Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, potřebuji se někomu svěřit co si o tom myslíte už nevím co dělat ![]()
S manželem jsme spolu už 3 roky minulý rok sme se brali. měsíc po svatbě som zistila že si píše z kolegyni.
Zeptala jsem se na ni a řekl že si pár zpráv prohodili když mi to dál přečíst tak to Bolo skor o tom že se on snaží s ní komunikovat niak jsem to víc neřešila
vsetko fungovalo krásné. otěhotněla jsem a těšili sme se na mimco strašně moc
Kdyz jsem se vrátila z porodnice tak mu přišla zpráva od Tej kolegyně tak se ptám vy si stále spolu píšete?
Neskutečně se urazil a začal na mně ječet že může si psát skym chce
V com má pravdu kebyze mi nepoví ON abych mu ptlrecetla zprávu co mu přišla tak bych o tom nevedla
Tak jsem si to přečetla
On ji psal když jsem Byla v porodnici na příjmu pak jí volal na zapojení potomka
Jo chápu chcel mat hodně lidí a zapít to pořádně
Když mu nepodepíše tak ji píše a píše Říká že se chce chlubit jak krásně má dítě
fajn ale nevidím důvod proč by ji Mal posílat fotky našeho dítěte
nech jej ICH ukáže v práci a nie Ked je doma semnou
Jo chápu nejsem teď hubena jsem po porodu
A niakou dobu to Este potrvá abych Bola zase na svoji váze
Ona je krásná dlouhé vlasy, vysoká, hubená to já nikdy nebudem
O čo mi IDE teď mi ukazoval další jeho kolegyně (tiez vysoká, hubená, krasna)asi si niak neuvědomil že tam má fotku aj z popiskem
a on už před 2 roky ji posílal fotku to co posílal mně jak mu je strašne smutno
Já som teď trošku v rozpacích že vlastně nevím koho jsem si vzala
Skym vsetkym si píše?😔
Plánujeme další miminko ale teď už nevím čí chci
Já mu len tak nevlezu do telefonu do teď som mu věřpila
ale teraz už nevím co dál…děkuji že stě si to dočetli až do konce a za názory
Podle mě s tebou mlátí hormony a nebude to tak horké, muž taky posílal fotky dítěte kde komu, byl proste pyšný a určitě na fotky z porodnice nebalil kolegyně ![]()
Fakt je takovy problem, že by měl kamaradku ženu? trochu přecitlivěla ne? ![]()
Brali jste se hodně brzy, to ho opravdu pořádně neznáš. Asi je to chronický vypisovač a přestat s tím evidentně nechce, i když ví, že ti to vadí. Buď se s tím smíříš nebo bude u vás pořád zle.
@karkarka píše:
Blablabla. Píše ženským ale hlavně že bude další mimísek.
Chce posílat další fotky?
@debra.morgan píše:
Fakt je takovy problem, že by měl kamaradku ženu? trochu přecitlivěla ne?
Mě by to tedy vadilo. Na kamaradstvi mezi mužem a ženou nevěřím.
@terien píše:
Mě by to tedy vadilo. Na kamaradstvi mezi mužem a ženou nevěřím.
ty nemas zadne muže za kamarady?
@debra.morgan píše:
ty nemas zadne muže za kamarady?
Ne. Rozhodně ne takové, se kterými bych si vypisovala a posilala fotky. Přátelíme se s jinými páry a ty muže považuji za své kamarády, ale scházíme se výhradně v párech a nepíšeme si.
@Ivet069 píše:
@terien já taky nevěřím a hlavně když ona je přesně jeho typ
A proč by ho měla mladá a krásná holka chtít? Vždyť má manželku a mimino. A, teď se neuraž, když neměl na takovou jako svobodný?
@Ivet069 píše:
@terien já taky nevěřím a hlavně když ona je přesně jeho typ
Navíc to vypadá, že kontakt iniciuje on a čeká, co z toho vyleze. Za mě normální obšourník.
@terien píše:
Ne. Rozhodně ne takové, se kterými bych si vypisovala a posilala fotky. Přátelíme se s jinými páry a ty muže považuji za své kamarády, ale scházíme se výhradně v párech a nepíšeme si.
divny, nevim proč bych se s lidmi se kterymi jsem se seznamila v praci nemohla kamaradit bez ohledu na pohlavi, manžel je nezná, jestli někdy dojde na seznameni nevím, on ma zase své lidi, které neznám já + mame splečné kamarady a někdy se ty okruhy promísí a s kamarada jednoho z nas se stane společný, ale ne fakt nechapu proč bych si nemohla psát s kamaradem/kolegou z prace, jen proto že je chlap? kdyby to byla žena tak je to ok? to je fakt zvraceny.
@Kriss Tina možná to budu aj tie hormony
Len má prostě napadá skym vsetkych si vypisuje a proč to dělá
Mně tvrdý že se v práci nezastaví
Když mi dal přečíst tu zprávu tak tam si sní píše počas práce a když mu neodepisovala tak psal ještě víc