Syn nechce jogurt

134
3.3.21 21:56

Syn nechce jogurt

Ahoj, prosím o radu. Syn 9 měsíců jí masozeleninu, přílohy a ovoce. Na začátku ledna jsem přidala jogurt. Čistý bílý jogurt neprošel, tak jsem mu do něj začala dávat ovocnou přesnídavku. Postupně jsem zvyšovala množství a byly dny, kdy snědl skoro celý jogurt. Ale posledních 14 dnů ho vůbec nechce. Dokonce už když se k němu s jogurtem přiblížím, tak se odvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
3.3.21 22:00

A zkoušíte různé značky? Chutnají dost rozdílně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
3.3.21 22:01

Tak mu ho nenuť. Nemusí mu dělat dobře. Dcera mi takto jako malinká odmítala čerstvá jablka. O pár let později jsme zjistili, že je na ně alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
3.3.21 22:08

@Lucek35 A to vadí, já nejím jogurty celej život, jedna z mých dcer taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.3.21 22:12

Jde o to, že vlastně zatím nemůže jiný mléčný výrobek. Tvaroh, lučinu atd. dle doktorky zatím dávat nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.3.21 22:17

Nemuze jiny mlecny vyrobek, co ma moc bilkovin, cukru nebo soli…muze mlecne kase, zakysanou snetanu, kefir, lucinu mu udelej z jogurtu, syr, jeste by se neco naslo, zapoj fantazii :-)…navic ma mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
3.3.21 22:28

Ja nejak nevidim ten problem :oops: :nevim: nechce jogurt, tak mu ho nedavej ne? Nebo to je nejaka povinnost snist denne jogurt? :) Predpokladam, ze 9 mesicni je bud kojene nebo dostava UM, takze mleko ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.3.21 22:33

Spousta narodu vubec mleko neji a jak jsou zdravi… Jogurt neni nic povinneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
3.3.21 22:33

Holky, sice to není dotaz k zakladatelce, ale poradíte? Mám dotaz a už jsem ze čtení a celelých covid omezení tak hotová, že prostě nevím. Chci jet na nákup se sousedkou (nejsme ve společné domácnosti,), máme malé děti. Já nemám nyní auto a potřebuji si udělat větší nákup. Mohu jet v autě s ní, pokud budeme mít respirátory a pojedeme do obchodu v našem okresu? Nebo nemůžu, protože není se mnou ve společné domácnosti? U nás na vsi krám v sobotu zavřeli kvůli covidu. Chtěla jsem objednat Tesco, ale termín mají až na neděli a doma máme kulový. Nevite? Můžeme nebo ne? Každý den jsou tu u nás policajti a nerada bych dostala pokutu. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
3.3.21 23:13

Já myslím, že je úplně normální, ze dítě něco bez problému jí, ale po čase to začne odmítat. Aspoň u nás to tak je každou chvíli.

Tak mu ten jogurt nějakou dobu nedávej a zkus to zase za pár týdnů. Ony se dětem v tomhle věku chutě často mění. Kromě toho v tom můžou hrát roli i zuby nebo cokoliv jiného. Chce to zkoušet.

Jinak jogurt jako takový samozřejmě nepotřebuje, už vůbec ne v tomhle věku, kdy má mléko nebo UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
3.3.21 23:41
@markyska82 píše:
Holky, sice to není dotaz k zakladatelce, ale poradíte? Mám dotaz a už jsem ze čtení a celelých covid omezení tak hotová, že prostě nevím. Chci jet na nákup se sousedkou (nejsme ve společné domácnosti,), máme malé děti. Já nemám nyní auto a potřebuji si udělat větší nákup. Mohu jet v autě s ní, pokud budeme mít respirátory a pojedeme do obchodu v našem okresu? Nebo nemůžu, protože není se mnou ve společné domácnosti? U nás na vsi krám v sobotu zavřeli kvůli covidu. Chtěla jsem objednat Tesco, ale termín mají až na neděli a doma máme kulový. Nevite? Můžeme nebo ne? Každý den jsou tu u nás policajti a nerada bych dostala pokutu. Poradíte?

Já myslím, že můžeš, s sebou budete mít čestné prohlášení, že jedete na nákup v rámci okresu, v autě respirátory, nic z toho zakázané není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.3.21 23:46

Zakladatelko :v DM drogerii apod. prodávají dětské jogurty přímo pro děti od 6.měsíců. Moje dcery je milovali a jedli je až do dvou let. Jsou různé příchuťe a jsou moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
4.3.21 00:02

Tak mu ho nedávej a zkus to třeba za měsíc… žádná katastrofa.
Pokud nepije mléko, nejí mléčné kaše a máš pocit, že nutně potřebuje doplnit mléčné výrobky, tak dál maskuj jogurt přesnídávkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
4.3.21 01:45

@Beckyttine5 Děkuji.Já právě myslela, že je zakázáno se stýkat s osobami, které nejsou se mnou ve společné domácnosti. UJž je to fakt na palici. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
4.3.21 05:29
@markyska82 píše:

V rámci svého okresu můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko