Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pajinka111 Ty jsou krásný já jezdím od 12 let a před 2 roky jsem si koupila prvního QHxArab takový divoch 18letý a nedávno jsem holkám koupila 22 letou kobču ČT je strašně hodná, ale také má nemocné nohy má podotrochlozu, ale na tu lehčí rekreaci jí to nevadí už bych bez koně nemohla žít ![]()
@emjee jééé máš krásný koníky, taky jak u vás, už bez koníku prostě nemůže být, jsou to členové rodiny..
dobrý jak místo dětiček, sem dáváme koníky:-)
Ahojky maminky ![]()
tak jdu dnes z kontroly, tak jak to vypadalo divně a s podezřením na mimoděložní, tak je vše tam kde má být a dokonce už tukalo i srdíčko, obrázel jsem si zapomela v ordinaci, ikdyž ještě nic moc nešlo vidět..tak ho budu mít příště, další mám za 3 týdny, to jsou zrovna čarodějnice ![]()
nemáte fotky z ultrazvuků, at se pokocháme aspon ultrazvukama:-) ![]()
@pajinka111 Tak to jsou super zprávy já mám fotky z utz tak přidám
@emjee jééé super-krásný
,takže příště už budeš mít uplně krásné miminko ![]()
já ještě nemám nic..ale taky jsem teprve co říkala, mudra tak nejvíc 6tt
@pajinka111 No já doufám, že už jo jdu příští pátek na velký utz to budu 12+4tt chtěla bych vzít sebou manžela, aby ho to také vzalo za srdce ![]()
Ahoj holky, tak od rana jsem se nezastavila. Jinak oba kluky mam nemocny, chrchlaj jak tuberaci, tak cekam, kdy to chytnu ja. A to jsme se pred tydnem vylecili, ta skolka je prokleta
Tyden se kluk leci, pak jde na tyden do skolky a potom lehne
za par dni mladsi a nakonec ja. Jedinej chlap to nikdy nedostane, ani blbou rymu
![]()
@pajinka111 :To je super, ze je mimisek, tak kde ma byt
![]()
ja uz se tesim na pristi utery, kdy se dozvim co a jak?
Jinak krasne fotky s konikama, ja jsem na tom jeste nikdy nesedela
![]()
Ahojda. Tak mám v ruce protokol z genetiky a hurááááá, vyšel úžasně
Nemusím na amniocentézu a první nápor mám za sebou. Teď už jen klasické poradny ![]()
@jitina Tak když je chlap zdravý tak šup do postele a ať se o vás stará ![]()
@emjee @pajinka111 máte holky krásného koníčka, doslova
Já jsem jezdila až do puberty, pak nám stáje zrušili koníky rozprodali a byl konec, od té doby jsem na něm neseděla, ale pamatuji si, že to bylo krásné, takže vám oběma závidím. Já jdu na kontrolu až příští týden v pátek, to už budu v desátém týdnu, tak doufám, že bude vše v pořádku, byla jsem tam před 14 dny a to bylo ještě brzy a nebylo vidět srdíčko, snad bude vše o. k. My jedeme teď o víkendu řešit na výstavu do Prahy kočárek, jelikož mám koupený nový kočár od camu, krásný doslova jsem si ho vyžebrala
a teď jsem zjistila, že se nedá rozšířit na dvojku, přitom se to pomalu už na každý kočárek prodává a cam nemá vůbec nic. Třeba se bude dát vyrobit něco na zakázku, já nechci prodávat skoro nový kočárek, teď přez zimu jsem ani moc nejezdila, takže jsem se těšila na jaro, až se s ním vytasím bůůůů
No nedá se svítit, nějak se to vyřešit musí…
@nakim děkujeme na výstavu jedeme také vyzkoušet si cybex callisto na cestování jak se sním jezdí a omrknout novinky na trhu ![]()
@6128 píše:
@jitina Tak když je chlap zdravý tak šup do postele a ať se o vás stará
Haha, jeho starost? to by jsme dřív chcípli ![]()