Praskla mi sádra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4972
13.5.14 06:58

praskla mi sadra

Ahoj,
mam tyden sadru na noze kvuli kotniku a vcera mi rupla, zkrátka jsem zjistila, ze se mi cca v pulce holenní kosti ohyba.
mate nekdo zkušenost, jak toto resi? jdu ted k zubari a pak chci zajít na chirurgii, at mi s tím neco udelaji a rada bych vedela, co me tam ceka..
jde to opravit, ze by to jen omotali? nebo budou delat novou? pokud jen opravi, muzu odpajdat domu nebo si mam zase nachystat berle?
mam sadru poprve, tak vubec netusim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
13.5.14 07:09

Bud ti udelaji novou nebo spravi tuto, spis to vidim na novou. Berle asi sebou, na mokrou nesmis stoupnout.
Jak se ti to povedlo zlomit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.5.14 07:14

Ja vubec nevim, vcera jsem byla v praci a cestou pro piti koukam, ze se mi to ohyba.. jestli v tom miste nebyla slaba, je to jakoby ten spoj, jak to omotavali..
nejlepsi je, ze vcera jsem byla prvni den uschopnena a jestli dostanu novou, tak s berlema se do prace nedostanu a znovu zadarmo doma? super :( doufam, ze to jen opravi, at muzu chodit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.5.14 07:20

Určitě Ti udělají novou sádru. A jdi o berlích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.5.14 07:26

Tak to mam radost:( ale dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.5.14 08:01

Já jsem taky rozlámala sádru na kotníku, když jsem byla ve 2. třídě. Neudržím klouby dlouho v klidu a přes noc jsem tím sádru rozfašírovala :lol: Ležela jsem ale v nemocnici. Dostala jsem novou sádru a sprďáka :lol:

• Citovat
  • Upravit
33155
13.5.14 08:13

Na mě kdysi dr. řval že se třetí sádra platí. Ale to je už dlouho. Také mi rupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.5.14 08:49

No uvidim, jedu od zubare, skocim pro berle a jdu tam.. me klepne, fakt.. kdybych do ni flakla nebo neco, ale ja si nejsem niceho vedoma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.5.22 18:09

Ahoj, praskla mi sadra. Patek vecer :roll: Muzu s tim na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.23 03:57

Praskla mi sádra týden před sundáním

Ahoj, od 8.3. mám sádrovou dlahu (zlomený prst) a praskla mi sádra. Nevím jak se to stalo, ale prostě je ta sádra zlomená. Naštěstí nepraskla u prstů kde je nejvíce potřeba, ale v zápěstí.
Prasklo mi to ve čtvrtek odpoledne, ale neřešila jsem to. Jenže od včerejška mě ta ruka začala chvilkama bolet od zápěstí k lokti. Léčený prst je ale v pohodě, nezhoršuje se.
Ve středu (5.4.) mám jít ale už na sundání. Chtěla bych se tedy zeptat. Má cenu s tím někam jít (teď ovíkendu asi jedině pohotovost?), nebo mám počkat do té středy?

Přijde mi zbytečný, aby mi dávali novou sádru, když jdu ve středu na sundání, ale zároveň nechci něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák