Mám převzít iniciativu?

44
14.8.22 12:07

Mám převzít iniciativu?

Ahoj ženy, ale i muži :D Potřebovala bych poradit.
Jsem zhruba 3 měsíce po rozchodu a cítím, že je načase zase zkusit randit.
Na doporučení kamarádek jsem si stáhla Tinder, no co vám budu říkat, je tam samozřejmě kupa kluků, co chtějí jen sex, ale dá se tam objevit i někdo fajn. To se mi taky povedlo - jsem tam ve spojení s klukem, co mě velmi zaujal. Vážně si rozumíme, máme spoustu společných témat, prochatovali jsme celé noci a dny… Píšeme si takto zhruba dva týdny, celou dobu mi připadalo, že má velký zájem - i když jsem se odmlčela na několik hodin, on odepisoval vždy hned, mile, rozvíjel aktivně konverzaci, zajímal se…

Jednou mi napsal, že ho napadlo, že bychom si určitě měli co říct osobně a měli o čem diskutovat, ale bohužel odjížděl akorát na týden pryč, u mě byl ve hře odjezd na mnohem delší dobu. Tak jsme se „dohodli“ že tedy až se oba vrátíme.
No, z mého odjezdu nakonec sešlo a on se akorát vrátil do Čech. A nic. Napsali jsme si jen krátkou zprávu, že je zpět, jak trávíme víkend a nic. (Záměrně už si s ním nechci psát tak dlouhé zprávy, protože se bojím, že už si pak nebudeme mít tolik co říct naživo…)

A teď moje otázka. Mám ještě vyčkat, že mě někam pozve (psal, že se teď dává po cestách dohromady, že to bylo náročné) nebo se do toho „můžu“ vložit sama a navrhnout setkání?
Moc se neorientuju v tom, jak to namlouvání probíhá, měla jsem jen jeden hodně dlouhodobý vztah a předtím kupu nepříliš povedených rande, ale to už asi ani počítat nemůžu, byla jsem ještě na gymplu… je mi 24 let (on je o pár let starší). Ale vím, že by to měl být muž, co ženu dobývá a blabla :D nechci to pokazit, ale čekat už se mi taky nechce. Zaprvé jsem už hodně nedočkavá a zadruhé nesnáším, když nevím, co jak bude, potřebuju vždycky mít trochu představu týdenního programu…
Chci s ním někam v týdnu zajít, ať tedy víme, zda to má cenu či ne…
Co byste mi radili/y?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
14.8.22 12:14

Ano, navrhni setkání co nejdřív. Ano, je možné že odmítne, ale pokud někoho hledáš, tak nechceš trávit další týdny vypisováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
14.8.22 12:19

Asi bych napsala něco ve smyslu, že když jsi neodjela, může Tě teď někam pozvat, až se aklimatizuje po návratu domů :-). Budeš iniciativní, projevíš zájem, ale pinkneš míček na jeho stranu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.8.22 12:28
@belya píše:
Ahoj ženy, ale i muži :D Potřebovala bych poradit.
Jsem zhruba 3 měsíce po rozchodu a cítím, že je načase zase zkusit randit.
Na doporučení kamarádek jsem si stáhla Tinder, no co vám budu říkat, je tam samozřejmě kupa kluků, co chtějí jen sex, ale dá se tam objevit i někdo fajn. To se mi taky povedlo - jsem tam ve spojení s klukem, co mě velmi zaujal. Vážně si rozumíme, máme spoustu společných témat, prochatovali jsme celé noci a dny… Píšeme si takto zhruba dva týdny, celou dobu mi připadalo, že má velký zájem - i když jsem se odmlčela na několik hodin, on odepisoval vždy hned, mile, rozvíjel aktivně konverzaci, zajímal se…

Jednou mi napsal, že ho napadlo, že bychom si určitě měli co říct osobně a měli o čem diskutovat, ale bohužel odjížděl akorát na týden pryč, u mě byl ve hře odjezd na mnohem delší dobu. Tak jsme se „dohodli“ že tedy až se oba vrátíme.
No, z mého odjezdu nakonec sešlo a on se akorát vrátil do Čech. A nic. Napsali jsme si jen krátkou zprávu, že je zpět, jak trávíme víkend a nic. (Záměrně už si s ním nechci psát tak dlouhé zprávy, protože se bojím, že už si pak nebudeme mít tolik co říct naživo…)

A teď moje otázka. Mám ještě vyčkat, že mě někam pozve (psal, že se teď dává po cestách dohromady, že to bylo náročné) nebo se do toho „můžu“ vložit sama a navrhnout setkání?
Moc se neorientuju v tom, jak to namlouvání probíhá, měla jsem jen jeden hodně dlouhodobý vztah a předtím kupu nepříliš povedených rande, ale to už asi ani počítat nemůžu, byla jsem ještě na gymplu… je mi 24 let (on je o pár let starší). Ale vím, že by to měl být muž, co ženu dobývá a blabla :D nechci to pokazit, ale čekat už se mi taky nechce. Zaprvé jsem už hodně nedočkavá a zadruhé nesnáším, když nevím, co jak bude, potřebuju vždycky mít trochu představu týdenního programu…
Chci s ním někam v týdnu zajít, ať tedy víme, zda to má cenu či ne…
Co byste mi radili/y?

Děkuji.

Ano, navrhni setkání. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
14.8.22 12:41

A s kým to jel pryč, že ti nemohl psát? S přítelkyní?:-) Už jste si poslali nějaké fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.8.22 12:41

Díky za odpovědi :) Ještě tedy musím dodat, že to, že jsem nikam neodjela, o ví. Bylo to celé hodně napínavé okolo mého odjezdu, takže jsem to s ním řešila, zmínila to… Mění to nějak situaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.8.22 12:42

Nene, jel pracovně pryč, psali jsme si i v době jeho pobytu tam, fotky taky posílal :D Nepsala jsem mu tam tak intenzivně, protože jsem ho nechtěla obtěžovat a rušit od práce… @ZuzaM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.8.22 13:07

@belya normálně ho někam vytahni. Navrhni pár volných termínů. Nemusíš být pasivní a nechat veškerou iniciativu na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
14.8.22 14:36

Osobne bych pockala jeste pres zitrek a pak bych zacala ztracet zajem :think:

Jako co si clovek muze s nekym uplne cizim 3 tydny vypisovat dnem i noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
14.8.22 15:21

Pokud je trochu normální, tak určitě si nepište dva týdny ať to pak v reálu není o tom, že se nebudete mít o čem bavit. Ale nyní bacha! Taky mám zkušenosti s tinderem a je tam hromada zadaných, co to ani nepřiznají. Pokud se ti líbí a rozumíte si přes zprávy, tak mu určitě dej vědět, že by jsi se chtěla vidět v reálu a navrhni schůzku. Pokud se bude vymlouvat, tak s ním neztrácej čas a měj bokem někoho v záloze :palec:

• Citovat
  • Upravit
44
14.8.22 16:16

Ahoj dámy, tak už je to dobrý, napsal a navrhnul schůzku :dance:
Jo, to vypisování bylo asi až moc, teď mě to taky trochu štve, že jsme asi vyplácali hodně témat… ale mně se s ním psalo tak dobře, nemohla jsem si pomoct :D Bavili jsme se o všem možném, o zálibách, filmech, kultuře, práci…
Tak snad i na rande bude dobrá chemie, držte palce! Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
14.8.22 16:49
@belya píše:
Jo, to vypisování bylo asi až moc, teď mě to taky trochu štve, že jsme asi vyplácali hodně témat… ale mně se s ním psalo tak dobře, nemohla jsem si pomoct :D Bavili jsme se o všem možném, o zálibách, filmech, kultuře, práci…
Tak snad i na rande bude dobrá chemie, držte palce! Díky :srdce:
:palec: drzim palce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.8.22 18:19
@belya píše:
Tak snad i na rande bude dobrá chemie, držte palce! Díky :srdce:

tak parada, dej určitě vědět a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí