Nevím, jestli s ním chci trávit čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.8.22 19:58

@smečka.blech každopádně děkuju, jsem ráda, že nejsem jediná, co zažívá něco takového rozporuplného, hned se cítím o trochu líp :srdce: i když podobné zkušenosti nikomu nepřeju tedy :)
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
664
14.8.22 20:20
@Anonymní píše:
@smečka.blech děkuju, na diskuzi mrknu! Já si taky myslím, že se moc měnit nebude, možná spolu s tím, až bychom se jednou sestěhovali, ale kdo ví :nevim: ve vztazích přede mnou trávil s partnerkami času ještě míň (a taky jim to většinou nevydrželo nijak dlouho, nevím ale, jestli z tohoto důvodu; určitě to tomu ale nepřidalo). Já mám asi ten problém, že mám lásku spojenou s tím, že s tím člověkem chci aspoň takhle ze začátku trávit co nejvíc času, tak je pak pro mě těžké cítit se chtěná, když to není oboustranné :(
zakl.

To je přesně ono. Pokud on se nezmění a ty v tom vztahu zůstaneš, tak si ještě „užiješ“. Můj ex podnikal, takže toho času měl taky málo. Já času taky moc nemám, ale přece jenom - večeřet se dá společně a na zprávy podívat taky. „Nedostala“ jsem nic a on nevypadal, že bych mu chyběla. A i když pak začal mluvit o společném bydlení, tak jsem dostala strach, jakože co by nastalo, kdybysme se sestěhovali. No asi bych místo svého bytu uklízela ten jeho a to by byla jediná změna. Prostě měla jsem ho hodně ráda, ale ten nezájem byl obrovský problém, v podstatě blokace. Když si nepřijdeš chtěná, tak co bys u něj pohledávala, že jo. Myslím si, že za takových okolností je lepší do toho vztahu nejít, jakkoliv přítele miluješ.

Ne, jediná určitě nejsi :) :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria