Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jitina Tak tohle si taky vždy říkám, když je mi zle tak se nepostará, ale jakmile jemu není dobře tak proleží celý den jako teď s rýmičkou
Ty jo holky, tak to já mám skvělého chlapa, je fakt, že jeho teda neskolí rýmička, ta mu nevadí, ale bolest v krku je skoro smrtelná
Ale jinak je naprosto skvělej, no jasně, chlap nebude nikdy zvládat tolik věcí jako ženská, to už je prokázané, ale alespoň se snaží a moc mi pomáhá. On toho má sám taky docela dost, chodí do práce (to je normální) má meloucha, opravuje počítače a ještě při tom zvládne sálkově studovat vysokou a to kolikrát maká až do dvou do rána. Jinak je jasný, že mě vztáčí, ale kterej ne, že jo ![]()
@nakim Tak to si miláčka opečovávej, takových moc není
I když já si taky nemůžu stěžovat ![]()
@6128 Psst, to mu nemůžu říct, že je skvělej, ještě by zpychl
Ale je to pravda, je skvělej. Je dobře, že nás je víc, co jsme spokojené.
@nakim Ahoj Brouku..
To hned budu muset tvýmu manželovi říct, jak ho všude vychvaluješ..
A oprávněně, je to fakt zlatíčko..
Tak já hledám nové diskuze k „třetímu těhotenství“ a na koho tady nenarazím.. ![]()
Jinak vás všechny zdravím děvčátka.
Čekáme třetí přírůstek do rodiny, termín máme v červnu, pohlavý jsme si říct nenechali, ale nějak mám tušení, že to bude kluk.
Doma mám 13letýho puberťáka a 3letou holčičku. Manžel je více méně pořád v práci, jezdí pracovat do Prahy, takže se někdy domu dostane jen na tři dny v měsíci..to znamená, že jsem s dětičkama sama. ![]()
@Petka248 Ahojky Beruško
a já si říkala, že jsem tady na Tebe ještě nenarazila
Tak vidíš náhoda je blbec, aby jsme za rok nehledali téma čekáme čtvrté dítě ![]()
Jinak taky zdravím holky. Co dělají koníčci, jen mě tak napadá @emjee jezdíš i teď na koni, nebo ne, četla jsem, že někdo jezdí, někdo přestane, tak by mě zajímalo jak to máte vy?
Ahojky, mam take cerstve tri deti
vsechno holcicky (6 a 3 roky) a nejmladsi ma 1 mesic. Zajimalo by me, zda mate (maminky, co maji jiz tri deti) stejny pocit jako ja…me prijde, ze rozdil dve nebo tri (mimo financi) neni zadny rozdil… Kamaradka ma jedno, jeji manzel chce tri, muj nazor zna, rada ji pretlumocim i ten vas ![]()
@cihajda87 To je krásný takhle po 3 letech a takový babinec..
Já teda příchod toho třetího dítka teprve očekávám, ale právě proto by mě zajímalo jak se to dá zvládnout. Mám doma taky tříletou holčičku a bojím se jak miminko příjme, zatím se těší. ![]()
@nakim V diskuzi Čekám čtvrté dítě se mnou už nepočítej.. Za prvé už bychom museli nafouknout barák a za druhé co mě se týká budu mít splníno..
Svoje děti miluju, na miminko se strašně těším a právě proto, že bude poslední, tak si ho chci pořádně užít. ![]()
@jitina Ahojky,jak jsi dopadla včera na tom screeningu?? Jestli jsem nepopletla dny teda ![]()
Ahoj holky, taky mám tři děti, holky. Tak jestli můžu, ráda se přidám. ![]()
Ahoj holky
jestli muzu, tak se taky moc rada pridam ![]()
Mame tri deti, kluky
8 let, 2 roky a 10 mesicu a 10 mesicu. Je to uzasna smecka a vubec mi nevadi byt mamou na plny uvazek a musim priznat, ze ve skrytu duse zacinam koketovat s myslenkou, ze bych si tehotenske brisko vyzkousela jeste jednou ![]()
Vsem tehulkam preju hodne zdravicka! Jak vam dopadly vlastne UTZ? Vim, ze tu nekdo psal, ze jde 19.4: