Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je nezletilý, tudíž se tím bude zabývat sociálka automaticky. Mě udělili kurátorku, ke které jsem musela docházet když mi bylo 14.
@blumen píše:
Tak zalezi, co udelal, ne? To vis?
Pujcil si kamaradovu motorku a bez meho vedomi jezdil po silnici kde ho chytli bez papiru motorka nebyla na silnici
@Anonymní píše:
Pujcil si kamaradovu motorku a bez meho vedomi jezdil po silnici kde ho chytli bez papiru motorka nebyla na silnici
Jezdil po silnici ale motorka nebyla na silnici? Nějak tomu nerozumím ![]()
@arinecka píše:
Jezdil po silnici ale motorka nebyla na silnici? Nějak tomu nerozumím
No, nejspíš, že ta motorka neměla značky, tj. nebyla určena pro provoz na veřejných komunikacích.
@arinecka píše:
Jezdil po silnici ale motorka nebyla na silnici? Nějak tomu nerozumím
Nemela silnicni znacku spz nemel sni co delat na hlavni silnici a uz vubec nemel na ni co lezt
@Anonymní píše:
Nemela silnicni znacku spz nemel sni co delat na hlavni silnici a uz vubec nemel na ni co lezt
No jo, když ty píšeš jak tatar, pardon, ale jinak se to říct nedá
Tak na ní vlezl no, to kluci v pubertě dělají, hlavně že se nic nestalo ne?
@Anonymní píše:
Tak mimo silnici na ni klidně lézt může, to problém není, ale nesmí s ní na žádnou silnici, je jedno, jestli je hlavní nebo vedlejší.
@Anonymní píše:
Tohle manzel dělal ve 14ti na čtyřkolce. Dostal 3000 pokutu.
bylo to před 13ti lety.
@Anonymní píše:
To neměl, ale stalo se no. Hlavu neutrhne nikdo ani jemu, ani tobě. Asi dostaneš pokutu
Tak naženˇmladýho na brigádu, aby si to odpracoval, vysvětli mu, že tohle nesmí dělat a vyřešeno ![]()
Nejsi stejná zakladatelka co obhajovala synovu jízdu do školy bez papírů?
Kamoska dostala pokutu od policie i socky 10 000, ale to je uz pres 10 let za to, ze nadychala jako nezletila na diskotece+ zakaz vstupu na diskoteky v danem okrese do 18. a to opravdu mela jedno pivko a bylo ji 17. Tady to bude nejak podobne bych rekla.
@ka2ka nwm o koho se jedna syn jel po statovce do obchodi pro nejakou bejkarnu nenadychal nic jen ho chytli na silnici bez ridicskeho prukazu a papiru od motorky kterou si pujcil
Ahoj maminky chtela bych se zeptat mate s timhle nektera zkusenosti? Syn udelal prestupek dnes mi prisel dopis nevite co muzou chtit pokutu by udelila policie ne? Nebo i socialka? Omlouvam se na zacerneni ale soukrome informace dekuji za pochopeni Dekuji za odpoved