Syn se mlátí do hlavy

94
16.5.20 11:07

Syn se mlátí do hlavy

Hezký den. Zajímalo by mě, jestli má některá zkušenosti, co s tím nebo jestli už navštívit lékaře. Syn má 18 měsíců, už asi 2 měsíce jen tak jde a prostě se z ničeho nic začne bít do hlavy, buď rukama nebo o zem, gauč, stěnu, stůl, do mě, partnera… Ale nemá u toho vztek, směje se tomu kolikrát. Když je vzteklý, tak si prostě lehne a zakryje si oči a brečí. Nevím, jestli je to normální. Vždy mu tam dám aspoň ruku, aby si neublížil, protože si dává docela rány, a dokola vysvetluji, že to nemůže dělat, že ho bude bolet hlavička a tak. Dělá to i 20× za den a ja už vážně nevím, jestli je to normální. Dcera má 7 let a nikdy tohle nedělala.
Předem vám děkuji za rady a zkušenosti :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
16.5.20 11:15

Syn to taky dělal, teď má 3 a půl a už to v podstatě nedělá. Má zase jiné věci. Neustále je vzhůru nohama, pořád něco dává do pusy, kouše se do ruky až tam má krví podlite modřiny… pořád něco. Jestli je ti normalni, netusim. Starsi syn to taky nedelal. Hlídala bych, ať si neublíží a vysvětlovala. A čekala, až ho to přejde. Takhle malej nevysvětlí, proč to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24244
16.5.20 12:16

Syn tohle taky dělá. Má patnáct měsíců. Mě přijde, že si tím vynucuje pozornost. Nebo to taky dělá když je unavený, ale i tak bych řekla, že chce tu pozornost. Někdy to dělá vyloženě ze srandy. Domnívám se, že je to opravdu normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí