Syn v posteli s matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
5.11.18 07:57
@TMana píše:
Ne, nemám na to vybavení, já jsem plodil :mrgreen:

Nám k ránu syn přijde. Ale jsou mu necelé 4. Hádám, že v patnácti už to neudělá. Spíš doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
5.11.18 08:07

Semnou spal syn v posteli do 2 let. Milovala sem to. Pak už chtěl sám od sebe do své postele ale i teď v 5 s námi sem tam spinka. A pokud zamnou i v 15 přijde a bude semnou v ložnici koukat na TV ( když bude mít chlap noční ) a pak usne … proč by ne ??? Já budu jedine rada ..

• Citovat
  • Upravit
1033
5.11.18 08:08
@Nikolaa12 píše:
Do kolika let je normální, aby syn chodil za matkou do postele, pod peřinu a tulil se k ní? Je to ještě běžné u 15 letého chlapce?

No,to já jako mamina chodím za našim 13leťákem se potulit do postele, :palec: jako ,když příjdu večer z práce a nevidíme se celý den a máme potřebu pokecat,lehnu,on mobil v ruce/ bez toho by to nešlo/ :roll: a probíráme vážné i nevážné věci,je to fajn,obejmutí a sem tam mu vlepím hubana,třeba,když příjde ze školy.Ale ,aby s náma spal v posteli,tak to ani náhodou,už i v těch 13 nácti vyspívá a jak ho znám,už by ani nechtěl,úplnê vidím ten jeho výraz,kdybych si ho zavolala na noc na spaní :think: :think: Máme 2 roky pejska a ten s náma spí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.11.18 10:39
@Pesimistaa píše:
ale to prijde na kus reci, ne se povalovat, ze ano

nejsem anonym, ale takhle jsem to myslela i já. A ano na kus řeči, prostě pokecat, popřát dobrou noc a jít. Jasně že tam nebude spát. I když proč ne, v rámci slušnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8287
5.11.18 21:16
@kaja00 píše: nejsem anonym, ale takhle jsem to myslela i já. A ano na kus řeči, prostě pokecat, popřát dobrou noc a jít. Jasně že tam nebude spát. I když proč ne, v rámci slušnosti ;)

me diskuse na takovata temata prijdou scestne, nebot v normalni roddine jsou si lide blizci, takze nejaky spolecny pobyt kdekoli, s vyjimkou hygieny a vymesovani, jsem vzdy povazoval za uplne normalni, ovsem dnesni propagand aa nam kriminalizuje a sexulaizuje kde co, nejlepe, kdybychom respektovali „pravidlo natazene paze“, jak rikala nase znama Milka z Bundeslandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.11.18 21:29

@Pesimistaa mě právě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.11.18 03:45
@Nikolaa12 píše:
To je přece hloupost. Od mazlení nejsou rodiče, ale partneři. Sexualita není, jak si asi myslíte, jen koitus, nýbrž i nejrůznější subtilní projevy tělesnosti. Pro nekulturní nároy je to pod rozlišovací schopnost, proto mezi nimi často spí rodiče s dětmi (jako u zvířat), ale kultivovaní lidé třeba vědí, co je oidipský komplex a pod.

A to myslis vazne? Exjstuji ruzne druhy lasky a jeji projevy, krome lasky partnerske treba i laska rodicovska. Pokud ti to splyva v jedno a neumis si predstavit, jak bez sexualniho podtextu pomazlis sve dite, je te tu neco hodne spatne… S tebou. Mela bys vyhledat psychologa, nebo radsi ani nemit deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
6.11.18 16:42
@TMana píše:
Dítě v posteli s rodiči není normální v žádném věku.
8o 8o 8o :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
6.11.18 16:48
@Nikolaa12 píše:
Je ovšem třeba ponoru do nevědomí: „chlap bude na noční“, syn )dospělý) přijde a zastoupí ho. To jsou přece zřejmé incestní erotické fantazie.. Pozor na to, myslím to dobře. Často z nás mluví nevědomé touhy, většinou hodně komplikovaně a skrytě, u vás ale značně explicitně.

Pane bože do čehos to duši dal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.11.18 13:02

Šmarjá, je normální, abych spala s náctiletýma dětma v jednom stanu? Je normální, aby syn přišel domů a obejmul matku, kterou týden neviděl? :mrgreen:

V některých rodinách ano a v některých rodinách ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.11.18 13:10
@Nikolaa12 píše:
To je přece hloupost. Od mazlení nejsou rodiče, ale partneři. Sexualita není, jak si asi myslíte, jen koitus, nýbrž i nejrůznější subtilní projevy tělesnosti. Pro nekulturní nároy je to pod rozlišovací schopnost, proto mezi nimi často spí rodiče s dětmi (jako u zvířat), ale kultivovaní lidé třeba vědí, co je oidipský komplex a pod.

Mazlení s partnerem je přece něco úplně jiného než mazlení s dítětem. Když obejmu svého potomka, tak tam žádný sexuální podtext není, stejně jako když obejmu svoje rodiče. Když obejmu partnera, tak je to přece úplně odlišný pocit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.11.18 13:14
@Nikolaa12 píše:
Je ovšem třeba ponoru do nevědomí: „chlap bude na noční“, syn )dospělý) přijde a zastoupí ho. To jsou přece zřejmé incestní erotické fantazie.. Pozor na to, myslím to dobře. Často z nás mluví nevědomé touhy, většinou hodně komplikovaně a skrytě, u vás ale značně explicitně.

Pokud máš takovéhle myšlenky a představy, tak se raději ke svým dětem netul. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.11.18 09:00
@Nikolaa12 píše:
Ty patrně nemáš žádné myšlenky,.

Při mazlení s manželem myšlenky opravdu nemám, to se mi totiž odkrví mozek. Super pocit - žádné starosti - totálně vygumováno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.11.18 09:25
@Nikolaa12 Pokud lezeš do postele ke svojí matce, aby ses tam k ní přitulil se sexuálními přestavami, tak to nejspíš normální není (bez ohledu na tvůj věk). Doporučuji, aby ses zeptal nějakého psychologa.
@Nikolaa12 píše:
A s rodiči se taky mazlíš pod peřinou??!!

:think: Nejsem nedomazlená, takže necítím potřebu mazlit se s rodiči - pro mou potřebu fyzického kontaktu s rodiči je jedno obejmutí (bez postele a bez peřiny) dostatečné. :)

http://www.magazinelita.cz/…esivni-muze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
10.11.18 14:27

@Nikolaa12 erotická touha ? :mrgreen: ze se budu se svým 15letym synem koukat z postele na televizi stejně jako dnes když mu je 5 ? To jako vážně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: achjoooo …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi