Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj svrab jsem měla, rozpoznávaní je důležité ty cestičky a svědění hlavně v noci. Tady žádný cestičky nevidím. Laicky mi to přijde jako poštípání od blech, to jsme taky jedno léto měli ![]()
Cestičky vidět nejsou aspoň já je nevidím, nejvíc to svědí po ránu. Jinak nad štěnucemi už jsem taky přemýšlela, ale zase nevím kde by byli. Všechno jsem ten první den co den řekla, že ti vypadá na svrav vyzezinfikovala. Matrace vystříkala sprejem na roztoče, to samé sedačku, nikde prostě nic. Už jsem z toho úplně nešťastná. Zase si říkám, že by Dr kousnutí od štěnice poznala. Prý se svrab u „čistých“ lidí může projevit všemi možnými způsoby, Dneska se teda všichni namažeme mastičku, kolotoč praní a sušení mi asi jen tak neskončí.
Jinak moc všem děkuji.
@pekna.kamila píše:
Dobrý den,
asi před třemi nedělemi jsem zjistila, že jsem někde chytla svrab, kůže svědila a měla jsem po sobě pupínky, tak jsem zašela ke kožní a napsala mi infectoscab, tak jsem ho aplikovala, vše vyprala vyžehlila co šlo nechala vymrznout, vše setřela přípravkem na viry a roztoče. Bohužel pupínky se mi dělali znovu, tak mi kožní napsala znovu infectoscab a opět jsem se namazala a opět pupínky, tak jsem ještě zkusila syrnou mast, bohužel kůže mě stále svědí a pupínky se dělají pořád, chtěla bych se zeptat, jestli jsem vyléčena a je to normální? Popřípadě je ještě možná jiná léčba? Děkuji Kamča.
Ahojky, vim že už je to déle co se ti delo, ale mám stejný problém a chtěla bych vědět jak to dopadlo. Přestalo to nebo to bylo ještě něco jiného?
Ivermectin bez předpisu - https://euhealth247.com/…g/stromectol Nam to zabralo perfektne. Davka se ale musi opakovat po 3 tydnech, abys mela jistotu, ze se znici i novy potencialni cyklus a musi se prelecit vsichni clenove domacnosti, i ti, kteri nemaji zadne projevy.