Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Je mi 22, priteli 25, a jsme spolu tři roky. Už je to dýl než rok, co máme sex třeba tak jednou za měsíc, protože já na to s ním nemám chuť a nevzrušuje mě. Mám ho moc ráda, ve všech směrech je skvělý. Ale má smysl být s ním, když mě někdo nevzrušuje v tomhle věku? Připomínam, že nemáme děti, ani spolu zatím nebydlíme. Děkuji za rady
Ne, nema. Po tech 2 letech vyprchal posledni motylek a rok jste se bikam neposunuli. Predpokladam, ze na vdavani mas dost casu, vyprdni se na nej ![]()
Vzdycky je na povazenou, kdyz si v tomhle veku holky pochvaluji, ze ten jejich je vybirny partner a jednou bude skvely otec spolecnych deti. To totiz znamena, ze v posteli velky špatny ![]()
@FlorenceF Jenkins myslíte, že nejde potkat někoho, kdo by byl dobrý do života a zároveň v sexu?
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Je mi 22, priteli 25, a jsme spolu tři roky. Už je to dýl než rok, co máme sex třeba tak jednou za měsíc, protože já na to s ním nemám chuť a nevzrušuje mě. Mám ho moc ráda, ve všech směrech je skvělý. Ale má smysl být s ním, když mě někdo nevzrušuje v tomhle věku? Připomínam, že nemáme děti, ani spolu zatím nebydlíme. Děkuji za rady
Taky se přikláním k tomu, že to cenu nemá.
Sex jednou měsíčně a ještě k tomu bez jiskry a štávy bych nechtěla ani ted, v 46, natož jako mladá holka bez závazků.
@Anonymní píše:
@FlorenceF Jenkins myslíte, že nejde potkat někoho, kdo by byl dobrý do života a zároveň v sexu?
Asi jako tu pověstnou jehlu v kupce sena a navíc - je dost možné, že až se léty poznáš, přijdeš na to, že Tě netáhne sex dlouhodobě s nikým. Prostě život není peříčko. ![]()
@Anonymní píše:
No právě. Pokud zůstaneš s přítelem co tě „nebere“, počkej až potkáš někoho, kde to bude…a situace bude jiná - dlouhodobý vztah, děti, majetek…
@FlorenceF Jenkins píše:Vzdycky je na povazenou, kdyz si v tomhle veku holky pochvaluji, ze ten jejich je vybirny partner a jednou bude skvely otec spolecnych deti. To totiz znamena, ze v posteli velky špatny
Na druhou stranu, co ze samce, na kterého není v každodenním životě spolehnutí, že? ![]()
@Cimada píše:
Na druhou stranu, co ze samce, na kterého není v každodenním životě spolehnutí, že?
no prave. bojim se ze tak hodneho a spolehliveho chlapa uz nepoznam
@Anonymní píše:
Najdi si jiného muže. V tomto vztahu se budeš akorát trápit. Sex je ve vztahu důležitý. Bez něj vztahy nefungují. Jen když se spojí dva asexuálové. Ale to váš případ není.
@Anonymní píše:
Děvče, jít do vážného vztahu s tímhle pocitem opravdu není to co později chceš řešit. A to ti říkám jako „baba“, která je skoro 40 let v manželství a tohle máme za sebou taky.
@Anonymní píše:
Když s ním zůstaneš, může se stát, že potkáš muže, který tě bude hodně přitahovat a přítele podvedeš.
@topazio rika se, ze nikdo neni dokonaly. co kdyz tech 80% co ma pritel, vymenim za nekoho kdo ma sice to, co pritel ne, ale bude mu chybwt ten zbytek. tolik lidi co rika, ze nemuzu potkat nekoho kdo by mel rad deti, dobre se postaral, mel smysl pro humor a zaroven byl skvely v sexu a vzrusoval me.