Syn nechce jogurt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15816
4.3.21 06:26
@Lucek35 píše:
Jde o to, že vlastně zatím nemůže jiný mléčný výrobek. Tvaroh, lučinu atd. dle doktorky zatím dávat nemám.

Je mu 9mesicu, kojí se, nebo pije UM, tak není nutný další mléčný výrobek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
4.3.21 07:34
@markyska82 píše:
@Beckyttine5 Děkuji.Já právě myslela, že je zakázáno se stýkat s osobami, které nejsou se mnou ve společné domácnosti. UJž je to fakt na palici. děkuji

Nesmí se na návštěvu a je doporučeno kontakt omezit, ale jet spolu v 1 autě přímo zakázané není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31997
4.3.21 07:51
@Lucek35 píše:
Ahoj, prosím o radu. Syn 9 měsíců jí masozeleninu, přílohy a ovoce. Na začátku ledna jsem přidala jogurt. Čistý bílý jogurt neprošel, tak jsem mu do něj začala dávat ovocnou přesnídavku. Postupně jsem zvyšovala množství a byly dny, kdy snědl skoro celý jogurt. Ale posledních 14 dnů ho vůbec nechce. Dokonce už když se k němu s jogurtem přiblížím, tak se odvrací.

Neji, tak bych mu ho nedavala. Nejmladsi dcera nevzala nic mlecneho do ust do 2r. Prekvapive je ze vsech mych deti nejvyssi a neoplacanejsi. Precti si, cim nahradit co do obsahu zivin, vitaminu a mineralu mlecne vyrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.21 10:13

Tak mu ho nedávej nějakou dobu. I můj měl rád rajčata a najednou nechtěl a trvalo to možná měsíc a zase jejich sní. Oni mají takové chvilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.3.21 15:23

Měli jsme období, kdy se malá mohla umlátit po pribiňáčkách, jahodách, borůvkách… a pak se toho přejedla, jak jí to cpaly všechny babičky na všech návštěvách, a nějakou dobu to nechtěla vůbec.. 😁 nenutila bych, třeba prostě teď nechce a za nějaký čas si zas dá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15816
4.3.21 15:43

A třeba taky nebude jist jogurt nikdy, já nejím žádné mléčné výrobky, krom másla a taky ziju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23151
4.3.21 17:34

A co dát do jogurtu přesnídávku, aby to mělo lepší chuť a dát do mističky, aby neviděl kelímek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí