Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě toho nelze nijak docílit. S tím se člověk musí narodit.
Já tedy nevim, ale sympatie nezávisi na tom, jak se mi dotyčná, dotyčný líbí
Sympatie pro mě není o vzhledu nebo o postavě. Je to o tom, co z toho člověka vyzařuje. Je jedno jestli má 40 kilo nebo 90, pršáček nebo orlí nos… je to o pocitech z toho člověka.
Jo a toho se nedocílí s tím se člověk rodí, je jedno, jak vypadáš
Tohle je strašně individuální. Každý člověk bude působit na ostatní jiným dojmem. Většinou působí dobře úsměv, zjevná čistota, pozitivní nálada, příjemné vystupování. Myslím, že ani „umělé“ nevadí, pokud je to udělané přirozeně a vkusně.
@pohledzdruhestrany píše:
neměla by mít silikonový kozy a napíchaný kachní pysky
ti garantuju, že ty silikony na 90% žen ani nepoznáš.
@Šarlota4 píše:
ti garantuju, že ty silikony na 90% žen ani nepoznáš.
ti garantuju, že jo, modelaci tukem ne
@pohledzdruhestrany píše:
ti garantuju, že jo, modelaci tukem ne
No na pohled to fakt nepoznáš. Ano poznáš vystrčený čtyřky, pětky, ale drtivá většina že si nechává zvětšovat prsa třeba jen na přirozené 2-3jky a to v tričku prostě nepoznáš.
@Šarlota4 píše:
No na pohled to fakt nepoznáš. Ano poznáš vystrčený čtyřky, pětky, ale drtivá většina že si nechává zvětšovat prsa třeba jen na přirozené 2-3jky a to v tričku prostě nepoznáš.
v tričku s podprdou samozřejmě ne, ale bez podprdy už jo, nejde o velikost, stačí ale malej pohyb a je to poznat, pohyb silikonovýho materiálu je jinej než pohyb přirozenýho prsu, vizuálně je to pak poznat na tom přechodu mezi prsem a mezerou mezi prsama, ten přechod je jiný než u přirozených prsou, a o dotyku snad nemá cenu se zmińovat
@pohledzdruhestrany Mno s tím souhlasím, ale kolik potkáme na ulici žen bez podprdy, aby si řekla " ta je nesympatická, protože se jí nepřirozeně houpou prsa". Prostě na první pohled to u běžně oblečené ženy nepoznáš.
Takový hezký název diskuze. A ono to koukám už zas bude jenom o - ňadrech. ![]()
@Šarlota4 píše:
@pohledzdruhestrany Mno s tím souhlasím, ale kolik potkáme na ulici žen bez podprdy, aby si řekla " ta je nesympatická, protože se jí nepřirozeně houpou prsa". Prostě na první pohled to u běžně oblečené ženy nepoznáš.
http://www.zimbio.com/…/06Djp5gI2Af
třeba tady Němcová, má je udělaný malý, ale prostě je vidět, jak je to nepřirozeně, jako by to bylo vytesaný, napasovaný na tělo
já tím chtěl říct jen, že mi pak prostě nepřijde přirozeně sympaticky krásná, když to poznám