Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák to asi ne, ale poslední dobou je to fakt za trest. Takové hrubky. A to fakt nejsem žádný maniak, ale tohle už je moc.
@Jana206 píše:
Patří dítěti, ale počítá se do celkového příjmu rodiny za účelem výpočtu dalších dávek.
Psala, „na co mám nárok“, tak proto moje odpověď, protože na tohle má nárok to dítě
No snad to není troll, někdy mně překvapuje, co jsou lidi schopní si vymyslet
![]()
Mojí paní učitelku ČJ ze školy by zde nejspíš mrdlo
Tohle překonává aj moje oblíbené ryfle a mykynu ![]()
@karkarka píše:
A v další diskuzi si jedna pýchla injekci. Chce se mi brečet.
zkrátka - sem chodí už jen blbky a negramotné zbouchnuté, co partnerovi ani nestály za to, aby si je vzal.
@Burj Chalifa píše:
zkrátka - sem chodí už jen blbky a negramotné zbouchnuté, co partnerovi ani nestály za to, aby si je vzal.
A ty se řadíš mezi blbky nebo negramotné? Že se nestydíte v tak vážném tématu řešit gramatiku. ![]()
@inkakřivák píše:
Zase těhotná sedmnáctka? To je epidemie jakási. Támhle jedná s fetakem, tuhle jedna nabízí adopci, teď tady syrodek, no síla. Ale tak jo, sranda musí bejt.
Kdyz oni ty mimiskove jsou tak nunu
a on ji miluje a k zivotu nic jineho nez lasku nepotrebuji ![]()
@Oli.Lyon píše:
Syrodek je co? Opustenej syrecek?Sorry za OT
Zárodek sýra ![]()
@kkkulisek píše:
A ty se řadíš mezi blbky nebo negramotné? Že se nestydíte v tak vážném tématu řešit gramatiku.
Promiň, ale tohle je tak strašná hrubka, že to snad ani není možné. Jinak každý normální člověk, pokud chce něco takového řešit, tak si k tomu zkusí něco najít na oficiálních stránkách. Kdyby to udělala, zjistila by, že takové slovo neexistuje. Ale zakladatelka se vubec neobtezovala něco zjistit.
@Mysticlipstick píše:
Kdyz oni ty mimiskove jsou tak nunua on ji miluje a k zivotu nic jineho nez lasku nepotrebuji
a na potvoru selhala antikoncepce, respektive žádná asi nebyla.
Dítě bylo jistě počato po zralé úvaze s prověřeným partnerem. Prosím, litujte mě…
@Burj Chalifa píše:
a na potvoru selhala antikoncepce, respektive žádná asi nebyla.Dítě bylo jistě počato po zralé úvaze s prověřeným partnerem. Prosím, litujte mě…
Byla a selhala. Příťa je alfasamec a po dlouhodobém brouzdání po emiminu bys mohla vědět, že pokud chceš otěhotnět, tak musíš brát HA. Jinak to nefunguje.
@Oli.Lyon píše:
Syrodek je co? Opustenej syrecek?Sorry za OT
Syrodek jako syrový zárodek.
@inkakřivák píše:
A jinak si myslím, že to byl záměr, schválně takto napsané.
takže opět troll. Bože, proč toto fórum nemůže být pro normální lidi. Proč diskuse z nemalé části zakládají totální blbky, socky, trollové a duševně slabí, leč plodní jedinci…