Svěřit a poradit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35799
4.2.23 15:21

Nechceš radši psát slovensky, ta čeština ti moc nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
4.2.23 15:25
@Ivet069 píše:
Máte pravdu riesim tu úplní kravinu když chce mít kámošku nech si ji má
Fakt to můžou být hormony a proto to tak řeším že se bojím že se na nás vyprdne záměrem se víc na Seba a bude to lepší a děkuji vsetkym co stě tu napisali vzala jsem si od vás všech tohle som přesně potřebovala otvorit oči 😁

Krasa je pomíjivá a mne osobne teda prijde, ze atraktivita se behem života meni i s ohledem na to, jak jsme v pohode a odpocate.

Ty mas asi male miminko, určitě jsi i tak unavena, tak se tady neshazuj a nerikej, ze bys jeste mela makat v posilce. Jestli citis, ze ti chybi pohyb, zkus se hybat i doma s mimcem. Jestli citis, ze ses unavena, spis si odpocni.

Proste se konecne soustred na sebe a ne na ten strach, ze te opusti. Určitě ses skvela zenska, tak dej tu lasku a pozornost, co davas manzelovi, spis sobe♥️. Ona totiz chyba fakt nemusi byt v tobe.

A i kdybys byla fakt oskliva (což jsem si JISTÁ, ze nejsi♥️), tak si zaslouzis, aby se k tobe manžel choval s uctou. Dal ti pocit toho, ze te respektuje a ze nikam neodchází.
A posledni vec, vzdycky bude nekdo mladsi, hezci stihlejsi. Oni chlapy odchazeji i od ultrakrasavic jako je Shakira a Emily Ratajkowski, takze klid🙂

• Citovat
  • Upravit
15
4.2.23 15:42

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️děkuji všem moc stě mi pomohli ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
4.2.23 15:53

Kliid, to budou hormony. Kojíš? Jestli jo, kila půjdou dolů sama. Píšou si snad něco závadného? Nejspíš jsou to prostě jen kolegové, co spolu dobře vycházejí. My si taky v práci ukazujeme fotky dětí, z dovolené, ze svateb… Je fakt, že já si píšu s ostatními minimálně a jen kvůli pracovním věcem, ale někteří společenštější a ukecanější kolegové spolu tráví čas a píšou si i mimo práci a ne, fakt spolu nic nemají. Aby nakonec nebyla větším problémem pro váš vztah Tvoje přehnaná žárlivost než jeho kolegyně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí