Syn je gay

Anonymní
6.4.13 17:55

Syn je gay

Můj syn mi oznámil, že je gay. Nevim co říct. Vždycky jsem se ho ptala jestli se mu líbí holky a on říkal, že jo. Mělo mi to být jasné hned od začátku. Když v sedmi letech pištěl jak holka a se sestrou si jako malí hráli na princezny. A ted' si našel přítele.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AmyLee
6.4.13 17:56

A je na tom něco špatného?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 17:57

Když in to neřekl manželovi a ten gaye nenávidí

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
6.4.13 17:57

No a? No tak je gay ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
6.4.13 17:58

Nerikej nic, asi to je tezke, ale snaz se ho spis podporit. Kolik je mu let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.4.13 17:59

Ty jo, buď ráda, že má k tobě důvěru a že se tím někde v tichosti sám netrápí. Tak je gay, a co? Když si najde fajn kluka a bude šťastný, tak to je přeci v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@Anonymní píše:

tak se s tím tatínek hold bude muset smířit.. :nevim: a synovi se nedivím, že to tátovi neřekl..

• Citovat
  • Upravit
434

Taky v tom nevidim zadny problem. Byla bych rada, ze za mnou syn prisel a sam mi to rekl. Ze nemel potrebu to prede mnou skryvat…
Jedine, co chci pro sve dite, je to, aby bylo stastne, at uz s kymkoliv…

Příspěvek upraven 06.04.13 v 18:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

17

• Citovat
  • Upravit
2964

A co cítíš? Překvapení tedy asi ne, je to smutek, že nebudeš mít od něj vnoučata? Strach z reakcí okolí? Zklamání?

Chápu, že to nemusí být snadné přijmout, ale není pro tebe jako matku nejdůležitější, že je takhle šťastný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811

Ja na tom nic spatneho nevidim. Urcite je to necekane a clovek mysli na to jak bude mit jeho dite rodinu, deti. Jestli je tak stastny tak je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Anonymní píše:

Můj nejlepší kamarád je taky gay, a jeho otec to neví do dnes 8). Kolik mu je, je super, že se Ti svěřil, spousta gayů začne mít psychické problémy z toho, že nemají situaci s kým řešit, z obavy, že by je jejich nejbližší odsoudili na vždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
6.4.13 18:01
@Anonymní píše:

Tak a teď se ukáže, jestli má tatínek radši syna, nebo svoje předsudky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

No tak je gay no?! to ho jako přestanete mít rádi? je to jeho soukromá věc jestli se mu líbí chlapi nebo ženský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A máš ho proto míň ráda? On si to nevybral. S manželem chápu, že to bude těžší, oni to chlapi berou hůř než máma.
Můj syn má zase partnerku, která je o 3 roky starší, než já. No co, hlavně, když je s ní spokojený a je jim spolu dobře. O to přece jde.
Mám ve svém okolí hned dvě takové rodiny, kamarádky nevlastní dcera má už několik let přítelkyni, bydlí spolu. Chvíli trvalo, než si na to všichni okolo zvykli, ale už je berou jako pár.
A spolužačka má syna, co je gay. Taky to bylo ze začátku zklamání, ale utřepalo se to a dobré.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová