Třetí dítě, maminky sem :-)

1741
6.4.13 10:21

třetí dítě,maminky sem :-)

Ahojky, nedávno jsme se dozvědeli že čekáme třetího broučka 8o. Naprosto neplánovaně, nečekaně po jediné nehodě 8o..Mám dvě děti 14 a 2 roky, obě po dlouholetém usílí/5 let snažení/braní hormonů. clostil, utroš, pregnyl, agolutin..Další jsme už neplánovali, navíc taky nejsme nejmladší, tak se bojáíme jak to všechno zvládneme..
Jak jste na třetí miminko připravení? zvládáte to? My měli za to že ten druhý 2-letý bude náš poslední..samozřejmě jsme dlouho řešili, jestli ano nebo ne, ale po tom všem mu musíme dát šanci se narodit, když k nám přišlo úplně samo :srdce:
ještě uvídíme, jak všechno dopadne, jsem uplně na začátku, ale přece jen se už začínám těšit :*..nějak to zvládneme.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2499
6.4.13 10:27

@pajinka111 Ahojky,já teda 3 děti nemám, ale takhle si k nám našlo cestu druhé dítko, úplně nečekaně. O první jsme se taky snažily roky, taky jsem užívala clostil a nečekali jsme, že by se mohlo zadařit. Nechci říct, že je malý nechtěný, to ne, ale neplánovaný to ano :D a neumím si už život představit jenom s jedním a musím se přiznat, že do budoucna si umím představit i 3 děti, ale to až někdy v budoucnu a podle podmínek. Tak velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.4.13 11:00

Ahojky, já mam děti 10, 4 a třetí přišlo o trošku dřív než jsem plánovala, no a ted se nemůžu dočkat, kdy ta beruška vyleze, už jsem i po hamiltonovi a nic :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.4.13 11:02

No a myslím, že první máš už veliké jako já, ti už nás nepotřebují, takže ti i pomůže…věcičky máš po mladším, já též, takže finančně tě to nezrujnuje myslím, já teda dokoupila pár věcí, kočárek jsem měla, ale mam i nový. Postýlka natřená, pleny jsem dokoupila a růžové věcičky také. Takže zase hrozné to nebylo.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.4.13 11:03

Když jsem byla poprvé těhotná a zjistilo se, že čekám dvojčata, byla jsem přesvědčená, že prožiju jenom jedno těhotenství. Když měli kluci přes dva roky, tak jsme si řekli, že půjdem do třetího. Tak máme tři, zvládnout se to dá v pohodě. On už to takový rozdíl není, dvě nebo tři. Bydlíme v bytě 3+1 a kluci mají společnej pokojík. Naštěstí jsme na vesnici, takže jsou pomalu pořád venku. A gratuluji k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
6.4.13 11:04

Ahoj, já mám třetí narozené v listopadu 2012, holčičku, třetí :lol: a mám radost že vše dobře dopadlo, nevím co je „nejsme nejmladší“ ale mě bude v květnu 42 let…tak ti moc moc držím palce a těš se těš.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
6.4.13 11:07

Mi jsme třetí moc chtěli, ale jak každej řiká, že se to nepozna jestli nebo 3,4,5 tak to je blbost ja to citim :mrgreen: jak v peněžence tak to citim na čase, ale nikdy bych neměnila je nas doma plno a jsem za to ráda :palec: jen trošku zkoordinovat čas to chce což u vás se 14 letym to bude trošku lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.4.13 11:33

Neboj Pájinko, zvládnete to! My čekáme taky třetí, holkám je 9 a 12 a všichni už se moc těšíme na chlapečka, kterého čekáme v červnu. A taky nejsem nejmladší (38). O to víc si to ale hodlám užít! Tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
6.4.13 11:49

Ahoj, tak já jsem měsíc maminkou třetího chlapečka. Taky si k nám našel cestu nějak sám a neplánovaně. ;) Připravená jsem na to při zjištění nebyla, ale naštěstí to těhotenství bylo docela dlouhé. :oops: :lol:
O potratu jsem ani nezauvažovala- nedokázala bych to, přestože mi byl mnohokrát nabízen (můj zdrav.stav není nic moc).
Teď je mrňouskovi měsíc, zatím je tu pěkný blázinec a já mám pocit, že vlastní postel už v životě neuvidím, ale jsem šťastná, že ho máme.
Co mě ale štvalo- jak nám skoro každý vnucoval, že jsme se pokoušeli o tu holčičku- to fakt teda né.
A s tím věkem- mě bude letos 36. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
6.4.13 11:53

Ahoj, také mám tři děti, samé holčičky :) 11let,8 let a 14 měsíců. Měla jsem také strach jak to vše zvládnu, ale malá byla vytoužené miminko a holky jsou už pomocnice takže jsem nakonec sama byla překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
6.4.13 11:56

Ahoj, také čekáme třetí, prvnímu chlapečkovi je 9 let, druhému 6 měsíců a teď jsem v osmém týdnu těhotenství. Prvního mám po umělém oplodnění, druhého po profouknutí vaječníků a skoro ročním snažení a třetí se nám povedl přes ochranu :lol: No vyzkoušela jsem si skoro všechny možnosti :mrgreen: třetí jsme chtěli určitě, jen s trošičku větším rozestupem, přeci jen není taková sranda tahat miminko v sedačce do a z auta a do toho mít pupek, ale zase si spolu prcci třebas vyhrají… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
6.4.13 11:58

Taky se hlásím do klubu :) mám tři děti a u třetího jsem hned po šestinedělí pokračovala i v práci…sice v upraveném úvazku, ale dalo se to…a dokončovala jsem vysokou školu…a taky nejsem nejmladší maminka :) je mi 42… nebála bych se toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
6.4.13 12:46

@Majinka7 někdy člověk míní, ale osud mění :-),gratulace k dětičkám :kytka:
@Nelly 66 veliké gratulace, tak vy už čekaté na váš velký den D :palec:,držím vám pěstičky, musíš napsat jak vše probíhalo, už se moc těším :* jinak finančně nás to určitě nezrujnuje, mám vlastně úplně všechno po malým, něco jsem rozpůjčovala a vydrhla kočárky k prodeji:-) a pak jsem zjistila že jsem těhu:-)
@berunkab3 moc gratuluji k dvojčátkům a benjamínkovi :-).brácha má přirozeně trojčátka :-).stejně staré jako vaše dvojčátka. jeho žena chtěla ještě jedno na mazlení, ale brácha to zatrhl, navíc jim dr. řekl, at spíš počítají s dvojčaty a vícerčaty..ona to má v rodině, je z dvojča, dvoje sousrozence má dvojčata, mamimnka z dvojčat, babička z dvojčat..tak bratr to zatrhl :-)
@JennyD taky graulka:-) no mě bude za pár měsíců 41 let, tak proto :-)
@martas22 no je fakt že 14 letá je plně samostnatná a dost pomůže, ovšem na 3 se tváří šíleně-leze na ni taky puberta:-)
@Jajatep já vím že to nějak zvládneme, musíme:-) taho 2 letého jsem si užívala daleko víc než prvorozenou :-),to jsem byla ve tvém věku :-),ale byl to šílený nespavec a křikloun, narozdíl od dcerky, která vlastně pořád spala, nebo s esmála :-) kdy čekáš chlapečka?
@Hanulínek je gratulace k miminku :kytka:,chápu že to musí být blázinec, ale je to i tak krásný :-) a jinak si ještě mladice :-)
@Janninka1 jé blahopřeju k princeznám, to musí mít tatka radost :-)snad bude ten náš 2letý trochu líp zvládnutelný, je hodně hlučný, vztekloun, uplně jiný povahově než byla hodná dcerka :-)je to rarach :-)
@nakim no tak gratulace taky k dětičkám, tak to koukám jak si přišla ke všem dětem :potlesk: ty máš ten rozestup úplně malinký, to smekám :palec:
@Škurpice taky blahopřeji ke třem dětičkám, vidím že to zvládáš s přehledem, budu si brát vzor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
6.4.13 13:38

Ahoj, tak to já čekám už páté - snad vám nevadí, že se k vám připojím :)

Mám děti 9,5 a 7,5 let a dvojčata mají přes 2,5 roku. Teď se v polovině srpna má narodit 2. kluk (manžel je štěstím bez sebe :mrgreen:). Otěhotněla jsem přes antikoncepci, takže taky byl neplánovaný. Dokonce jsem pár dní přemýšlela o interrupci :oops:, protože jsem nevěděla, jestli to zvládnu. Ale nakonec jsme s manželem došli k názoru, že to zvládneme. Takže teď je prťous chtěný, zrovna už pár týdnů přemýšlíme nad jménem, to je teda oříšek :D :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
6.4.13 13:41

@pajinka111 taťka radost má, jen by ještě chtěl toho kluka, tak možná do čvrtice ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová