Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe venku mu děti problém nedělají..to se ihned zapojí do hry. S dospělými už je to horší.
@Bytsamsebou no právě že nevrátí.. včera nás vyhodili, že tam ubrečený nesmí a že si rodiče stěžovali. Dnes když jsme volali o vrácení peněz, tak nám řekli, že peníze rozhodně nevracejí a že to máme zkoušet.. takže prostě na palici
@KKK85 ti jsou u nás i v blízkém okolí plní a berou až předškolní děti..
@MajjaL píše: Více
Tak se obrať na jejich nadřízeného
. Určitě to jde, jen se nenechat odbýt. Kdo ti proplatí tu včerejší hodinu, když ho ubrečeného vyhodili? ![]()
Zkuste se domluvit, jestli za sebe nemuzete sehnat nahradu, ktera by vam krouzek aspon zcasti zaplatila. Pokud je hodne zajemcu, treba by to klaplo.
ale ono mu nic ten rok neuteče, není potřeba všechno tak hrotit
A to mají někde napsané, že nevrací peníze, když to předčasně ukončíte? Popř mě napadlo zkusit najít náhradu, kdo by chodil místo něj a tak se dostat k poměrné části aspoň
@MajjaL asi jste ho měli více připravovat, my jsme se starší chodili od miminek na kroužky, ale ve 2vletevh mluvila ve větách, tak se dokázala vyjádřit, kam chce chodit…ale do 4,5let jsme všude byli s ní a až poté začala chodit sama, všude měli úvodní jednu až dvě lekce zdarma a na rozkoukání, zda ano nebo ne…a pokud Vám kluk nemluví a nechápe, co mu říkáte, tak byste měli chodit na individuální logopedii a ne na kroužek…taky s dcerou chodím kvůli r a ř…
Tyjo mně přijde, že školka je pro tyhle menší děti zátěž až až, do kroužku navíc bych fakt nenutila školkové dítě.
Max jestli tu logopedii nějak nutně potřebujete kvůli mluvení, tak bych zkusila nějakou jakože adaptaci tam, ale možná by mu prostě holt víc vyhovovalo trénovat doma.
A pohybový kroužek snad nepotřebuje, stačí školka+hřiště.
Příspěvek upraven 18.09.25 v 18:04
Jenže logopedický kroužek kde je dvacet dětí mu stejně nepomůže naučit se správně vyslovovat…
@Liberalissima tak do některých sportu je dobré dát už školkové dítko, ale některé děti jsou připravené být bez rodičů a jiné ne…tohle dítko když nemluví, tak si neřekne jak to chce…s dcerou jsme chodili do Sokola, pak na atletiku a bruslení, pak chtěla na mažoretky a s těmi se i ve skolkovem věku dostali do finále na mčr ve 2 disciplínách a holky byly šťastné, tam dcera pokračuje a přidali jsme angličtinu v Helen doron, to už byla asi poslední dítě v okolí, kdo tam ještě nechodil…asi záleží, jaká je bublina okolo Vás, u nás ve školce je normální, že mají děti kroužky tam místo spaní a pak se děti mezi sebou lákají, kdo kam chodí a děti to chtějí zkoušet…a zrovna jsem si dnes říkala, že ji to takto hodně baví a s nástupem do školy už ji ty kroužky a kamarádky zůstanou a nebude mít tolik změn najednou…jen ještě vybrat dobrou základní školu, z toho mám trochu nervy…
Ve 4 letech 2 kroužky to mě přijde zbytečné. Zkusili jste to, nevyšlo to. Zkusila bych se zeptat, zda nevrátí aspoň část platby a neřešila bych to. Určitě bych ho tam necpala násilí, to se stejně nic nenaučí. Logopedii, trénujte doma, jeden na jednoho je stejně efektivnější než nějaké skupiny.
@Anonymní píše: Více
Tak ses krásně pochlubila, nicméně pokud školkové dítě kroužky evidentně nezvládá, tak je za mě nesmysl mu je tlačit.
@Liberalissima píše: Více
ona se anonymně chlubí v každé diskusi, kde má někdo jakýkoli problém s dítětem - její holčička je prostě nejlepší na světě a celá rodina je nejlepší na světě
@Anonymní píše: Více
jedině Cambridge, žádná jiná škola pro vás nemá smysl