Třetí dítě, maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
7.4.13 08:59

Ahojky holky :mavam:
@stampulka vítej, mě řekl dr.asi 12tt že to vypadaá na kluka, pak ještě 2 další doktoři a kluk to byl, ale u první dcerky mi řekl dr.taky 3× že je to kluk, tak sme nakoupili všechno do modra zelena atd :-) a narodila se holčička:-),já si moc holčičku přála, ale tenkrát před 14lety byl UTZ přece jen ještě dost nekvalitní, takže ted už to jde poznat lépe..
mě je dnes poprvé asi trošku špatně, ale možná z hladu, ale já ráno nikdy nesnídám, až tak kolem 10hod..ale hrozně mě bolí prsa, mě sice bolely normálně i před ms a i obou dětí, ale takhle měteda ještě prsa nebolely..
jsem moc ráda kolik maminek se třetím mimískem se našlo a můžeme si společně poklábosit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.4.13 09:27

Dobré ránko holky :mavam:
@pajinka111 :taky jsem se uklidňovala tím, že hodně ženských, než pozná, že jsou těhotné, tak miminkem projde tolik škodlivin. Já jsem třeba první hodně opila-byla oslava a kouřila jsem jak fabrika a děcko mám zdravé :pankac:.tak doufám, že i ty léky to miminko nějak moc neovlivnilo :nevim:.A co teprve feťáci, ty mají vždycky zdravé miminka a ty co se o něj dlouho snaží, tak to nakonec dopadne špatně :?.
@emjee :jé fakt, jsem si nevšimla. :lol:

Jinak teda tohle těhotenství bude asi nejhorší z těch všech, první se narodil v létě, zrovna ten rok bývalo horko, byla jsem pořád oteklá a při druhým jsem se s bříškem tahala přes zimu, což bylo úplně nejlepší a teď ze 3 se potáhnu přes celé léto, mě je jasný, že budu věčně v nemocnici s tím mým vysokým tlakem :( a na to se právě netěším. Doufám, že bude letos léto chladné :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
7.4.13 10:02

@jitina To si mi připoměla, že já jsem se taky dost opila na oslavě ted v únoru a hodně kouřila to jsem nevěděla, že už jsem těhotná tak snad bude zdravé ze dne na den jsem sekla s kouřením. Já si vůbec nedokážu představit jaké to je mít podzimní mimi holky byly v létě tak to bylo lepší podzim a zimu nemám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.4.13 10:10

@emjee
Já jsem při prvním taky sekla s kouřením ze dne na den a to jsem vykouřila 30 denně, ale to bylo tím, že byla v práci nuda a nebylo nic jinýho na práci :mrgreen:.

Já pravě po prvním nikdy už nechtěla dítě v létě, či přes léto, páč mi sluníčko nedělá vůbec dobře, pořád se doktorům nelíbí moje otoky. S druhým jsem to největší břicho měla přes zimu a bylo mi fajn, bez otoků, tlak v pohodě. Fakt mám teď z toho hrůzu, jak to bude probíhat :(.Jinak já taky nemám ráda zimu, ale ani ne 30 stupňový vedra.Byla bych spokojena 25 pod mrakem s mírným větrem :mrgreen: :mrgreen: celoročně :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
7.4.13 10:32

@jitina Tak to musí být nepříjemný ty otoky to já vůbec neznám otoky vypadala jsem jak nažraný had normálně mám kolem 50 kg :mrgreen: a odkud jseš jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.4.13 10:40

Já taky vůbec nevím co jsou otoky, patřím k těm štastnějším..teda zatím :-)
a krom pálení žáhy mě nic netrápilo, teda u toho druhého jsem hodně zvracela..ale mám kámošku, které taky u třech těhu nic nebylo a u čtvrtého neplánovaného kdy otěhotněla ve svých 43letech, to jezdila chudinak po vyšetřeních jestli s ejí nevratila rakovina, kterou ve 20letc prodělala a našli jí miminko :-) a měla strašně oteklé nohy, koncem těhu je měla úplně fialové a opravdu jako slon, k mému údivu ji ani doktor neposlal do nemocnice..ale jinak má uplně zdravou holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
7.4.13 10:43

@pajinka111 je zajímavé, jak každé těhotenství je úplně jiné já třeba u holek :poblion: až do 12tt a teď u třetího těhu je mi dobře jen občas nevolnost, ale zvracení žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.4.13 11:01

Holky vám zavidím, já byla nateklá u prvního fest, to teplo bylo svinstvo,2× jsem lezela v nemocnici s tlakem. S druhým to bylo lepší a teď čekám znova horor, pokud budou nesnesitelný tepla.

@emjee :50kg, no tak to já mám jednou tolik :oops: :mrgreen:,zůstalo mi po prvním 20kg nahoře, při něm jsem nabrala 27kg a při druhým jenom 6kg, ale to mi zůstalo taky, tak doufám, že teď se to všechno překotí a já budu mít aspoň to, co jsem měla před otěhotněním ve 20ti, krásných 80kg :mrgreen:.Jinak já jsem z Uničova, kousek od Olomouce :pankac:.

A zvracení ani u jednoho, nejsem zvracící typ, mě když je blbě, tak je mi hodně špatně, ale tímto způsobem si moje tělo neuleví, nejde to :think:,takže mě je dobře, jen na večer se mi udělá trošku nevolno, ale to není nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.4.13 11:07

Holky a jak to máte s pletí?
Já u kluků měla krásnou jak dětská prdelka, teda vždycky jsem měla sklon k akné-asi dědičnost, páč mamka na to taky dlouho trpěla :nevim: :think:,ale jakmile jsem otěhotněla, krásně se zpravila.
A teď děs a hrůza, vypadám jak puberťák :pocitac:,cokoliv si na to dám, do rána se mi udělá červená svědivá vyrážka, fakt už nevím, čím to namazat? Aby to trošku polevilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
7.4.13 11:16

@jitina Já taky dost trpím na akné hlavně v těhu to bylo šílený to padlo pudru, ale ted se mi pleť dost zlepšila tak jsem za to ráda :D tak to jsi taky mladá mamina mě je 25 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.4.13 11:41

@emjee
takže ty jsi čekala holky = špatná pleť, teď máš lepší = chlapeček, u mě je to naopak, tak holka :dance: :mrgreen:.Jinak i mě je 25 :mrgreen: :mrgreen:,teda než porodím, tak mi bude 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
7.4.13 12:09

@jitina jojo přesně tak i se to říká, že u holek je pleť horší a u kluků pěkná, ale nevím co je na tom pravdy, ale bylo by to super viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.4.13 12:11

Já u první dcery byla úplně podobaná, ale jen ze začátku..u kluka ani puntík, krásná plet..a ted mám zase samje pupen a ještě taky trošku jakoby vyrážku na tvářích. taková krupička, ale je to už lepší..tak nevím :-)
ale holčičku bych brala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.4.13 12:16

@emjee
Taky bylo by to super, já jsem na tu holku vyloženě natěšená. :dance:,jen kdyby to vyšlo :nevim: :andel:

@pajinka111

To já jsem jeden velkej pupen 8o :mrgreen:,zítra si skočím na kožní, páč takhle chodit ven nemůžu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
7.4.13 12:28

Já jsem u prvního byla také oteklá jako balón, přibrala jsem 30kg a trápil mě tlak, který mám normálně nízký, no a u druhého jsem přibrala 14kg, po obou jsem to dala dolů, u prvního to byla samá voda, takže to jelo rychle, jen porodem šlo pryč 10kg a do půl roku bylo všechno pryč. U druhého to šlo také strašně rychle, tak doufám, že po třetím to také dám dolů. Mě je 31 a až porodím, tak už mi bude 32 :) Mě léto nevadí, já nesnáším zimu a hlavně, u všech dětí mi strašně brzy a hodně vylezlo břicho, takže shánět bundu na slona se mi nechce, léto je fajn v tom, že na sebe hodím šaty a je to :mrgreen: Co se týče pupínků, no já nevím, ale pravda to asi nebude, u prvního kluka, jsem měla pleť jak dětskou prdelku a u druhého kluka samý pupínek, všichni mi přepovídali holku, to padlo makeupu :lol:
Co se týče kouření u obou jsem přestala ještě před otěhotněním, ale dnes je to přesně měsíc, co mi umřel taťka a to jsem začala kouřit, taky jsem si dala na pohřbu panáka, teda nic hrozného, jelikož jsem lítala a starala se o ostatní, tak na víc nebyl čas, naštěstí, ale věřím, že bude vše v pořádku, to se prostě stává a ze začátku o tom člověk opravdu neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová