Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě přidávám fotečku ze screeningu, krásně se nám předvádělo, ale pohlaví nám doktorka neřekla tak musíme počkat na 20 tt to bude dlouhé čekání ![]()
@emjee Moc gratuluji, hlavne, ze je vsechno v poradku ![]()
Kdyby u nas naaahodou hrozilo ctvrte, tak bych samozrejme byla moc rada za holcicku, ale kdyz vidim ty moje tri kocourky, ani si nedovedu predtavit, ze bych mela pecovat o devcatko ![]()
Ahoj, tak my čekáme 4 miminko, je neplánované, byl to hrozný šok. Máme doma 3kluky 6, 4, a necelé dva roky. Takže to bude mazec!!! Ale už se celkem těším. Termín mám 6.11.. Zítra jedu do HK do Sanusu na ultrazvuk na NT screening. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme.
Ahoj, trošku se vám sem vkradu. Mám podezření, že jsem potřetí těhotná. Nevím, jak se k tomu postavit. O mě tak nejde, zvládla bych to, i když mi bude 37 a mám doma syna 16 let a dcerku 2,5 roku, ale ještě k tomu má partner syna 26 a dceru 21 a o co mi jde, jde o to, že partnerovi bude teď v květnu 51 let. Mám prostě obavy z budoucnosti. Už teď jsme s penězi na štíru'ale co bude, až půjde do důchodu a my budeme mít doma dvě děti na střední
Nevím, jak bych vše sama finančně zvládla. Pořád nad tím přemyslím, srdce mi říká ano, rozum ne, ach jo. ![]()
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem spousty známých a nechci momentálně, aby se o tom dozvěděli, děkuji.
@Anonymní píše:
Ahoj, trošku se vám sem vkradu. Mám podezření, že jsem potřetí těhotná. Nevím, jak se k tomu postavit. O mě tak nejde, zvládla bych to, i když mi bude 37 a mám doma syna 16 let a dcerku 2,5 roku, ale ještě k tomu má partner syna 26 a dceru 21 a o co mi jde, jde o to, že partnerovi bude teď v květnu 51 let. Mám prostě obavy z budoucnosti. Už teď jsme s penězi na štíru'ale co bude, až půjde do důchodu a my budeme mít doma dvě děti na středníNevím, jak bych vše sama finančně zvládla. Pořád nad tím přemyslím, srdce mi říká ano, rozum ne, ach jo.
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem spousty známých a nechci momentálně, aby se o tom dozvěděli, děkuji.
Přesně tohle jsem řešila cca před dvěma měsíci. Jsem na tom úplně stejně jako ty. Věkově, finančně, stejné obavy. Nedokázala jsem jít na potrat. Manžel se s tím ale zatím nesrovnal a dělá jako bych těhotná nebyla. Nezajímá ho to. Strašně mě to mrzí. Ale na miminko se těším…moc. Hodně záleží na tom, jak se k tomu staví ten tvůj.
@6128 partner to řekl na rovinu, že si další mimi dovolit nemůžeme, že už teď je hodně unavený. Chápu, v padesáti dělat náročné zaměstnání a do toho mít doma naší hyperaktivní slečnu, puberťáka a případně malé mimi.
Je mi to vše tak líto, ale asi nevidím jiné východisko, bojím se, že kdybych si mimi nechala za nesouhlasu partnera, neustál by to.
Moje kamarádka má třetí mimčo, zvládá to dobře a je za něj moc ráda
záleží taky hlavně po finanční stránce
Jelikož koukám že máš 14 letou slečnu tak ta ti ráda vypomůže o to to máš lehčí
přeji hodně štěstíčka
@Anonymní píše:
@6128 partner to řekl na rovinu, že si další mimi dovolit nemůžeme, že už teď je hodně unavený. Chápu, v padesáti dělat náročné zaměstnání a do toho mít doma naší hyperaktivní slečnu, puberťáka a případně malé mimi.Je mi to vše tak líto, ale asi nevidím jiné východisko, bojím se, že kdybych si mimi nechala za nesouhlasu partnera, neustál by to.
Je to strašně těžké. Jediné, co ti můžu popřát jsou pevné nervy ať už se rozhodneš jakkoliv.
@6128 moc děkuji
bude to hodně těžké rozhodování, pořád zvažuji. Ještě se zeptám, jestli mohu, tvému muži a tobě je kolik let?
@Anonymní píše:
@6128 moc děkujibude to hodně těžké rozhodování, pořád zvažuji. Ještě se zeptám, jestli mohu, tvému muži a tobě je kolik let?
To víš, že můžeš
Mně je 37 a manželovi 40. U nás jde spíš o to, že máme firmu a je hrozná doba. Pomalu se potápí a manžel má strach, že nás neuživí ![]()
@6128 děkuji
No je to těžké, vím, že kdyby bylo finančně mnohem lépe, tak ani nepřemýšlím, kolik je partnerovi a ani nad tím, jak se mám ohledně mimi zachovat. Prostě bohužel, vše se točí kolem peněz.
Každopádně moc děkuji, potřebovala jsem něco podobného slyšet, číst. Ještě uvidím, zítra jdu na gyndu, pak se rozhodnu. Ještě jednou díky ![]()
@Anonymní píše:
@6128 děkujiNo je to těžké, vím, že kdyby bylo finančně mnohem lépe, tak ani nepřemýšlím, kolik je partnerovi a ani nad tím, jak se mám ohledně mimi zachovat. Prostě bohužel, vše se točí kolem peněz.
Každopádně moc děkuji, potřebovala jsem něco podobného slyšet, číst. Ještě uvidím, zítra jdu na gyndu, pak se rozhodnu. Ještě jednou díky
Tak potom písni jak jsi dopadla a jak ses rozhodla. Moc držím palečky.