Svíčková omáčka – recept

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
7.11.11 09:54

Doporučuji recept z casiopisu albert, nemá chybu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.11.11 10:06

Tak my děláme svíčkovou většinou s králíkem. Nenakládám, maso upeču na tý zelenině, potom zeleninu i s tou šťávou z masa rozmixuju, dám smetanu, dochutím a je to svíčková perfektní, bez zahušťování a čehokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.11.11 11:06
mikitaa píše:
nejlepsi svickova je ze srnciho nebo jehneciho :wink:

Z jehněčího, to jsem ještě nezkoušela. Srnčí super. Nedávno jsem dělala ze stehýnek divokých kachen, taky výborný. A máme rádi svíčkovou na sekanou. Prostě svíčková - to je věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
7.11.11 11:10
Lizbeth píše:
Můžu se vecpat s dotazem jaké maso na svíčkovou kupujete ( předpodkládám že ne každý pravdou svíčkovou), jak ho pečete ( v pekáči, přikryté atd.), na kolik stupnů a jak dlouho??? díky.

Já teda svíčkovou zásadně z „falešný svíčkový“ když dělám z vepřovýho,tak to dělám s Halali-takovou rychlovku(zrovna dneska) ale svíčková tomu neříkám :think:

Jinak k zakladatelčině otázce-zeleninu poměrem 1:1 celer a mrkev a 1/2 množství petržele-čerstvou, nastrouhám(nakládám)+ 2 cibule …Jinak zeleniny dávám tolik, kolik chci mít omáčky, takže když chci mít hodně omáčky, tak dám třeba 450gramů celeru, 450gramů mrkve a 220g petržele-spoustu lidí na mě civí, když vidí, že si to odvažuju, ale jejině tak docílím vždycky toho optimálního poměru a omáčka má ideální chuť-i žena manželova bratránka už dvakrát říkala, že na svíčkovou jedině k nám :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
7.11.11 12:37

Tak já dělám svíčkovou většinou s vepřového ale dělala jsem jí i s kuřecího a s kohouta - nic moc
a zeleninu kupuju taky mraženou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport