Sympatická krása - co to podle vás znamená?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
24.8.18 11:12
@Šarlota4 píše:
@pohledzdruhestrany Mno s tím souhlasím, ale kolik potkáme na ulici žen bez podprdy, aby si řekla " ta je nesympatická, protože se jí nepřirozeně houpou prsa". Prostě na první pohled to u běžně oblečené ženy nepoznáš.

http://www.zimbio.com/…/06Djp5gI2Af

třeba tady Němcová, má je udělaný malý, ale prostě je vidět, jak je to nepřirozeně, jako by to bylo vytesaný, napasovaný na tělo

já tím chtěl říct jen, že mi pak prostě nepřijde přirozeně sympaticky krásná, když to poznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.8.18 11:31

@pohledzdruhestrany " já tím chtěl říct jen, že mi pak prostě nepřijde přirozeně sympaticky krásná, když to poznám " to souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.8.18 22:31
@pohledzdruhestrany píše:
a o dotyku snad nemá cenu se zmińovat
:lol: by mě zajímalo, kolik žen na ulici by Ti dovolilo jim ošmahávat prsa jestli je nemá náhodou ze silikonu :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
24.8.18 23:03
@Clarity píše: :lol: by mě zajímalo, kolik žen na ulici by Ti dovolilo jim ošmahávat prsa jestli je nemá náhodou ze silikonu :mrgreen: :lol:

vstoupím do politiky a prosadím analogii náboženské policie v některých islámských zemích - kozní policie

a budu jejím prvním náčelníkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
24.8.18 23:09

Sympatická krása? S tím se tak trochu člověk musí narodit, pro mě je to nějaká kombinace hřejivého pohledu a milého úsměvu.
Nepříliš vyumělkovaná, přirozená krása, která pramení ze spokojenosti, zdravého sebevědomí a veselého ducha.

• Citovat
  • Upravit
25179
24.8.18 23:14

@Mirgla prostě když má ten člověk přirozený šarm a na nic si nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
25.8.18 22:17
vstoupím do politiky a prosadím analogii náboženské policie v některých islámských zemích - kozní policiea budu jejím prvním náčelníkem :mrgreen:

Zabírám si poddůstojníka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.18 01:06
@Clarity píše:
Zabírám si poddůstojníka :lol:

z lesbo, bi anebo kvality estetické chirurgie zájmu ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.8.18 19:42
z lesbo, bi anebo kvality estetické chirurgie zájmu ? :D

Tak když mám ten výběr, tak si vyberu :lol: . Mmm třeba to první, to zní dobre :mrgreen: :mrgreen: :lol: :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.18 22:28
@Clarity píše:
Tak když mám ten výběr, tak si vyberu :lol: . Mmm třeba to první, to zní dobre :mrgreen: :mrgreen: :lol: :oops: :)

škoda, za b) bylo lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
27.8.18 00:10

@pohledzdruhestrany takže mi.z toho vyšlo, že sympaticky krásná se posuzuje podle stáda, co nosí v praskacce. :mrgreen: tak.to bych dle tebe byla obr sympatanda. :mrgreen: přírodní, stále pěkná, teď velmi opálená, něco mezi 4-5. Plus další vzhledové bonity. To je fakt téma k zamyšlení. Hlavně to, jak se pozná sympatická žena :mrgreen: pr
Prostě nesmí mít pod trikem papundekl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
27.8.18 00:18

Treba já,stále dobre naladena,dobre zivena,věčná optimistka, to je ok,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.18 10:13
@alisekR píše:
@pohledzdruhestrany takže mi.z toho vyšlo, že sympaticky krásná se posuzuje podle stáda, co nosí v praskacce. :mrgreen: tak.to bych dle tebe byla obr sympatanda. :mrgreen: přírodní, stále pěkná, teď velmi opálená, něco mezi 4-5. Plus další vzhledové bonity. To je fakt téma k zamyšlení. Hlavně to, jak se pozná sympatická žena :mrgreen: pr
Prostě nesmí mít pod trikem papundekl. :lol:

ty jsi ale sympatická :lol: :mrgreen: :mrgreen:

holt naše indikátory mají jen omezený počet senzorů, maximálně si k tomu dovaříme nějakou romanticko/intelektuální zdůvodňovací polívku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
27.8.18 10:50

Pokud by se krása posuzovala jen podle nadutosti v podprde,jsem nejlepší.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.8.18 16:21

@alisekR jeee takovou sympaťačku chci potkat! :mrgreen: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie