Syn nejí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No radu co s tím nemám, ale mam doma něco podobného, synovi stačil celý den sníst třeba kousek okurky
a ne, moc se to nejlepší, už je mu 7 a s jídlem bojujeme pořád. Pomáhá akorát větší fyzická aktivita, když přijde třeba po tréninku, tak do něj něco dostanu, ale jinak je to o nervy. On je fakt celý život živý snad ze vzduchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj/dobrý den
Prosím o radu, povzbuzení nebo cokoliv co by nám pomohlo. Máme doma 14 měsíčního syna,. Už od 8 měsíců co mu začaly růst první zuby nám syn bojkotuje veškeré jídlo. Od ledna se to zase srovnalo sice nejedl až by praskl ale jedl. Posledních 14 dní už to je ale extrém, dáme ho do židličky a okamžitě začne řvát, vidí lžičku- řve, vidí flašku-řve. Nemluvě o tom že sám odmítá jíst.. musím ho krmit, kousky nechce, nejlépe všechno namleté. Od nového roku to řešíme s dr. ale zjištěno pouze nedostatek železa, jinak všechny testy v pořádku, i testy na štítnou žlázu. Už opravdu nemůžu, nechci mu ustupovat ale když vidím jak řve, nedá mi to a je o hladu. Manžel ten má už taky nervy v kýblu.. Tolik bych to neřešila ale syn nám moc neprospívá a doktorka nám už pohrozila že jestli se to nesrovná pošle nás na endokrinologii,(snad jsem to napsala správně). Prosím má někdo zkušenosti? Přejde to, je to jen období? Zuby to nejsou, to jsem si jistá.. Jinak je veselej, cipernej, jen nevím co se mu děje že v jídle takhle vytrapuje.Moc se omlouvám za sloh, ale už jsem z něj fakt na prášky.
Hezký den, D.
Anonym protože tu mám rypavou rodinu, která má ty nejlepší děti.
„je veselej, čipernej“ - tak kdyby nejedl NIC, tak by asi veselej a čipernej nebyl, ne? něco určitě jíst musí
a neprospívá jak? neroste? spadl v percentilu? nebo si drží stále stejný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pije UM? Z něčeho musí být živý.. něco za ten den asi sní nee?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
„je veselej, čipernej“ - tak kdyby nejedl NIC, tak by asi veselej a čipernej nebyl, ne? něco určitě jíst musí
a neprospívá jak? neroste? spadl v percentilu? nebo si drží stále stejný?
Dnes vypil 60ml mléka, pak si vzal pár lžiček přesnídávky a oběd tři sousta.
Naposledy na preventivce spadl s váhou o 60g a nevyrostl vůbec. O percentilu Dr. nic neříkala. Jen řekla že už je pod křivkou
![]()
- Citovat
- Upravit
@Veru1987 píše:
Tak pije UM? Z něčeho musí být živý.. něco za ten den asi sní nee?
Ano, něco s ní, ale člověk to musí do něj nacpat. Mléka vypije ráno jen 60ml max.90..
Dřív vypil i 240ml..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, něco s ní, ale člověk to musí do něj nacpat. Mléka vypije ráno jen 60ml max.90..
Dřív vypil i 240ml..
a co pije?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych mu klidně jídlo mixla více, pokud by to jedl. Holt s kousky má problém, tak to klidně odsuň na později. A co zkusit kupované skleničky místo domácího nebo naopak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Veru1987 od dvou měsíců jsme na kendamilu
Myslela jsem mimo mléko..tekutiny. Dcera má skoro šest.. a její porce jsou fakt mizerné…můj otec s ní byl hotový jak teď už nich byla… Ale u nás teď pomohlo omezit džusy na pití.. Ona pila celodenně jablečný džus ředěný vodou a jídlu moc nedala… oběd byl lžíce bram. kaše a jeden rybí prst… a už nemohla. Jak jsme zavedli jen vodu na pití…dost se to zlepšilo, už sní i dva a půl rybího prstu
. Lituji že džusy jsme vůbec dovolili na celodenní pití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucije28 píše:
Já bych mu klidně jídlo mixla více, pokud by to jedl. Holt s kousky má problém, tak to klidně odsuň na později. A co zkusit kupované skleničky místo domácího nebo naopak??
@lucije28 Jako on jak co, rozmačkaný banán s jogurtem snědl, kupované skleničky jak které. Naposledy měl milánské těstoviny a ty těstoviny VCELKU snědl, tak nevím jestli je vybíravý nebo podle toho jaký má den..
- Citovat
- Upravit
@Veru1987 jo tak, je naučený na vodu a občas čaj od sunaru a to vypije klidně dva hrníčky s tím problém nemá. Právě teď byl u tchýně a ta z něj byla hotová že jí jíst nechtěl. U naší mamky teďka spraskal milánské těstoviny co mu mamka koupila jako příkrm, a to v nich byly kolínka vcelku a to snědl.🙄
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@lucije28 Jako on jak co, rozmačkaný banán s jogurtem snědl, kupované skleničky jak které. Naposledy měl milánské těstoviny a ty těstoviny VCELKU snědl, tak nevím jestli je vybíravý nebo podle toho jaký má den..
Tak davej co ti sni. Banan s jogurtem muze i 3× denne
. A krm v kresle u tv, ne v zidlicce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj/dobrý den
Moc se omlouvám za sloh, ale už jsem z něj fakt na prášky.
Hezký den, D.
Prosím o radu, povzbuzení nebo cokoliv co by nám pomohlo. Máme doma 14 měsíčního syna,. Už od 8 měsíců co mu začaly růst první zuby nám syn bojkotuje veškeré jídlo. Od ledna se to zase srovnalo sice nejedl až by praskl ale jedl. Posledních 14 dní už to je ale extrém, dáme ho do židličky a okamžitě začne řvát, vidí lžičku- řve, vidí flašku-řve. Nemluvě o tom že sám odmítá jíst.. musím ho krmit, kousky nechce, nejlépe všechno namleté. Od nového roku to řešíme s dr. ale zjištěno pouze nedostatek železa, jinak všechny testy v pořádku, i testy na štítnou žlázu. Už opravdu nemůžu, nechci mu ustupovat ale když vidím jak řve, nedá mi to a je o hladu. Manžel ten má už taky nervy v kýblu.. Tolik bych to neřešila ale syn nám moc neprospívá a doktorka nám už pohrozila že jestli se to nesrovná pošle nás na endokrinologii,(snad jsem to napsala správně). Prosím má někdo zkušenosti? Přejde to, je to jen období? Zuby to nejsou, to jsem si jistá.. Jinak je veselej, cipernej, jen nevím co se mu děje že v jídle takhle vytrapuje.
Anonym protože tu mám rypavou rodinu, která má ty nejlepší děti.