Syn mě při kojení kousl - poraněný prs

554
19.7.13 16:18

Syn mě kousl

Maminky, potřebuji poradit..

Syn(6 měsíců)kojen, má dva zoubky dole, včera při kojení mě kousl, strašná bolest, myslela jsem, že vyletím z kůže, mrknu a tekla mi krev, přestala jsem tedy kojit a dala z druhého prsu. Problém je, že stále mi z toho teče krev, zkoušela jsem si i odsát, ale stejně to nepomáhá a ke všemu to hrozně bolí.

Mám mu prso nabízet dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4833
19.7.13 16:20

Namazala bych to Bepanthenem a zkusila na kojeni kloboucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.7.13 16:26

Uaaa moje nocni mura, doufam, ze nas bude mit zuby hodne pozde :-X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.7.13 16:28

Odsavackou to jen dorasis, nici bradavky sama o sobe. Muzes zkusit odstrikavat rucne, aby se mleko neztratilo, promazavat bepanthenem, ten by mel ranu brzy vyplnit, ale musi se peclive vmasirovat. A nebo holt prikladat, protoze stejne budes muset prilozit, pokud nechces prijit o mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 16:35

A když stiskneš bradavku mezi palec a ukazováček, tak to jde? Nebo to bolestí nejde? Mě tak zřejmě překousnul nerv, neřešilaj sem to, jen mazala bepanthenem a bradavka zůstala napořád ochrnutá, j akoby zapadlá. Nebuď blbá jako já, jdi k doktorovi ať to prošetří ultrazvukem nebo něčím.

• Citovat
  • Upravit
mila.dka1
19.7.13 16:39

Zkusila bych spíš purelan nez bepanthen, mě se osvědčil lépe-menší bolest, pravda-kousnutí u nás ještě nehrozí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.13 16:39

Ještě já z 16:35
A odsát nemělo smysl ani nešlo dát prs dítěti. Krmit z druhého a zraněné pod horkou sprchou vymasírovat, až téměř vymačkat :-(

• Citovat
  • Upravit
554
19.7.13 16:42
@Gladys píše:
Odsavackou to jen dorasis, nici bradavky sama o sobe. Muzes zkusit odstrikavat rucne, aby se mleko neztratilo, promazavat bepanthenem, ten by mel ranu brzy vyplnit, ale musi se peclive vmasirovat. A nebo holt prikladat, protoze stejne budes muset prilozit, pokud nechces prijit o mleko.

o mlíko bych teda přijít nechtěla :,( bepanthen mast doma mám, tak budu mazat a ručně odstřikávat, snad to brzy přejde a zahojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.13 16:42

V některých přírodních národech je první kousnutí při kojení známka, že by se už dítě nemělo kojit. Jen jsem si na to ve spojitosti s tímhle vzpomněla, neříkám, že to tak máš dělat, aby bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
19.7.13 16:43
@Anonymní píše:
A když stiskneš bradavku mezi palec a ukazováček, tak to jde? Nebo to bolestí nejde? Mě tak zřejmě překousnul nerv, neřešilaj sem to, jen mazala bepanthenem a bradavka zůstala napořád ochrnutá, j akoby zapadlá. Nebuď blbá jako já, jdi k doktorovi ať to prošetří ultrazvukem nebo něčím.

to stisknutí nebolí, spíš, když malý saje, tak mi tu bradavku jakoby ještě natahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
19.7.13 16:44
@Tšekkin Kulpa píše:
V některých přírodních národech je první kousnutí při kojení známka, že by se už dítě nemělo kojit. Jen jsem si na to ve spojitosti s tímhle vzpomněla, neříkám, že to tak máš dělat, aby bylo jasné.

tak tohle mě napadlo taky, že přestanu kojit..ale chci si to vychutnat co nejdéle :) prvního syna jsem kojit nemohla, tak u druhýho si to chci užít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.7.13 17:48

Můj mladší 9m taky kouše, a ještě ho to baví… takovej škodolibej úsměváček… naštěstí né do krve. Bepanthen by pomoci mohl, mě pomohl kdysi u prvního syna když jsme to ještě pořádně neuměli O:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.7.13 18:17

@wamp
taky doporucuju Purelan
ja kojila jenom chvili, ale i tech par tydnu bylo jen diky Purelanu (od Medely).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.7.13 18:33

Tyjo, to máš teda hryzce 8o mě mladší kouše často, taky to bolí, ale do krve teda né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová