Syn 1,5 spadl na hlavu

30.5.14 15:57

syn 1,5 spadl na hlavu

Holky prosím Vás poraďte mi, malej 1,5 spadl na hlavu..neviděla jsem to věšela jsem prádlo na balkone.Jen jsem slyšela ránu, koukla jsem z balkonu do obývaku a malej na zemi leží na hlavě! Co mě překvapilo, tak že vůbec nebrečel a to už za sebou pár pádů máme a vždycky brečel a ted jsem k němu přilítla a on na mě z tý země jen tak koukal :( četla jsem že když dítě při pádu nebrečí tak že je něco špatně ale hned jsem ho zvedla a hned se postavil na nohy a šel si po svých..co myslíte??mám jet na pohotovost??zaráží mě že to byla rána jak z děla (spadl na lino pod linem je beton) a on nebrečel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111verunka111
30.5.14 15:59

Syn mi taky několikrát spadl na hlavu, zvlášt když skáče po gauči, lozí po židličkách někdy mu ujede noha, a taky někdy nebrečí, vstane a jde dál. Zatím se naštěstí nic vážného nestalo, jen jsem ho pořád pak hlídala jestli se mu třeba hlava nemotá, jestli dobře jí a spí :)

• Citovat
  • Upravit
46226
30.5.14 16:00

No asi bych jela na pohotovost :think:
Malej kdyz spadl na hlavicku tak silene plakal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.5.14 16:02

Jela bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
30.5.14 16:07

No je to divne, kdybys neslysela ranu, tak bych rekla, ze treba jen sjel a neuhodil se, ale takto nevim. I kdyz me vcera slitlo mimino ze schodu a rvalo akorat nez jsem dobehla, jak bylo u me tak zase smích od ucha k uchu a radilo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
30.5.14 16:19

Malá několikrát spadla na hlavu z gauče :oops: je to hrozný dábel. Někdy ječela, někdy ne. Na pohotovost jsem nejela, ale malou sledovala.
Ale každé dítě je jiné. A už pro kld, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
30.5.14 16:19

Máš představu z čeho mohl spadnout (skříň, gauč, jen tak…). To že nebrečí je divné a asi bych radši taky jela. Malý se ozve, i když se lehce praští o stůl zespodu natož při pádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
30.5.14 16:20

@nikolkadixinka moje děti jsou kaskadéři, nikdy jsme to nějak extra neprožívala, dokud neblinká, nemotá se jak ožrala, nebo nespí tak tvrdě že nejde vzbudit tak bych byla v klidu. jen asi bych dala méně jíst pít, kdyby náhodou blinkal. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.5.14 16:23

@nikolkadixinka jela bych na pohotovost. Prave kvuli tomu, ze nebrecel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 16:26

@Aspera posadila jsem ho na plyšáka (je to takovej ten velkej pes ležící ja nevim kolik muze mit cm na vysku asi tak dvacet )koukal na teletubbies a najednou jsem slysela tu ranu ale zase kdyby spadl z toho plysaka tak by spadl kousek od nej a on lezel tak o pul metru jinde takze mi to nevychazi a z niceho jinyho spadnout nemohl nic tu jeste nemame :) rekonstruujem a z obyvaku jsme mu zatim udelali pokojik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 16:27

@AniNevim Právě já taky jen kvůli tomu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
30.5.14 16:28

@nikolkadixinka třeba spadl z něho a jen se odkulil? :nevim: POkud tam nemáš nic jiného a vysokého tak bych to nijak nehrotila a dítě sledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 16:31

@WERISKA já taky vubec nevim, nic jiného tu není z čeho by mohl spadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.5.14 16:32
@nikolkadixinka píše:
@AniNevim Právě já taky jen kvůli tomu :,(

tak tak, jen jed, stejnak nebudes mit klid. A hlavne jim to tam rekni, ze neplakal. Vem si par kousku obleceni, kdyby vas nechali na pozorovani.
Jinak nejsem plasan, radila bych sledovat dle rad na profilu uzivatelky @Pudloslava
Ale take jsem uz narazila na info o nebreceni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.5.14 16:33

Ach jo, fakt nejsem pro ježdění na pohotovost kvuli každé blbině ) a že se tu často doporučuje ohotovost kvuli kdečemu), ale tady je podle mě situace jasná - pád na hlavu, dítě nebrečí, mechanismus pádu nejasný. JEla bych :nevim:

Příspěvek upraven 30.05.14 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák