Syn propadl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66657
4.4.18 14:20

Musi chodit do skoly 9 let. Kdyz bude propadavat porad dokola tak proste po deviti letech vyjde z toho rocniku kde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.4.18 14:23

@five5 boze, zase nekdo chytry :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.4.18 14:24
@smurfka píše:
a to jako někde berou ( na učnáky nebo střední ) s nedokončenou základkou? 8o dobré vědět :lol:
Nekdo nema hlavu na skolu, ale remeslnik je dobry a chyti se.
Ne kazde uciliste vezme dite, ktere propadlo nebo snizene znamky za chovani, ale najdou se, ktere vezmou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.4.18 14:27
@zuzu224 píše:
Musi chodit do skoly 9 let. Kdyz bude propadavat porad dokola tak proste po deviti letech vyjde z toho rocniku kde je.

pokud se nic nezměnilo, tak nemůže propadávat pořád dokola. může propadnout jednou na prvním stupni a jednou na druhém stupni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66657
4.4.18 14:32
@sagina píše:
pokud se nic nezměnilo, tak nemůže propadávat pořád dokola. může propadnout jednou na prvním stupni a jednou na druhém stupni.

Jo to je fakt, to asi je.
Tak se omlouvam, ze jsem to blbe napsala. Nicmene to bylo mysleno tak, ze nemusi dojit az do 9. tridy. Ze staci odsedet 9 let na ZS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.4.18 14:36

@petraLamovka Standartně odejde v osmičce s ukončeným vzděláním po 8.třídě. Do devítky může pokračovat pouze se souhlasem ředitele školy.
Ale zjistila bych si, kam ho vezmou, když bude mít sice odchozených 9 let, ale ukončený 8.ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
4.4.18 14:41
@petraLamovka píše:
Ahoj hele mám dotaz můj syn propadl. Kašlal na to tak i reparát nedal. Opakuje 7. ročník a chtěla bych se zeptat jestli tam bude až do 9 třídy nebo můžeme zažádat ředitelku školy o uvolnění v 8 třídě. Aby tam byl 9. let jako všichni nebo tam musí být 10. let? :nevim:

Tak 1) je to troll,

1. má syn speciální diagnózu tudíž není „schopen“
  2. kašlete na něj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
4.4.18 14:41
@histep píše:
Jako že by skončil tou osmou a neměl ukončené ani základní vzdělání? 8o 8o 8o

Ale on bude mít ukončené základní vzdělání. To činí devět let, ale neznamená to, že musí odchodit všech devět ročníků. Prostě vyjít ze ZŠ může např. i ze sedmé třídy ;)

Jinak zakladatelko platí, co tady psala @Amalthea Po ukončení 8. třídy můžete zažádat ředitele, aby odchodil i devátou třídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.4.18 14:43
@petraLamovka píše:
Ahoj hele mám dotaz můj syn propadl. Kašlal na to tak i reparát nedal. Opakuje 7. ročník a chtěla bych se zeptat jestli tam bude až do 9 třídy nebo můžeme zažádat ředitelku školy o uvolnění v 8 třídě. Aby tam byl 9. let jako všichni nebo tam musí být 10. let? :nevim:

po ukončení osmé třídy. bude mít splněno 9 let školy takže ze zš může odejít. Bude ji mít dokončenou, ale s takovými známkami tak jedině na učnak. Spolužačka takhle odešla po 8 třídě (jednou propadla ) takže po 8 třídě měla vlastně 9 let chození do školy takže zš ukončenou. Šla na dost lehky učnak, který ukončila velmi dobře byla nadšená že má jedničky z matiky ( z které na zš propadla ) taky se tam učili počítaní 10+25 apod.

• Citovat
  • Upravit
4256
4.4.18 14:43

Taky znám jednoho co propadl..odchazel z 8micky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.4.18 14:44
@Ha-ni píše:
Ale on bude mít ukončené základní vzdělání. To činí devět let

nebude mít ukončené základní vzdělání, to by měl po úspěšném absolvování devítky. bude mít jenom ukončenou povinnou docházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.4.18 14:47

@Pudloslava to někde bylo povolené? O tom slyším prvně. Já byla poslední ročník, co vycházel z osmičky, ten další rok prostě nikdo nevyšel a pak ti deváťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
4.4.18 14:47

@sagina přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
4.4.18 14:58

Musi chodit 9let do skoly a muze vyjit i v 7. Nebo v 8.tride. Jestli mu to bude chybet je jeho boj. Naopak, jestli chce chodit i 9.rocnik, musi o to pozadat reditele a ten to povolit.

• Citovat
  • Upravit
15814
4.4.18 15:03
@Lerista píše:
@Pudloslava to někde bylo povolené? O tom slyším prvně. Já byla poslední ročník, co vycházel z osmičky, ten další rok prostě nikdo nevyšel a pak ti deváťáci.

to bylo ještě dřív. základní škola byla devítiletá, ale pak se přecházelo na osmileté a mám pocit, že takové to období, kdy si děti mohly vybrat, jestli devítku ano nebo ne, bylo přechodové před zavedením osmileté základky. já už pamatuju základku osmiletou, ale povinná školní docházka byla desetiletá, tedy ze základky každý musel někam na učňák nebo na střední, kde si musel odkroutit ještě dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin