Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak je gay, no a co, furt lepší kdyby byl heter a třeba tyran.
Jinak když jste u těch lesbiček mužatek, není to pravidlo ale většina lesbiček co znám na první pohled vypadaly jak zženštělí chlapi ![]()
Osobně by mi to nevadilo ani v nejmenším, nemám nic proti lidem, kteří jsou jiného vyznání, jiné rasy, jiného vzhledu, jiné orientace apod., pokud svým chováním neubližují někomu jinýmu.
A manžel se s tím vyrovná. Dřív, nebo později.. Jiní rodiče se musí vypořádat s tím, že jejich dítě zabilo, znásilnilo, kradlo apod. Homosexualita je naprosto v pořádku a na vašem vztahu k synovi to NESMÍ nic změnit, jinak mu fakt hodně ublížíte..
tak nečekaný to je, to je pravda, ale to bude tím, že hetero je víc. Kdyby to bylo 50 na 50, tak by to nikoho nepřekvapilo ![]()
Není to jednoduchý. Jsem v tom liberální. Kdyby mi tohle oznámila moje dcera, byla bych smutná jedině z toho důvodu, že bych možná neměla vnouče. Jinak by mi to bylo šumák. Milovala bych jí stejně. Nic by se nezměnilo a všimni si, že i dnešní svět je vůči nim o dost tolerantnější. Držím palce.
A když jsme u těch lesbiček. Pokaždé, když vidím pár lesbiček, tak jedna z nich je mužatka a druhá normální ženská. Je to zajímavý. ![]()
@Sfaticata píše:
A když jsme u těch lesbiček. Pokaždé, když vidím pár lesbiček, tak jedna z nich je mužatka a druhá normální ženská. Je to zajímavý.
To bude asi tím, že ta „normální ženská“ potřebuje prostě „něco“ chlapskýho, i když to není přímo chlap a ta mužatka je mužatka a potřebuje ženskou ![]()
Tak já s přítelkyní vypadáme jako decentní ženské, ona dlouhý vlasy, já polodlouhý..je fakt, že se nemalujem, sukýnky a šatičky nevedem, ale chlapský oblečení nenosíme. jako my vypadá spousta hetero ženských.
lesba nic chlapskýho nepotřebuje, a většinou ani nepotřebuje, aby člověk měl nějakou zmalovanou slupku (ono když se ta namalovaná slečna ráno vzbudí, vypadá stejně jako ta nenamalovaná, akorát je to větší šok=). líbí se mi na přítelkyni dlouhý vlasy, ženský tvary těla, ruce, oči..mezi ženskou krásu neřadím make-up, řasenku, sukni. umělý nehty se mi hnusí, mám ráda upravené ženské ruce. zmalovaná huba se mi taky nelíbí, moje žena je nejkrásnější taková jaká je.
lesby většinou netankují ty povrchový slupky, na který se tak lehce dají nalákat muži.
a povinnosti si dělíme tak jak nás baví, takže sme obě napůl chlap a napůl ženská. chodila jsem i s holkou, co byla klučičí, a stejně mi na ní přišly věci hezký ženským způsobem, nehledala jsem v ní chlapa.
a zakladatelko, vašemu synovi přeju, aby měl osvícené rodiče.
@mag píše:
Já ne, to vím, opravdu by je mi úplně jedno, jestli moje dítě je hetero nebo homo. Jo a ty řeči, že nebudou mít vnoučata… a u hetero lidí je to nějaká jistota??
Konečně něco rozumnýho
Je to pravda a pakliže chtějí rodiče vnoučata, mohou se vídat a pomáhat vzdáleným příbuzným a známým, a nahradit jím tak třeba nedostatky ze strany jejich babičky a dědy. Co já bych za to dal
A když si syn najde fajn kluka vrstevníka, proč ne
Jen pozor na nebezpečí od starších chlápků, to co dělaj je snad hnusnější, jako když zneužívaj mladý holky
![]()
Mě taky před týdnem syn sdělil, že je gay. Trošku jsem si to i myslela, ale nedokážu říct proč, prostě nějaký instinkt. Nemám problém s tím ho příjmout, ale bohužel vím o pár lidech, ktří s tím problém mít budou. Je mu 17. Jen si říkám jestli si může být už ted 100% jistý, nebo jestli není v nějaké fázi hledání se.
Mam dceru lesbu, prisla s tim pred rokem a pul a dnes je ji 16 let ![]()
Sok, byla jsem tehotna, smisene pocity
Vzdy jsem rikala, ze byt homosexual je normalni, ale to rikate nez se to tyka vas ![]()
Postupem casu, ktery potrebuje i rodina najednou smyslite jinak
A uz vas ani nenapadne myslenka, ze lepsi homosexual, nez fetak, zlodej…
Proste to prijimate…Ale ta cesta muze byt dlouha a trnita…
Já jsem na tom stejně, syn mi to řekl, ještě mu nebylo patnáct, cítím hlavně smutek z toho, že pravděpodobně nebude mít rodinu a on je takový citlivý kluk pro rodinu stvořený
@paní Eva píše:
Já jsem na tom stejně, syn mi to řekl, ještě mu nebylo patnáct, cítím hlavně smutek z toho, že pravděpodobně nebude mít rodinu a on je takový citlivý kluk pro rodinu stvořený
i tak může mít rodinu ![]()
Četla jsem o tom studii, že homosexualita je způsobená předcším stresem kolem 3 měsíce těhotenství a také určitou infekcí, ale za boha si nemůžu vzpomenout kde jsem to četla. Jen jsem reagovala na to jestli je to vrozené nebo ne. A zakladatelko z úvodního příspěvku cítím, že nejsi nadšená, taky bych nebyla a ani nevím jak bych se zachovala, ale manželovi bych to řekla, přece mů nebudeě tajit tak důležitou věc! Vsadím se že by ti to hodně vyčítal.
Fandím všem gayúm a lesbičkám, když si to dokážou přiznat, řeknou to blízkým a tím si otevřou cestu najít si partnera dle svého pravého výběru.
V devatenácti jsem prožila svou první veeelkou lásku - alespoň já jsem si to myslela. Trvalo to přes rok a když mi spousta drobností přišla trošku „divná“, tak nakonec vyšlo najevo, že on je vlastně gay, ale ze strachu před přijetím rodiny a vlastně všech se „snažil“ žít „normálně“, tudíž žít s holkou.
Tenkrát jsem zachovala ksicht a dělala jsem, jak jsem ráda, že mi to všecko dokázal říct na rovinu - no ale byl to šok jak prase. A bolelo to moc - přišla jsem si jako pokusnej králík, navíc s tím výsledkem, že než žít se mnou, tak raději s chlapem ![]()