Syn 6 let křiví pusu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.3.19 00:46
@Petruska802 píše:
Dobrý den Prosím vás mám kvam.prosbu ..dcera v dubnu 4 roky z ničeho nic začala křívit pusinku koutek směr nahoru při mluvení a.když pláče tak přizavre jedno oko jen leva strana ..trhali nám zůb co ji bolel ..tak jsme šli. a dcera to dela porad .. ale ukazuje fu rtu a tu stranu kde ji trhali zub ze ji to bolí strašne a na te straně to má jako by ochrnuty..jsem stoho hotova co ji budou dělat v nemocnici protoze se boji co si prožila tet u toho zubare docela masakr ..a doma mám ročního syna a nemam pro něj hlídání a samotnou ji tam nechci dat .. :? :,( přidávám foto

Nebylo by lepší, místo nesmyslného psaní na internet, zajít za lékařem? Občanku máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75877
11.3.19 00:58
@Dvojí pohlaví píše:
Nebylo by lepší, místo nesmyslného psaní na internet, zajít za lékařem? Občanku máte?

Myslíš takhle v půl jedný v noci? :think:
Paní má starosti, napíše to v noci sem - protože si umím představit, jak nemůže spát, googli, projíždí eMimino, kam ji samozřejmě google odkaze, obnoví diskuzi a v ten okamžik si někdo prispecha kopnout. :roll:
Tak snad se ti ulevilo. :?

Zakladatelko, držím palce a "Vždycky všecko dobře dopadne - a pokud to tak nevypadá, tak to ještě neskončilo. " :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.3.19 01:27

Bozatko :hug: zkusila bych rentgen zoubků jestli ji tam nezůstalo něco v dásní. Jednou mi po trhání zubů zůstal v dásní ustepek a bolelo to jak čert. Držím pěsti ať je brzy dobre :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
11.3.19 04:48

@Petruska802 pro jistotu běžte dnes k lékaři, nepodncenuj to. Budete tam spolu, pořad lepší přijít a zjistit ze nic, než nejit a vycitat ze jsme nesli dřív. Drz se. :srdce: zvládnout to musíš hlavně ty, pokud dcera uvidi ze ty jsi v pohodě tak to zvládne daleko lip než když budeš před ni vystresovana a na nervy. Snaz se být před ni v klidu za každou cenu, hodna na ni ale normálně jako když jdete zkontrovat k očnímu zda vidí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
11.3.19 06:15

@Petruska802 jděte k lékaři. On určí, co dál. Hlavně zachovat klid. Udělají rentgen. Kdyby bylo třeba zákrok, trvej na hospitalizaci a narkóze,pokud nemáš hlídání mladšího. Vezmeš si ho sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.3.19 07:33
@Petruska802 píše:
Dobrý den Prosím vás mám kvam.prosbu ..dcera v dubnu 4 roky z ničeho nic začala křívit pusinku koutek směr nahoru při mluvení a.když pláče tak přizavre jedno oko jen leva strana ..trhali nám zůb co ji bolel ..tak jsme šli. a dcera to dela porad .. ale ukazuje fu rtu a tu stranu kde ji trhali zub ze ji to bolí strašne a na te straně to má jako by ochrnuty..jsem stoho hotova co ji budou dělat v nemocnici protoze se boji co si prožila tet u toho zubare docela masakr ..a doma mám ročního syna a nemam pro něj hlídání a samotnou ji tam nechci dat .. :? :,( přidávám foto

Nech holce udělat rentgen. Já bych jí takhle trpět nenechala a zaplatila jí ošetření v analgosedaci na soukromé klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85423
11.3.19 07:37

@Petruska802 no hlavne bezte k doktorovi hned po ranu. Tatinek nefunguje, ze by byl s ni v nemocnici on? Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.3.19 11:17
@alisekR píše:
@Petruska802 jděte k lékaři. On určí, co dál. Hlavně zachovat klid. Udělají rentgen. Kdyby bylo třeba zákrok, trvej na hospitalizaci a narkóze,pokud nemáš hlídání mladšího. Vezmeš si ho sebou.

Doufám, že nemáš na mysli celkovou narkózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
11.3.19 12:19
@Lynette píše:
Doufám, že nemáš na mysli celkovou narkózu.

Ano mám. Kamarádka musela takto ze synem do Nemocnice. Normálně pod narkózu. Ale to posoudí snad lékař, co se tam stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.3.19 12:31

@alisekR Já teda po zkušenosti s celkovou narkózou bych vždy volila alternativu pokud nějaká je. Po celkové anestezii je dítě na jipce a můj syn má takové halucinace když se s anestezie dostává, že mám pocit že dostane infarkt. Nikdy nevíš jak to dítě bude zvládat dokud nemáš osobní zkušenost a já bych se tomu vyhýbala co to jde. U analgosedace má taky halucinace ale trvá to polovinu času než to tělo odbourá a nemusí ležet na jipce, ale jedeme rovnou domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
11.3.19 14:18
@Lynette píše:
@alisekR Já teda po zkušenosti s celkovou narkózou bych vždy volila alternativu pokud nějaká je. Po celkové anestezii je dítě na jipce a můj syn má takové halucinace když se s anestezie dostává, že mám pocit že dostane infarkt. Nikdy nevíš jak to dítě bude zvládat dokud nemáš osobní zkušenost a já bych se tomu vyhýbala co to jde. U analgosedace má taky halucinace ale trvá to polovinu času než to tělo odbourá a nemusí ležet na jipce, ale jedeme rovnou domů.

To nepopírám. Může reagovat špatně. Ale to i dospělí. Ale pokud zakladatelka píše, že holčička křiví pusinku, že tam je evidentní problém. A že má toho z doktorem za sebou dost. Neumím si představit jí cokoliv dělat při vědomí. Moje dcera má v sedmi letech za sebou obstojne chirurgické peklo. Nechci zabíhat do detailu. Po roce z odstupem přemýšlím, jestli jsem jí to celé neměla nechat udělat v narkóze. Místo 9 zákroku bez. Ušetřila bych jí tím trauma, díky kterému se bojí k doktoru i při viroze a šíleně s tím bojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.25 02:40

@Lacenka dobrý den máme upne to samé chtěla jsem se optat pořad nám říkaji že máme čekat na výsledky malá je v nemocnici od pondělí myslíte že se jí to srovná děkuji moc nám to pomuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí