Svorky místo stehů

11
1.9.17 15:43

Svorky misto stehu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemate někdo zkušenost s vyndavanim svorek misto stehu. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116238
1.9.17 15:48
@Petrunela8 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemate někdo zkušenost s vyndavanim svorek misto stehu. Dekuju

jojo měla jsem svorky po operaci, co konkrétně chceš vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 16:20

Mam na hlavě 35 svorek a chtěla bych vědět jak probíhá vyndavání. Jsem z toho dost nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
1.9.17 16:23

Nic to není. Mají na to takové kleště. Mě to nebolelo, jen tak trochu tahalo. Rozhodně to bylo cítit míň, než vyndavání klasických stehů, které byly už zarostlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 16:31

Tak moc děkuju, hned jsem o něco klidnější. Snad to na té hlavě nebude tak hrozný, ještě 4 stehy za uchem tak snad to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
1.9.17 16:34
@Petrunela8 píše:
Tak moc děkuju, hned jsem o něco klidnější. Snad to na té hlavě nebude tak hrozný, ještě 4 stehy za uchem tak snad to zvládnu.

co se ti přihodilo, že máš tolik stehů? já je měla na břiše a strašně jsem se bála vyndavání a nic to nebylo, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 16:41

Jsem po radikalni excise melanomu a odebrani spadovych uzlin.Ja mam z toho vyndavani taky strach.Kdyz jsem to videla chtelo se mi brečet, viděla jsem svorky poprvy tak ve me hrklo jak to budou vyndavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116238
1.9.17 16:43
@Petrunela8 píše:
Jsem po radikalni excise melanomu a odebrani spadovych uzlin.Ja mam z toho vyndavani taky strach.Kdyz jsem to videla chtelo se mi brečet, viděla jsem svorky poprvy tak ve me hrklo jak to budou vyndavat.

fakt to nic nebylo, ty kleště to vyndají rychle. nebolelo to. jen tak jako tahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 16:46

Tak snad to nebude nic hroznyho a moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.9.17 16:50

Já měla také melanom, ale na zádech. Jak sis ho v těch vlasech objevila? A kolik jsi měla Breslow?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 16:55

Nasla jsem to nahodou, zacalo to svědet a zvetsovat se.byl to nevus hned mi to vyrizly a pak volali at okamzite prijedu. breslow 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.9.17 16:57
@Petrunela8 píše:
Nasla jsem to nahodou, zacalo to svědet a zvetsovat se.byl to nevus hned mi to vyrizly a pak volali at okamzite prijedu. breslow píše: Více

Určitě Breslow 6,nemá to být 0,6 mm? Já měla 0,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 16:59

Ve zprave mam napsano 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.9.17 17:02

Jinak teď 2× ročně docházím na kontroly do ostravské fakultky. Už to budou 3 roky, co mě operovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.17 17:07

Ja si jedu v utery pro nove vysledky a pak bude zahajena lecba na onkologii, takze jsem na nervy. Doktor řikal ze je to chyceny v zacatku tak verim ze vysledky budou dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák