdu si zralá na chocholouška :lol:
Zakl.

Tak ho nech být pro tu, která s ním bude štastná.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
14.8.22 13:10
@Anonymní píše:
Zakl.

Tak evidentne to neni ten pravy pro tebe, jinak by ses po sedmi mesicich vznasela na oblacku. Uplne nerozumim, proc s nim jsi, kdyz je evidentni, ze ti to nic neprinasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
14.8.22 14:23
@Anonymní píše:
Zdravím Vás,
Díky za reakce, zakl.

No, tak na me to pusobi dost jasne, tys pochopila, ze to moc nema perspektivu, on si te drzi od tela, takze se nechce se uplne vyvracetkvuli vlastne kamosovi s vyhodama :nevim:

A mezitim se ti styska, protoze jak s nim nejsi, tak jedes svoje predstavy o nem, kdyby bylo vsechno trosicku jinak

Ale pro jistotu se zeptam, proc se vidate min?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 19:04

Díky všem za reakce!
@FlorenceF Jenkins vídáme se míň proto, že on je hodně pracovně vytížený (má víc než jedno zaměstnání) a já vlastně taky. Takže logicky vím, že to moc jinak vymyslet nejde, ale stejně mě to trápí, přesně jak říkáš, nepřijdu si, jako by do mě byl kdovíjak zaláskovaný. Já ho ale mám ráda hodně, jenom se ve mně asi pere ten strach, že mi to ublíží…
@Eemii právě, mám pocit, že se většinu času spíš užírám tím, že to není podle mých zkušeností a představ takový, jaký by to být mělo, ale to pořád neznamená, že ho nemám ráda.. :(

• Citovat
  • Upravit
5379
14.8.22 19:06

To je ten sedesátník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 19:22

@Takco nene, je mu zhruba o 30 let míň :lol: pokud měl ale někdo podobný problém s jiným mužem, ráda si počtu!

• Citovat
  • Upravit
22566
14.8.22 19:35
@Takco píše:
To je ten sedesátník?

vzpomněla sis na 27letou extrémně náročnou pannu?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.8.22 19:47
@Anonymní píše:
@Takco nene, je mu zhruba o 30 let míň :lol: pokud měl ale někdo podobný problém s jiným mužem, ráda si počtu!

Jojo, zažila jsem přesně toto. Shodou okolností hned vedle je diskuse, kde si paní stěžuje na sobeckého manžela: https://www.emimino.cz/…ovdo-472299/
Ta souvislost je tom, že toho mého jsem tenkrát podědila přesně z takového vztahu - kdy ta manželka to s ním nakonec vzdala a on se poté přihlásil ke mě. Z toho rozchodu se nepoučil a jel ve stejném módu i ve vztahu se mnou.
No reagovala jsem úplně jako ty. To samé i s těma pocitama. Nakonec to za mě „pořešil“ další muž, který se ke mě hlásil mnohem aktivněji.

Teď si teda nejsem jistá, jestli ti ta moje odpověď nějak zvlášť pomohla, ale tak asi obecně: pán se nejspíš nezmění, tak neztrácej čas čekáním a trápením se. Najdi si nějaké kamarády a pak se uvidí. Nemusíš se ho hned zbavovat, třeba ještě dostane rozum (i když ta pravděpodobnost je hodně malá), ale hlavně začni žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
14.8.22 19:50
@Kockazvysocan píše:
vzpomněla sis na 27letou extrémně náročnou pannu? :mrgreen:

Tu neznám. :mrgreen: Na vedlejší diskuzi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.8.22 19:50
@Takco píše:
Tu neznám. :mrgreen: Na vedlejší diskuzi. :)

Aha, tak to zas nevím já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 19:56

@smečka.blech děkuju, na diskuzi mrknu! Já si taky myslím, že se moc měnit nebude, možná spolu s tím, až bychom se jednou sestěhovali, ale kdo ví :nevim: ve vztazích přede mnou trávil s partnerkami času ještě míň (a taky jim to většinou nevydrželo nijak dlouho, nevím ale, jestli z tohoto důvodu; určitě to tomu ale nepřidalo). Já mám asi ten problém, že mám lásku spojenou s tím, že s tím člověkem chci aspoň takhle ze začátku trávit co nejvíc času, tak je pak pro mě těžké cítit se chtěná, když to není oboustranné :(
 zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí