Synechie u devítileté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
426
4.6.14 09:14

synechie u devítileté

Ahoj holky, máme u dcery problém se srůstem pipinky. Už je to po několikáté, jen dosud to dceři doktorka vždy v ordinaci odtrhla od sebe. Dcera už má panickou hrůzu někde pipinku ukázat, takže nás posílají na rozrušení pod narkozu. Máte s tím některá zkušenost…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
4.6.14 09:29

Mám to rozrušovala dr na dětské gyn. Měla to také docela dost. Ale zvládli jsme to tam. Dala mastičku na znecitlivění. Ale mám bylo 18měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.6.14 09:40
@WERISKA píše:
Mám to rozrušovala dr na dětské gyn. Měla to také docela dost. Ale zvládli jsme to tam. Dala mastičku na znecitlivění. Ale mám bylo 18měsíců.

tobe to dr delala taky? 8o

• Citovat
  • Upravit
33155
4.6.14 09:43

@Hanka1 Jen dceři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.14 09:55

Ja byla s dcerou taky…mela to uplne cele uz…taky pipku nechce ukazat (snad ji to vydrzi :mrgreen: ) ale u dr. se necha…to je velka autorita..a je to rychlovka..davaji masticku na znecitliveni. nez narokozu bych radej volila trosku stresu…to je pro organismus privetivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
4.6.14 09:55

:-)) holky vy mě bavíte… No a jak to dceři dělala resp. čím na té dětské gyn..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.14 10:01

Dcera to nazvala dratkem..ono to tak vypada..ja se v gynekologickych nastrojich taky moc nevyznam :-) a trvalo to fakt dve vteriny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.14 10:02

Zakrok je uplne v klidu…jen je treba pocitat ze hysterii rada podlehajici holcicka ji bude podlehat nasledujicich 24 hodin pri curani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.6.14 10:11

Jsem celkem překvapená, že tohle se stává i u větších holek. U malé teda poctivě kontroluju, ošetřuju a hlídám, ale myslela jsem, že u větších dětí se to už nestává. Dokdy se tedy pipka musí u holčiček hlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.6.14 10:17

Prý než začnou růst prsa..pak se začne pipka sama vlhčit a už nezaroste :think:
Dceři rozrušovala tyčinkou, prostě dlouhá špejle s vatou namočená v desinfekci, udělala šupšup a bylo..byl jí roka půl..pak už nebrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.14 10:20

Koty - me rekla detska doktorka ze jsou proste holky co jsou na to nachylne…vetsinou s tim maji problemy od narozeni…az do te doby nez je telo hormonalne aktivni (tzn. nez dostanou ms) asi to bude hodne individualni ale…protoze moje gynekolozka s kterou sem to resila jako prvni rikala ze ma i temer dospele holky pacientky s timto problemem (co jeste nemely sex).
no ale tezko budes doma kontrolovat 12ti letou holku ze…uz u te devitilete musi byt problem to zjistit…vidim jak to jde s moji petiletou co proste pipku neukaze ani kdybych se na hlavu stavela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.6.14 10:23

Holky a JAK se to ošetřuje? Jaká je prevence?

Kamarádky, co mají holčičky ani nevědí, že se něco takového má dělat. Já budu mít holčičku v září, tak se toho bojím. Četla jsme, že nějakým olejíčkem, ale jak moc? Jak moc hluboko? Jen pysky nebo se to čistí až úplně uvnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.6.14 10:25

My na tom byli už 2×. A dělá se jí to zas. Je jí skoro 2,5 a od té doby je hysterická, jen vidí bíle oblečenou osobu. Každý den promazáváme násilím a se strašným řevem. Nenechá si na ní sáhnout, kope, mlátí okolo sebe. Mám hrůzu z toho, až tam půjdeme zas… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.14 10:31

Jessika - Nepomuze ti ani svecena voda pokud na to trpet bude :-) ja mazala furt a furt..vlastne mazu porad uz pet let…ale myslim si ze u male je to tim ze strasne trpi na opruzeniny…oprudi se v zime v lete…behem peti minut myslim ze i kdyz je naha…pak je ta kuze porad podrazdena a ma k tomu sklony no. jako dneska po zkusenostech bych asi pouzivala jen latkovy pliny aby pipka mela moznost trochu dychat..zadny ubrousky..jen vodu a umyvat nekolikrat denne..prote aby se to co nejmin drazdilo ta kuze. ale jestli by to pomohlo ti rict nedokazu..jen bych po zkusenostech volila tuhle prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
4.6.14 10:32
@Lerista píše:
My na tom byli už 2×. A dělá se jí to zas. Je jí skoro 2,5 a od té doby je hysterická, jen vidí bíle oblečenou osobu. Každý den promazáváme násilím a se strašným řevem. Nenechá si na ní sáhnout, kope, mlátí okolo sebe. Mám hrůzu z toho, až tam půjdeme zas… :(

tak přesně takhle to máme taky..a udržet devítiletou je fakt mazec, má fakt sílu, a tohle navíc násilim fakt dělat nejde, neb jí to poznamená do budoucna. Prostě je k tomu náchylná a fakt doufám, že to jednou skončí.. Někde jsem se dočetla že se to dělá defacto nažhaveným drátkem, takže asi ta narkoza bude lepší..protože jí prostě nikdo neudrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí