Odřená pusinka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
24.5.14 20:05

odřená pusinka

Ahoj maminky. Můžete mi poradit? Před dvěma dny měl synek (21m) bouračku na dětském hřišti. Odřel si ruku a pusinku zevnitř. Ruka je dobra, to se hojí, ale tu pusinku ma dost sedřenou a moc se to nehojí. Je něco čím bych to mohla potírat? Pokud možno něco přírodního? Ma to hodně citlivé a nemůže moc jíst ani pít… :,( Mám s ním zajít k doktorce? Díky moc za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.5.14 20:07

@Elena Z. k dr bych nechodila, pokud to nehnisá. čim mazat? u pusy asi ničim, protože to ocumlá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.5.14 20:09

Ahoj Aloclair ten je bezvadnej na bolístky v pusince..je sice drahej 150kč a maličkej ale moje dcerka je náchylná na afty a jakmile to tímto potřu nebolí v klidu se nají. Jestli je přírodní to nevím..už jsem vyhodila krabičku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
24.5.14 20:24

Ahoj, kdyz mi mala spala a pro kousla si ret, mazala jsem tim co se mažou zuby. Calgelem je to trochu znecitlivujici. Ale zda je to přírodní??? Z me strany hlavne ze zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.5.14 20:37

@12tuna nad calgelem jsem taky přemýšlela, ale trochu se bojím, aby ho to po namazaní nebolelo, když to má rozedřený. No ale asi mic nic jiného nezbyde. Kloktat odvaz z bylinek mi asi v tohle věku nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.5.14 20:39

@Agli Ten Aloclair je něco jako ty zklidňující gely na zuby (Mundisalgel, Calgel) Nebo je to přímo na afty a odřeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.5.14 20:41

A ještě teda upřesním, stalo se mu to včera ne před dvěma dny. A ani to nehnisá, ale evidentně ho to bolí… Jak dlouho se to může v pusince hojit? Pamatuju si, když jsem si já odřela pusu kartáčkem, nebylo to sice na rtu, ale hlouběji v puse, ale hojilo se mi to hrozně dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.5.14 12:10

@Elena Z. Jo jo píšou tam proti aftům, stomatitidě a malá poranění v ústech. Přesně jak tady píše @maminka159 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák