Syn čůrá mimo nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kde to vzal? Nikde. Prostě zkouší, poznává svoje tělo a hraje si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co mu misto nocniku koupit detskou musli nebo at chodi curat ve stoje na velky zachod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cim vic budes vyvadet, tim vic to bude zkouset. Zkus bejt v klidu, rict proste to ne ale nevenovat tomu prilis pozornosti. Mas uplne normalni dite, neboj, deti nejsou podle tabulek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Curali jste nekolikrat do zkumavky pro doktora, ne?
Proste ho to bavi
.
Dej mu venku na travu kelimky a at si do nich klidne cura.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele to nic není
. Moje holka jednou načůrala bráchovi do krabice na nářadí a zavřela ji. Přišlo se na to až za několik dní, vše bylo tak nasáklé močí, že jsem to musela celé vyhodit.
Párkrát něco takového zkusila a zas ji to přešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zánětem zjistil, že se dá čůrat všude možně a tak to zkouší…
Odměňovat žádoucí chování, u nežádoucího jen klidně vysvětlit, co mí dělat místo toho.
Takže se ho následující dny pravidelně ptej, jestli chce čůrat a jasně ho nasměruj k nočníku a pochval a odměň za použití nočníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn měl taky takové období. Nejradši cural do kybliku na písek, i si na něj sedl jak na nočník. Začalo to poté, co krom nočník začal čůrat venku na kytky, stromy, do kanálu… tak chtěl i doma někam jinam, než do nočníku. Stačilo vysvětlit, chvíli hlídat a nedělat kolem toho vědu. A taky jsem doma. davala nočník na různá místa, klidně do té krabice, na záchod, na balkon, půd stůl… cural, kde chtěl, a přitom do nocniku. Za chvíli. ho to přestalo bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zahodila bych nočník a chodil by na WC s redukčním prkýnkem. Kdyby to zkusil jinam, do zblbnutí bych opakovala, že se čůrá jen na WC, ve vaně to bylo kvůli nemoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku Tyjo mozna to tim bude no. Cura ted venku u plotu a ted zacal ve stoje a do tech veci také cura v takovym polostoje/sedu a drzi si pindu😂
- Citovat
- Upravit
Zdravim…
. Reknete mi ze tyhle podivnosti jsou normalni a sami přejdou???
nechapu proste kde to vzal
Mohu se zeptat jestli neřešil nekdo neco podobného? Jsem z toho trosku vykolejena… nechaou proc to dela.
Syn v dubnu mu bylo 2 roky. Cca od března je bez plenek, na noc jen jako pojistku, ale vzdy je sucha. Nocnik chape, obcas chodi i na velky. Mel zanet mocaku pred mesicem takze chodil curat do vany, kazdopadne po vyléčení se vse zpravilo. Predevcirem se najednou vycural do sklenice a pak do krabice na hracky( prázdné) vubec nechapu proc to udelal, kde to videl nebo co se mu honi v palici. Vysvětlila jsem mu to ze to nesmi, podruhy uz dostal na zadek. Chápal ze to nema delat… vcera cely den Ok a dneska si vzal z detske kuchynky maly hrnec a položil ho na zem a cural do nej… zacinam z toho byt trosku nervozni