Synovec do péče?

1468
11.1.17 01:53

Je mi to moc líto. Nedokážu si představit tu bezradnost, ten pocit neskutečnosti. Zkuste být silní, stateční a pragmatičtí. Zkušenost nemám, ale pokud je to ve vaší situaci možné, nenechte ho odloučit od rodiny. Bohužel nedokážu poradit administrativně. Přeju hlavně dostatek sil.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1468
11.1.17 02:20

Snažila jsem se na internetu najít odpovědi. Prvotně nahlásit vzniklou situaci odboru sociální péče ve vašem bydlišti. Oni by měli poradit s dalším postupem - dočasná péče o dítě, případné osvojení… Držte se.

• načítám...
324
11.1.17 04:52

Ve škole neporadí?
přeji hodně sil všem.

• načítám...
Kattynka000
11.1.17 05:47

Zkuste zavolat na ospod, snad vám poradí hned a přímo :( držte se :hug:

• Upravit
17014
11.1.17 08:07

Tohle je moje noční můra :,( prakticky vždy, když jedem někam s chlapem sami :? Určitě OSPOD, tam vám poradí a určitě malého nechají u vás. Zatím bych asi adopci neřešila, jenom dočasnou péči. Snad se z toho dostane aspoň mamina :hug: ale je to strašé, přeji moc sil a dej vědět, jak to vypadá. Jestli mu aspoň mamka zůstala :hug: :srdce:

• načítám...
Tunrida
11.1.17 08:12

:hug: :hug: :hug: Určitě bych se obrátila na ten ospod, oni budou vědět, jak máš postupovat dál. Podle prognózy lékařů bych asi začala řešit pěstounství na přechodnou dobu, aby měl synovec zákonného zástupce. Moc držím palce, aby se z toho sestra vyhrabala :hug:

• Upravit
1291
11.1.17 08:28

Jak pisou holky, urcite ospod poradi, pripadne resit pestounstvi. Drzte se :hug:.

• načítám...
150059
12.1.17 00:05
@destrukce píše:
Moc děkuji všem, dnes na OSPODu mi hodně poradili, vyplnili jsme nějaké žádosti, ani pořádně nevím co všechno, byla jsem trochu mimo. Jen se to ještě začalo komplikovat kvůli švagrově sestře, takže uvidíme, jak všechno dopadne. Rodiče švagra souhlasili s darováním orgánů, takže aspoň něco trochu „pozitivního“ :roll: Ségra se uvidí, měli by ji zítra probouzet, tak snad už na tom bude jenom líp, jinak nevím :,( Asi sem moc často přispívat nebudu, je toho na nás nějak moc, jistě chápete :oops:

Jste skvělí že synovce nedáte :kytka: věřím že OSPOD pomůže, vždy radši upřednostní rodinu přede ústavem, nebojte se :kytka:

• načítám...
150059
12.1.17 00:19
@destrukce píše:
Bojíme se, ale nedáme ho, cizím určitě ne :cert:

Správně děláte :srdce:

• načítám...
31672
24.1.17 23:22

@destrukce to mi je moc líto, držte se :,( :,( :hug:

• načítám...
Tunrida
24.1.17 23:22

To mě moc mrzí. Upřímnou soustrast :hug:

• Upravit
36556
24.1.17 23:24
@destrukce píše:
@araw @Tunrida Bohužel ségra dnes umřela, jsme úplně na dně :,(

Upřímnou soustrast. Pečujte o synovce s láskou, prosím. :,(

• načítám...
150059
24.1.17 23:33

@destrukce dělej jak myslíš, je to pochopitelné. Je mi moc líto že to dopadlo takto, upřímnou soustrast. Chlapce je, mi líto nejvíc. Je, to smutné.

• načítám...
Tunrida
24.1.17 23:33

@destrukce Asi bych to na tvém místě taky udělala. Kdybys potřebovala s něčím pomoct, můžeš napsat soukromou zprávu :hug:

• Upravit
31672
24.1.17 23:47
@destrukce píše:
To mi ani nemluv, já jsem ho k sobě jen tiskla a brečela, pořád jsem jen mlela, že se nemusí bát, že se o něj postaráme, že ho nedáme, jak kolovrátek :oops: Manžel je hodně rozčilený, že se chce soudit o odškodnění, aby synovec měl pak něco do začátku, já přes soudy nic takového řešit nechci :? Vůbec nevíme, co se vším dělat :nevim:

rodiče mu peníze nenahradí, ale hodně by mu v budoucnu usnadnily život. Teď je to moc čerstvý, tohle můžete vyřešit později, zatím to nech otevřené. hodně sil, malý s vámi určitě bude mít krásné dětství :hug: :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová