Syn se opil

Anonymní
30.4.21 13:49

Syn se opil

Ahoj, synovi je 15 let, s kamarády koupili flašku tvrdého a opili se. Syna odvezla záchranka, byl podchlazený. Pro ostatní si dojeli rodiče. Tento exces je snad za námi, už nějakou dobu seká dobrotu, vždy byl bezproblémový.

Dotaz zní, mám čekat nějakou dohru? Návštěvu ze sociálky? Už jsou to 2 měsíce a stále nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
30.4.21 13:53

Ne - sociálka je přetížená, jednoho opilého kluka se kterým jinak nejsou problémy řešit nebude.

A pokud u toho nebyla policie, tak bych si tipla že to doktoři ani nikam nehlásili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.4.21 14:04

Taky jsem takovou blbost udělala ve stejném věku. Slivovici jsem vzala kamarádům :zed:.
Aj já jsem byla na JIP :oops:. Pubertální kravina. Nikdo nepřišel. Nebo nevím o tom.
Víš, jaký to mělo efekt? Tak jsem se vytrestala, že v životě bych to znovu nevypila. A celkové mám k alkoholu odmítavý postoj, když si dám v létě pivo. Tak vím, že jedno a stop. Stačil jeden zážitek a jsem po zbytek života vyrovnaná. Podobně jsem musela v nácti zkusit cigarety. Taky to nemělo úspěch a jsem zbytek života vyrovnaná. Že je to fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.4.21 14:10

Stane se, v tomhle věku se experimentuje. Pokud to bylo jednou a jinak jste rodina slušná a nemáte žádné další problémy, tak to nikdo řešit nebude. Aspoň si to kluk bude pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
30.4.21 14:14

Moje sestra se v necelých osmnácti opila tak, že byla skoro v bezvědomí. Záchranka nic nehlásila a nikdo nepřišel. Byla potrestaná už tím, jak jí pak bylo. Bylo jí příšerně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
30.4.21 14:19
@Anonymní píše:
Ahoj, synovi je 15 let, s kamarády koupili flašku tvrdého a opili se. Syna odvezla záchranka, byl podchlazený. Pro ostatní si dojeli rodiče. Tento exces je snad za námi, už nějakou dobu seká dobrotu, vždy byl bezproblémový.Dotaz zní, mám čekat nějakou dohru? Návštěvu ze sociálky? Už jsou to 2 měsíce a stále nic :nevim:

Hlavne, ze se nic tragickeho nestalo. A treba uz bude z podobnych dobrodruzstvi vyleceny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.21 14:20
@Ou píše:
Ne - sociálka je přetížená, jednoho opilého kluka se kterým jinak nejsou problémy řešit nebude.A pokud u toho nebyla policie, tak bych si tipla že to doktoři ani nikam nehlásili.

Policie u toho byla, nevím, co vyváděli, ale někdo je na ně zavolal. Díky bohu, jinak nevím, jak by to s ním mohlo dopadnout.

Do školy „chodí“, má cca 5 omluvených hodin, známky v pohodě, problémoví nejsme 😀. Tak snad to tím skončí.

Díky všem za reakce, zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1908
30.4.21 14:24

@Ou s tím si dovolím nesouhlasit. Známým, naprosto bezproblemovým, řešili 17leteho kluka. Měli smůlu, že u zjištění byla policie. Paní si je pozvala, proběhla domluva i nějaká symbolická pokuta. Řekla bych, že pokud se 2 měsíce nic neděje, tak to asi opravdu nehlásili :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
30.4.21 14:41

Tak v Brně sociálka chodí, resp. zve si,,,ale rozhodně dřív než za 2 měsíce. Takže teď bych už asi byla klidná. A i kdyby,,,žádná hrůza, všichni chápou, že se to jednou prostě stane…nemělo by to být pravidlem!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
30.4.21 14:44

Záleží, co to bylo za cajty, nejsou mezi nimi jen hovada. A pokud nevznikla žádná škoda, pak to mohli zahrát do autu. Pokud se z něj nestane známá firma, tak se nemáte čeho obávat. Vlastně ani není čemu se divit, kdyby nebyly všechny jejich aktivity zakázané, třeba by je to ani nenapadlo. Ale většina si něčím takovým musí projít. Naštěstí za nás se to tak nehrotilo.

• Citovat
  • Upravit
1096
30.4.21 14:49

To je vtipný paradox - já jsem v 16 nadýchala 0,3 na diskotéce a sociálka přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
30.4.21 14:54
@Sardelka píše:
To je vtipný paradox - já jsem v 16 nadýchala 0,3 na diskotéce a sociálka přišla :lol:

A to jen kvůli kapkám na kašel… :mrgreen:… třeba o vaší rodině neměli žádný záznam a tak se přišli podívat, co jste zač.

• Citovat
  • Upravit
1096
30.4.21 14:55
@Aquarius79 píše:
A to jen kvůli kapkám na kašel… :mrgreen:… třeba o vaší rodině neměli žádný záznam a tak se přišli podívat, co jste zač.

Já myslím, že to tenkrát snad byl i Absinth, v pubertě jsem v něm měla zálibu. Naštěstí jsem ho tenkrát nestihla snad ani ochutnat, jinak by to byla jiná metelice :lol: Sociálce jsem tenkrát řekla, že „už budu hodná“, přišlo mi to vtipné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
30.4.21 15:00
@Sardelka píše:
Já myslím, že to tenkrát snad byl i Absinth, v pubertě jsem v něm měla zálibu. Naštěstí jsem ho tenkrát nestihla snad ani ochutnat, jinak by to byla jiná metelice :lol: Sociálce jsem tenkrát řekla, že „už budu hodná“, přišlo mi to vtipné.

A jaké hodnosti jste nakonec dosáhla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí