Sirotčí důchod

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15130
9.8.20 11:28

@inkakřivák to asi ne, ale poslední dobou je to fakt za trest. Takové hrubky. A to fakt nejsem žádný maniak, ale tohle už je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
9.8.20 12:24

Mohlo být hůř. Mohla si pýchnout iněkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.8.20 14:42
@Jana206 píše:
Patří dítěti, ale počítá se do celkového příjmu rodiny za účelem výpočtu dalších dávek.

Psala, „na co mám nárok“, tak proto moje odpověď, protože na tohle má nárok to dítě :kytka: No snad to není troll, někdy mně překvapuje, co jsou lidi schopní si vymyslet :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
9.8.20 14:46

Mojí paní učitelku ČJ ze školy by zde nejspíš mrdlo :mrgreen: Tohle překonává aj moje oblíbené ryfle a mykynu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
9.8.20 14:54
@karkarka píše:
A v další diskuzi si jedna pýchla injekci. Chce se mi brečet.

zkrátka - sem chodí už jen blbky a negramotné zbouchnuté, co partnerovi ani nestály za to, aby si je vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.8.20 15:13

Syrodek je co? Opustenej syrecek?

Sorry za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkulisek
9.8.20 15:14
@Burj Chalifa píše:
zkrátka - sem chodí už jen blbky a negramotné zbouchnuté, co partnerovi ani nestály za to, aby si je vzal.

A ty se řadíš mezi blbky nebo negramotné? Že se nestydíte v tak vážném tématu řešit gramatiku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3392
9.8.20 16:14
@inkakřivák píše:
Zase těhotná sedmnáctka? To je epidemie jakási. Támhle jedná s fetakem, tuhle jedna nabízí adopci, teď tady syrodek, no síla. Ale tak jo, sranda musí bejt.

Kdyz oni ty mimiskove jsou tak nunu :mrgreen: a on ji miluje a k zivotu nic jineho nez lasku nepotrebuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.8.20 16:16
@Oli.Lyon píše:
Syrodek je co? Opustenej syrecek?Sorry za OT

Zárodek sýra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65033
9.8.20 16:19
@kkkulisek píše:
A ty se řadíš mezi blbky nebo negramotné? Že se nestydíte v tak vážném tématu řešit gramatiku. :roll:

Promiň, ale tohle je tak strašná hrubka, že to snad ani není možné. Jinak každý normální člověk, pokud chce něco takového řešit, tak si k tomu zkusí něco najít na oficiálních stránkách. Kdyby to udělala, zjistila by, že takové slovo neexistuje. Ale zakladatelka se vubec neobtezovala něco zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.20 16:19
@Mysticlipstick píše:
Kdyz oni ty mimiskove jsou tak nunu :mrgreen: a on ji miluje a k zivotu nic jineho nez lasku nepotrebuji :mrgreen:

a na potvoru selhala antikoncepce, respektive žádná asi nebyla. ;) Dítě bylo jistě počato po zralé úvaze s prověřeným partnerem. Prosím, litujte mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.8.20 16:25
@Burj Chalifa píše:
a na potvoru selhala antikoncepce, respektive žádná asi nebyla. ;) Dítě bylo jistě počato po zralé úvaze s prověřeným partnerem. Prosím, litujte mě…

Byla a selhala. Příťa je alfasamec a po dlouhodobém brouzdání po emiminu bys mohla vědět, že pokud chceš otěhotnět, tak musíš brát HA. Jinak to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
9.8.20 16:50
@Oli.Lyon píše:
Syrodek je co? Opustenej syrecek?Sorry za OT

Syrodek jako syrový zárodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
9.8.20 16:52

A jinak si myslím, že to byl záměr, schválně takto napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.8.20 17:12
@inkakřivák píše:
A jinak si myslím, že to byl záměr, schválně takto napsané.

takže opět troll. Bože, proč toto fórum nemůže být pro normální lidi. Proč diskuse z nemalé části zakládají totální blbky, socky, trollové a duševně slabí, leč plodní jedinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová