Syn začal kousat

323
24.6.12 10:18

Syn začal kousat...

Ahoj,

otázka je jasná.. :(,syn(10m) začal kousat. Má 4 zoubky(2 nahoře,2 dole) a pokud mu něco zakáži apod.,tak začne kousat věci okolo sebe a někdy i mě. Včera mi málem prokousl spodní ret :evil:.Byla to jenom chvilka, držela jsem ho na klíně a on se najednou otočil a zakousl se do mě. Možná, že to ani není vždy rozlobením, spíš mi třeba projevuje náklonost :think:.No rozhodně to bolí jako čert. Jak se mám zachovat? Dvakrát jsem ho položila na zem, aby věděl, že pokud to bude dělat, tak ho chovat nebudu. Ale předpokládám, že tomu asi nerozumí.

Jak to řešíte vy???Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
24.6.12 10:21

Vse oplacim…aby videla jak to boli spolu s vysvetlenim podivej takhle to maminku bolelo to se nedela!..zatim vzdy zabralo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
24.6.12 10:25

@mikitaa to jako, že bych ho taky rafla??? 8o Tak to mě nanapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.6.12 10:25

Knedlík hryže z rozjařenosti. A při rvaní :D Štípu ho do kejty nebo do zad. ALe vzhledem k tomu, že hryže už několik měsíců, ta kto moc účinná metoda nebude :think:
Muž ho vždycky položí na zem. TO nefunguje taky.
Munkki zaječí, řekne tytyty mimíííí nebo Knedlu majzne. Taky neúčinný.
Tak si vyber :jazyk:
Ale postupně ho to přechází :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.6.12 10:26
@Hamalka82 píše:
@mikitaa to jako, že bych ho taky rafla??? 8o Tak to mě nanapadlo…

jasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
24.6.12 10:32

Jemně plesknout přes tvářičku, ano ze začátku se mi to nezdálo, ale nepomáhalo vypísknout, oplatit mu to, vysvětlovat, plakat, dělat tytyty, takže jemně plesknout po tvářičce a nějaký měsíc na to je to lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.6.12 10:34

Ja myslim, ze dat ho na zem je dobra taktika, on si to snad rychle spoji..kousnu= nebudu u mamy.
muj maly taky kouse a taha za vlasy, skrabe. pokud zataha, taky ho zatahnu, myslim, ze je dobre, aby vedel, ze to co dela boli. aby vedel, co znamene to slovo BOLI- ne, nedelej to, to BOLI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.12 10:41

Slecna si vzala moj prst, nasmerovala do pusy a rafla ma. Tak som jej otocila ruku, nech rafne sama seba. Asi po troch pokusoch to vzala ako strasidelny podraz a prestala to robit.
Ked uhryzla otca do brucha, dostala na zadok, tato na nu vrcal a dobrych 20 minut sa s nou nerozpraval… to bolo naposledy co kusla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
24.6.12 10:42
@lucie.t píše:
Ja myslim, ze dat ho na zem je dobra taktika, on si to snad rychle spoji..kousnu= nebudu u mamy.
muj maly taky kouse a taha za vlasy, skrabe. pokud zataha, taky ho zatahnu, myslim, ze je dobre, aby vedel, ze to co dela boli. aby vedel, co znamene to slovo BOLI- ne, nedelej to, to BOLI

tohle u nás absolutně nezabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
24.6.12 10:43

Já ho majzla přes zadek a dala mu najevo, že máma se fakt zlobí…hodně jsem se mračila a dala ho od sebe… Hned pochopil, že takhle nic nezíská.
Dal pokoj. Pak to ještě párkrát zkusil, vždy po nějaké době, ale víceméně máme od tohoto klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
24.6.12 10:44
@kkkristynka píše:
Já ho majzla přes zadek a dala mu najevo, že máma se fakt zlobí…hodně jsem se mračila a dala ho od sebe… Hned pochopil, že takhle nic nezíská.
Dal pokoj. Pak to ještě párkrát zkusil, vždy po nějaké době, ale víceméně máme od tohoto klid.

ale tohle pomohlo až u staršího ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.6.12 10:45

No můj 7mi měsíční syn má jen dva dole, a při kojení v pohodě, ale když už nechce nebaví ho to nebo si chce hrát tak mě do prsou kouše.. ale on už od malinka když ještě ani zuby neměl všechno jakoby kousal a dělá to doteď… a když kousne tak úplně vyjedu ale on se mě lekne a brečí, ale nemůžu si pomoct hrozně to zabolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
24.6.12 10:53
@nikita066 píše:
ale tohle pomohlo až u staršího ne

Nepamatuju si přesně, ale okolo 11. měsíce. Ono podle mě záleží, jak s tím prckem normálně komunikuješ. Já mu třeba dávám hodně najevo, úsměvem, když je něco správně a naopak se na něj mračím a jdu od něj, když se mi něco nelíbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
24.6.12 10:55

I když vím, že to neni rada, ale začala bych se asi šíleně smát :D Mě dcera kouše do tváře, ale jen dásněma :D zatím :)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
24.6.12 10:56

Malý je 8 měsíců a zubů už má 6.. Nejvíc rafala, když měla jen spodní dva.. Já vždycky zařvala bolestí, ona se lekla a vyděšeně na mě koukala.. Jednou jsem zařvala tak, že měla takovej šok, že raději hladověla a přisála se znovu až asi za hodinu.. Tak si to asi spojila.. Protože mě kouše i do rukou, asi jako ze srandy, ale jen tak lehce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí